Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: GORENJE KAM26P

Termékkatalógus
GORENJE KAM26P - Mobil klíma

Kérdések és válaszok: GORENJE KAM26P

Ezen az oldalon találod a(z) GORENJE KAM26P témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy GORENJE KAM26P vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) GORENJE KAM26P fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Érdeklődnék,a készülék hűt-fűt, vagy csak hűt? Ugyanis a készülék leírásból ez nem derül ki egyértelműen!

Azt szeretném megkérdezni hogy a csomagban nem volt vízelvezetőcső! Magában a készülékben van valahol elrejtve? Ha nem akkor hogy tudom beszerezni?

Páramentesítő mod van bennt?

mennyire nő tőle a villanyszámla? azt olvasom sokkal többet fogyasztanak mint a split klimák?

Üdv! mekkora a kivezetőcső átmérője?

ez most csak léghűtő vagy klíma? ha megtelik a víztartálya akkor kifolyik belőle a víz? köszönöm.

Köszönöm. Igen , közben megtaláltam az adatlapon. Tehát a hátsó 2 leeresztő valamelyikét csak le kell venni és arra csövet rakok.. Mindegy melyikre csatlakozom? A tartály telítettségét jelzi valahogy a készülék?

Kérdésem, hogy a kondenz víznek van-e tartálya, ill. hogyan lehet űríteni, vagy hogy vezethető el? Mert a leírásban egyetlen betű sem szerepel ezekkel kapcsolatosan... Köszönöm.

Üdvözlöm önöket érdeklődnék hogy a termék mobil klíma nem léghűtő ugye?

Üdv. A meleg levegő kivezető cső benne van az alap csomagban?

12
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ