ApF HU Akvizice ApF HU

Kingston DataTraveler I G4 64GB lila

Termékkatalógus
Kingston DataTraveler I G4 64GB lila
4,5 17 értékelés
Pendrive - USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A, 64 GB kapacitás, kulcstartóval, műanyag, színe: fehér és lila
Kód:  DU352h4f Termékszám:  DTIG4/64GB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kingston DataTraveler I G4 64GB lila

Ez a stílusos Kingston DataTraveler G4 Pendrive ideális megoldás minden felhasználó számára, aki a legjobb ár-érték arányt keresi. Ezzel a pendrive-val könnyebben tárolhat és gyorsabban áthelyezhet dokumentumokat, prezentációkat, zenéket és videókat, mint eddig bármikor. Az USB 3.0-ás csatlakozóval a korábbi generációknál sokkal nagyobb sebesség érhető el. A kulcstartóra akasztható karika több színben kapható, így kiválaszthatja azt, amelyik az Ön stílusához illik.

Stílusos és praktikus

Klasszikus sapka védi a nem visszahúzható USB-csatlakozóval ellátott meghajtót. Kompakt méretének köszönhetően a G4 pendrive akkor is könnyedén csatlakoztatható a számítógéphez, ha a szomszédos csatlakozók foglaltak. A Plug and Play technológiának köszönhetően pedig illesztőprogramok telepítése nélkül, azonnal használható. Támogatja az össszes népszerű operációs rendszert, beleértve a Linux és Apple Mac OS rendszereket.





Megbízhatóság és minőség


Mint minden más Kingston termék, a DataTraveler pendrive-ok is alapos tesztelésen estek át, hogy biztosan elérjék a cégre jellemző nagy megbízhatóságot. Ennek bizonyítéka a kimagaslóan hosszú öt év garancia.



 

Paraméterek

Tárhelykapacitás
64 GB Kész!
Interfész
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
Csatlakozó
USB-A Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Felszerelés
Kulcstartó Kész!

Kapacitás

Tárhelykapacitás
64 GB Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Kész!
Csatlakozó
USB-A Kész!

Működés és funkció

Anyag
Műanyag Kész!
Felszerelés
Kulcstartó Kész!

Szín

Szín
Fehér, Lila Kész!

Méret & súly

Szélesség
21 mm Kész!
Magasság
10,1 mm Kész!
Hosszúság
55 mm Kész!
Több paraméter

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston DataTraveler I G4 64GB lila Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston DataTraveler I G4 64GB fialový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston DataTraveler Aj G4 64GB fialový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston Datatraveler I G4 64 GB lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston Datatraveler I G4 64 GB lila.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ