0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Kérdések és válaszok: Innova Goods tojásfőző , szilikon

Termékkatalógus
Innova Goods tojásfőző , szilikon - Sütőforma

Kérdések és válaszok: Innova Goods tojásfőző , szilikon

Ezen az oldalon találod a(z) Innova Goods tojásfőző , szilikon témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Innova Goods tojásfőző , szilikon vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Innova Goods tojásfőző , szilikon fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Tiszteletem! Véleményem a termékről, ami talán segíthet másnak is, hogy vásárlója legyen a terméknek: nagy reményekkel vásároltam, hogy így főtt tojás készítése során megspóroljam a tojáshéj pucolást. Kétszer próbáltam, hátha elsőre túl főztem vagy magas lángon ment, mert másodjára kisebb lángon és figyeltem mikor fő meg, de sajnos másodjára is ugyan úgy beleragadt, csak kikaparni lehetett. És az eszköz elmosása több időt és főleg energiát vett igénybe, mert makacs módon ragadt bele a tojás, mintha magam pucoltam volna meg a megfőtt tojást. Kíváncsi vagyok másoknak a tapasztalataira, elkészítési tanácsaira, hátha rosszul csináltam.

P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ