Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Lindam univerzális biztonsági rács toldó, 14 cm

Termékkatalógus
Lindam univerzális biztonsági rács toldó, 14 cm - Babarács

Kérdések és válaszok: Lindam univerzális biztonsági rács toldó, 14 cm

Ezen az oldalon találod a(z) Lindam univerzális biztonsági rács toldó, 14 cm témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Lindam univerzális biztonsági rács toldó, 14 cm vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Lindam univerzális biztonsági rács toldó, 14 cm fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
10 190 Ft
Szállításra kész 1 db

Épp most vettük át a megrendelt terméket az Alza-nál. És EZÜST színű volt. Egyből vissza is adhattuk. Potyára mentünk érte Budapestre. Azt mondták, hogy lengyel raktárban van, és fogalmuk sincs milyen színű. Ha újra rendelünk, lehet, hogy megint ezüst lesz. ESzóval nem fehér, és nem is tudják garantálni, hogy fehér legyen a kiadott termék. Ez a vásárló teljes megtévesztése!!!

Szeretném megkérdezni, hogy milyen színű a toldó? Nekünk fehérre lenne szükségünk. Előre is köszönöm!

P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ