AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Kingston Compact Flash 32GB 266x Ultimate

Termékkatalógus
Kingston Compact Flash 32GB 266x Ultimate
4,5 33 értékelés
Memóriakártya - Olvasási sebesség: 45MB/sec, Írási sebesség: 40MB/sec, MediaRECOVER szoftver
Kód:  DT433c4 Termékszám:  CF/32GB-U2 Gyártó honlapja:

Kingston Compact Flash 32GB 266x Ultimate

A haladó felhasználóknak és profi fotográfusoknak szükségük van flash memóriára, amelyre a legkihívóbb szituációkban is támaszkodhatnak. Nem maradhat le a legfontosabb pillanatokról, ezért fejlesztett ki a Kingston a Compact Flash memóriakártyákat, amelyek rendkívül nagy sebességgel képesek írni és olvasni az adatokat. Ezek a leggyorsabb kártyák a kategórián belül.

Ha egy olyan memóriakártyát keres, amelyik extrém sebességgel képes az adatok rögzítésére, akkor a Kingston Compact Flash memóriakártyája a legjobb választás.
 

Azok számára, akik komolyan gondolják


Fotózzon nagy felbontású képeket vagy akár RAW formátumúakat és rögzítsen 3D videókat. Minden lehetséges az Ultimate Compact Flash memóriakártyával, amely gördülékeny adatáramlást biztosít nagy felbontású készülékei számára. Tartalmazza a legjobb minőségű memóriavezérlőket, amelyek páratlan sebességeket képesek elérni.

 



Megbízhatóság és minőség


Akárcsak az összes Kingston terméket, így ezt is alaposan tesztelték, kiváló a megbízhatósága és élettartam garanciával rendelkezik. Nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, amelyek megsérülhetnének szállítás közben, így nem kell aggódnia, hogy odavesznek az adatokat.
 



Szoftveres adatmentés


Elveszítette a nyaralásáról készült képeit? Nem tudja átmásolni az otthoni videóit, mert sérültek az adatok? Véletlenül törölte vagy formázta az adatokat az egész meghajtón? A MediaRECOVER szoftver segítségével visszanyerheti az értékes adatokat. Ez egy olyan speciális szoftver, amely képes visszaállítani a fényképeket, zenéket, videókat, dokumentumokat és még sok más típusú fájlt a merevlemezen és a memóriakártyán. További információ és a letöltéséhez szükséges link itt található.

Műszaki adatok:

Típusa:
CompactFlash, Type-I

Tárhely:
32 GB

Olvasási sebesség:
45 MB/s

Írási sebesség:
40 MB/s

Méretek:
36,4 x 42,8 x 3,3 mm

Paraméterek

Tárhelykapacitás
32 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Compact Flash Kész!
Olvasási sebesség
45 MB/s Kész!
Írási sebesség
40 MB/s Kész!

Kapacitás

Tárhelykapacitás
32 GB Kész!

Típus

Memóriakártya típusa
Compact Flash Kész!

Sebesség

Olvasási sebesség
45 MB/s Kész!
Írási sebesség
40 MB/s Kész!

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:
» További Memóriakártyák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston Compact Flash 32GB 266x Ultimate Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston Compact Flash 32GB 266x Ultimate. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston Compact Flash 32GB 266x Ultimate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Speicherkarte Kingston Kompakt Flash 32GB 266x Ultimative. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Speicherkarte Kingston Kompakt Flash 32GB 266x Ultimative.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ