Shop roku Slevy s AP+

Kérdések és válaszok: Winkel SW45

Termékkatalógus
Winkel SW45 - Varrógép

Kérdések és válaszok: Winkel SW45

Ezen az oldalon találod a(z) Winkel SW45 témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Winkel SW45 vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Winkel SW45 fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Magyar nyelvű tájékoztatót kérnék ajándékba kaptam a családtól de nincs magyar tajekoztatas Lehet olajozni hogy simabban szakadjon?

Tisztelt alza! Vásároltam Önöktől egy Winkel SE 45 varrógépet. Helyette ,Weasy SW 45 varrógépet kaptam. A varrógép addig varrt,amíg a küldött mintaanyagon próba varrást csináltam. A másodiknál sajnos a cérna összegabalyodott és nem lehetett tovább varrni. Újra fűztem a cénát,de az alsó szálat nem veszi fel. Magyar nyelvű leírás nincs hozzá. Segítséget szeretnék kérni hogy az alsó, felső cérnát hogyan kell behelyezni,hogy varrni lehessen a géppel. A YouTube csatornán sem találtam erre a gépre videót. Jelenleg nem használható a varrógép,mert nem varr. Segítséget köszönöm. Üdvözlettel: Gáspár Lászlóné

Tisztelt alza.hu ! 2020. 04. 14-én rendeltem Önöktől a varrógépet. Nem kaptam visszaigazolást,hogy felvették a rendelést. A fiókomba nem tudok bejelentkezni,mert amit kérnek kódot,nem érkezik meg a telefonomra,és E.mailben sem kapom meg. Kérem, hogy tájékoztassanak ,mert nem tudom miért nem tudom,hogy rögzítették-e a rendelésem és nem tudom nyomon követni a rendelést. További szép napot kívánok. Üdvözlettel: Gáspár Lászlóné

P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ