Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Amazfit Stratos 3

Termékkatalógus
Amazfit Stratos 3 - Okosóra

Kérdések és válaszok: Amazfit Stratos 3

Ezen az oldalon találod a(z) Amazfit Stratos 3 témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Amazfit Stratos 3 vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Amazfit Stratos 3 fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Kedves Alza! Az lenne a kérdésem, hogy jól látom, hogy az új bontatlan csomag kerül 65eFt-ba és a korábban felbontott (kvázi használt) pedig 72eFt-ba? A termék oldala alapján egyértelműnek tűnik a válasz, de inkább megkérdezem. Köszönöm előre is a válaszukat, Üdv, Olivér

Üdv! Van magyar menü, vagy csak angol?

Üdv. Az óra globál verzió, angol?

Jó napot! A garancia idő mennyi erre az órára? 1 vagy 2 év? Ha 2 év akkor az 2 év gyári vagy 1 év gyári és +1 év bolti garancia? Köszönöm

Jó napot! A kérdésem az lenne, hogy van-e folyamatos pulzusmérés ha nem sport módban használom az órát. Ezeket a méréseket ( napi szinten) akár egy applikáción keresztül le lehet-e menteni? Vagy csak az órán tudom megnézni és egy bizonyos idő ( 1 hónap) után törlődnek? Másik kérdés, hogy az órára lehet zenét másolni, tehát nem kell a telefon hogy zenét hallgassak sport közben? Ha sport közben megy a zene akkor a zeneszámokat lehet-e váltani úgy, hogy a sport időmérését/távolságát/GPS pozícióját ne kelljen leállítani? Mennyire bonyolult ennek a kivitelezése? Az óra számlapját elcsúsztatva egy másik képernyőt választok vagy a gombokkal kell navigálni a zenefunkció között? Az óra rezgésének erősségét lehet-e állítani? Mennyire hangos egy Amazfit GTR-hez képest? (Ott elég gagyi volt :/ ) A hosszabb/ több soros értesítéseket teljesen el tudom olvasni az órán vagy csak pár sort? Útvonalkövetés van-e az órában? Ha igen akkor irányváltáskor jelez-e rezgéssel vagy figyelni kell az órát?

Jónapot. Android 10 el kompatibilis? mert az nincs feltüntetve a paramétereknél. Köszönöm

P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ