Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Silicon Power Jewel J50 Metallic Grey 8GB

Termékkatalógus
Silicon Power Jewel J50 Metallic Grey 8GB - Pendrive

Kérdések és válaszok: Silicon Power Jewel J50 Metallic Grey 8GB

Ezen az oldalon találod a(z) Silicon Power Jewel J50 Metallic Grey 8GB témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Silicon Power Jewel J50 Metallic Grey 8GB vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Silicon Power Jewel J50 Metallic Grey 8GB fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Jó napot, hiányolom, hogy mindenhol szinte csak az olvasási sebesség van feltüntetve. Ami jó nagy szám, de sajnos nem teljesen korrekt ismertető. Így könnyű eladni valamit, de hol marad a valós írási sebesség? Így kissé átverés pont hu az egész. Ha önök lennének a vásárlók, és csak fél információt kapnának, önök hogyan éreznék magukat? Kérem egészítsék ki a valós adatokkal a termékek leírását. Tisztelettel Zsolt

P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ