AD květen univerzal 0% splátky mobily, notebooky

Kérdések és válaszok: G21 Gourmet Excelent evőeszköz készlet - 7-féle, 42 db

Termékkatalógus
G21 Gourmet Excelent evőeszköz készlet - 7-féle, 42 db - Evőeszközkészlet

Kérdések és válaszok: G21 Gourmet Excelent evőeszköz készlet - 7-féle, 42 db

Ezen az oldalon találod a(z) G21 Gourmet Excelent evőeszköz készlet - 7-féle, 42 db témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy G21 Gourmet Excelent evőeszköz készlet - 7-féle, 42 db vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) G21 Gourmet Excelent evőeszköz készlet - 7-féle, 42 db fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Tisztelt Alza.hu! Ezen a web-oldalon (G21 Gourmet Excelent evőeszköz készlet - 7-féle, 42 db) az evőeszközök darabszáma a szöveges felsorolásokban különbözően vannak feltüntetve: fent 6x5 ("6x kés, 6x villa, 6x kanál, 6x teáskanál, 6x desszertes villa"), lent 6x6 (a "Paraméterek"-ben) és van ahol 6x7 darab. Kérem, szíveskedjenek javítani úgy, hogy mindenütt (a felsorolásokban is) a valóságos darabszám legyen feltüntetve, mivel jelenleg félrevezető. Kérem, válaszoljanak, hogy mi a valóságos darabszám. Türelmetlenül várom szíves válaszukat! Debrecen, 2020. november 10. Üdvözlettel: Tóth György Tamás tanár

P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ