Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Oculus Quest 2 (64GB)

Termékkatalógus
Oculus Quest 2 (64GB) - VR szemüveg

Kérdések és válaszok: Oculus Quest 2 (64GB)

Ezen az oldalon találod a(z) Oculus Quest 2 (64GB) témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Oculus Quest 2 (64GB) vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Oculus Quest 2 (64GB) fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Kedves Alza! Oculus Quest 2 (64GB) VR headset után érdeklődöm. Azt látni az oldalon, h "Szállításra kész 5 db". Valóban van raktáron és 1-2 nap alatt meg is jönne, ha megrendelem? Köszönöm!

A képen ha jól látom amerikai adapter van a készülékhez. Ha megrendelem milyen adapterrel érkezik? Magyar vagy amerikai? Átalakító jár hozzá? Mivel új termék Magyarországon problémamentes lesz a használata? Válaszukat előre is köszönöm.

Mikkora várható?

Nem lehet a battery elit strape-t táska nélkül kapni?

Üdvözletem! Amerikában ma jelent meg a 128 Gb-os modell, ami innentől kiváltja a korábbi 64 Gb-os szériát, változatlan áron. A kérdésem az lenne, hogy az Alza ezt fogja e forgalmazni és ha igen, mikortól? Köszönöm előre is a választ.

Nem hívják vissza az alap arc párnákat a Quest 2-ről? Az Oculus vissza kéri őket és helyette kiküld egy Szilikonos Arc párnát. ( Már beszéltem az Oculus Supporttal és azt javasolták hogy kérdezzek rá a boltban ahol megvásároltam az eszközt )

Sziasztok! A Facebook leállította ideiglenesen az Oculus Quest 2 forgalmazását a szivacsok miatt (Külsős link Sajnos mivel Mo-n hivatalosan nem forgalmazzák, ezért lehet tudni, hogy az Alza részt fog/tud venni ebben az önkéntes visszahívási akcióban?

Mit jelent hogy újszerű állapotban? Oculus quest 2 141000 Elérhető?

Hello... az lenne a kérdésem hogy a csomagban található 2 db AA elem ami a kontrollerekhez kell azok újratölthető elemek vagy csak sima eldobható elemek?

Üdvözletem, az a kérdésem, hogy az elég borsos árú Oculus Quest 2 Cable kiváltására alkalmas lehet-e a PremiumCord USB 3.0 10 m kábel ahhoz, hogy PC-vel összekössem a Questet. Vagy ez kifejezetten csak a saját gyári link kábellel működi? Eseteg minőségromlást okoz, ha nem az eredeti csatlakozóját használom? Köszönöm a választ! Zoltán

12
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ