Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: MENABO STAND-UP 3

Termékkatalógus
MENABO STAND-UP 3 - Kerékpártartó

Kérdések és válaszok: MENABO STAND-UP 3

Ezen az oldalon találod a(z) MENABO STAND-UP 3 témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy MENABO STAND-UP 3 vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) MENABO STAND-UP 3 fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
106 890 Ft
Szállításra kész 3 db

Érdeklődni szeretnék, hogy Volkswagen Passat Variant (2021) autóval kompatibilis-e a tartó? Köszönöm!

Üdvözlet! A Menabo Stand Up 3 Mazda CX-5 2014-es évjáratra megfelelő választás? Válaszukat előre is köszönöm.

A Menabo Stand up 3 elvileg jó a gépkocsimhoz, azonban szeretném megnézni/felpróbálni rá, hogy a hátsó lámpákat mennyire takarja ki. Természetesen nem szeretnék vele szállítani, csak a kerékpárszállító összeállítása és a gépkocsira felszerelése történne meg. Megtehetem ezt a megrendelt termékkel, és ha nem megfelelőnek ítélem, akkor visszaküldhetem? Megtisztelő válaszukat előre is köszönöm!

Üdvözlöm. Ssangyong rextonra szeretném használni alkalmas rá? Köszönöm.

Jó napot! érdeklődöm, h Opel Insignia Tourer (kombi, 2019-es)-re felszerelhető? köszönöm

Üdvözlöm! Kia Cee'd Sw 2008-as 5 ajtós szgk-ra megfelel? Köszönöm

Üdvözlöm, 2019-es Passat sedannal használható-e, ha nem van-e valamilyen más lehetőség, amivel egyszerre 3 kerékpár szállítható hátul vonóhorog nélkül? Köszönöm!

Üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy Nissan X-trail-hez (T32) 2019-es évjárat jó-e? köszönöm

üdvözlöm. a termék használható Seat Leonhoz 2010-es évjárat. Továbbá hogy női vázas kerékpárt is lehet rögzíteni? mert a képeken ilyenre nem láttam példát.. köszönöm

Üdv, Saabra (9.3 TDI, 2007-es évjárat) megfelelő? Köszönöm.

12
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ