Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Xbox One S 1TB All-Digital + FIFA 20

Termékkatalógus
Xbox One S 1TB All-Digital + FIFA 20 - Konzol

Kérdések és válaszok: Xbox One S 1TB All-Digital + FIFA 20

Ezen az oldalon találod a(z) Xbox One S 1TB All-Digital + FIFA 20 témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Xbox One S 1TB All-Digital + FIFA 20 vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Xbox One S 1TB All-Digital + FIFA 20 fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Tisztelt Cím! Mind a 4 játék tartozik a géphez, vagy rossz kép lett feltöltve a termékhez. Üdv:Attila

Jó napot! Megóvásároltam ezt a terméket de a fifa 20 kódját nem találom sehol sem, a másik 3 játékhoz járt "kártya"amin rajta a kód de a fifahoz nem?!

Szép estét! Olyan kérdésem lenne, hogy a fifa 20 se CD hanem kód alapú? Szóval tudom a teljes játékot használni anélkül hogy fizetnék érte pluszba?!

T. Cím ! A fenti xbox konzol után érdeklődök , egész pontosan arra lennék kíváncsi , hogy a négy játék az csak illusztráció vagy valóban a képen látható játékokkal együtt lehet megvásárolni ? köszönöm üdv B. Péter

Üdv! Tartozik a géphez 1 db kontroller, ahogy a képen is látható? Köszönöm!

Jó napot! Érdeklődni szeretnék, hogy a NJP-00059 termék számú xbox-hoz 4 játék tartozik? A leírás nem egyértelmű. A fenti termék új, bontatlan vagy visszaküldött termék? Illetve tartozik-e hozzá 1 hónapos ingyenes Xbox Live Gold előfizetés? Köszönöm

P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ