30 dnů na vrácení Shop roku

Kingston CompactFlash 16GB 266x Ultimate

Termékkatalógus
Kingston CompactFlash 16GB 266x Ultimate
4,6 108 értékelés
Memóriakártya - olvasási sebesség: 45 MB/s, írási sebesség 40 MB/s, MediaRECOVER szoftver
Kód:  DT433c Termékszám:  CF/16GB-U2

Kingston CompactFlash 16GB 266x Ultimate

A haladó felhasználóknak és a profi fotósoknak egyaránt olyan flash memóriára van szükségük, melyre bármikor támaszkodhatnak. A Kingston kifejlesztette ezt, a kategóriájában legnagyobb írási és olvasási sebességgel rendelkező Compact Flash memóriakártyát, hogy ne veszhessen kárba egy pillanat sem.

Ha olyan extrém sebességű adatátvitel?lel rendelkező kártyát keres, amely folyamatos támogatást biztosít, a Kingston CompactFlash a legjobb választás.

Az igényes felhasználók számára


Tároljon akár nagy felbontású HD képeket, vegyen fel 3D-ben, vagy fényképezzen RAW formátumban. Semmi sem lehetetlen a Compact Flash Ultimate memóriakártyával, mely ideális a nagy felbontású készülékek folyamatos adatátviteléhez. A legjobb minőségű memória vezérlőt  tartalmazza, így képes elérni ezt a páratlan sebességet.

 



Megbízhatóság és minőség


Ahogy minden Kingston terméket, a CompactFlash Ultimate memóriakártyát is gondosan tesztelték, kimagasló megbízhatóságot és élettartam garanciát vállalva. Nincs mozgó alkatrész mely szállítás közben károsodatna, és adatvesztést idézne elő.
 



Adatmentő program


Elveszítette a nyaralásról készült képeket? Nem tudja a sérült videót átmásolni? Véletlenül törölte vagy formázta az egész lemezt? MediaRECOVER szoftverrel visszanyerheti az adatokat! Ezzel a speciális szoftverrel helyreállíthat fényképeket, zenéket, videókat, dokumentumokat és még több más formátumú fájlt a merevlemezről és a memóriakártyáról is. További információ és a letöltéséhez szükséges link megtalálható itt .

Műszaki adatok:

Típus:
CompactFlash Type I-

Méret:
16 GB

Olvasási sebesség:
45MB / s

Írási sebesség:
40 megabájt / sec

Méretek:
36,4 mm x 42,8 mm x 3,3 mm

Paraméterek

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
16 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Compact Flash Kész!
Olvasási sebesség
45 MB/s Kész!
Írási sebesség
40 MB/s Kész!

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
16 GB Kész!

Típus

Memóriakártya típusa
Compact Flash Kész!

Sebesség

Olvasási sebesség
45 MB/s Kész!
Írási sebesség
40 MB/s Kész!

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:
» További Memóriakártyák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston CompactFlash 16GB 266x Ultimate Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston Compact Flash 16GB 266x Ultimate. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston Compact Flash 16GB 266x Ultimate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Speicherkarte Kingston Kompakt Flash 16GB 266x Ultimative. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Speicherkarte Kingston Kompakt Flash 16GB 266x Ultimative.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ