Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Kombinált hűtő

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A kombinált hűtő az egyik legpraktikusabb és legelterjedtebb fagyasztós hűtőszekrény típus a piacon. Kimagasló népszerűsége abban az egyszerű tulajdonságban rejlik, hogy a kombinált hűtőszekrény hűtő- és fagyasztó része két külön ajtóval nyílik, tehát teljesen elkülönülnek egymástól. Kombi hűtő vásárlásakor a kialakításon és a méreteken kívül érdemes szem előtt tartani néhány egyéb tényezőt is. Ha kíváncsi vagy, melyek ezek, akkor olvass tovább és mi segítünk eligazodni a kombinált hűtők színes választékában.

Tovább

A fagyasztóval kombinált hűtők előnyei és hátrányai

  • Külön ajtóval nyíló hűtő- és fagyasztó rész
  • Méretek és funkciók szempontjából hatalmas a választék
  • Felül- és alulfagyasztós kombinált hűtő is kapható
  • A kombi hűtő fagyasztójának űrtartalma általában kevesebb

i

A kombinált hűtő megfelelő működése érdekében fontos, hogy az egyenletes légkeringés érdekében hagyj körülötte néhány centiméternyi szabad helyet. Ha a fagyasztós hűtő körül kevés a szabad hely, akkor magasabb lehet a fogyasztása.

Kombinált hűtőszekrény méretek és kapacitás

Banális tanácsnak tűnhet, de a kiszemelt fagyasztós hűtő megvásárlása előtt mindenképp érdemes lemérni a helyének szánt tér méreteit, megbizonyosodni róla, hogy biztosan elfér és semminek nem lesz az útjában, hiszen a kényelem sokszor csupán néhány centiméteren múlik.

A fagyasztós hűtő nettó űrtartalmát érdemes a háztartás tagjainak száma alapján kiválasztani.

  • Általánosságban elmondható, hogy személyenként körülbelül 60 literes hűtőtérrel és 25 literes fagyasztótérrel kell számolni.
  • Fontos szempont lehet az is, hogy a kombinált hűtő belső elrendezése a saját igényeidnek megfelelően alakítható legyen.

A fagyasztós kombi hűtő gazdaságos használata érdekében érdemes úgy kalkulálni, hogy a rendelkezésre álló űrtartalom 70%-a legyen megtöltve élelmiszerrel. Ha azonban az benne tárolt étel mennyisége 90% vagy annál több, akkor előfordulhat, hogy a kombinált hűtő már nem képes azt megfelelően lehűteni.

Amit a fagyasztós hűtő energiafogyasztásáról tudni kell

Abból az egyszerű tényből kiindulva, hogy a kombinált hűtő folyamatosan üzemel, elengedhetetlen, hogy tisztában légy a fogyasztásával, ezt szem előtt tartva dönts egyik-másik modell mellett. A piacon manapság a fagyasztóval kombinált hűtőszekrényeket is egy A-G közötti skálán sorolják be energiatakarékossági osztályokba, ahol A legtakarékosabb, G a legkevésbé takarékos készülékeket jelöli.

Amit a kombinált hűtő fagyasztójának teljesítményéről tudni kell

Az alábbi paraméterek azt jelzik, hogy a kombinált hűtő fagyasztója milyen hatékonysággal és milyen gyorsan képes tenni a dolgát.

  • A fagyasztó teljesítmény azt mutatja meg, hogy a kombinált hűtő fagyasztója hány kilogramm élelmiszer lefagyasztására képes 24 óra alatt. Ez a mennyiség általában 2 és 24 kg között mozog.
  • A fagyasztási osztály pedig azt határozza meg, hogy a fagyasztó milyen hőmérsékletre képes lehűteni az élelmiszert, és mennyi ideig alkalmas annak tárolásra. A kombinált hűtő fagyasztási osztályát csillagokkal jelzik.
Fagyasztási osztály Tárolási időtartam Hőmérséklet
* napok -6 °C
** hetek -12 °C
*** hónapok -18 °C
**** hosszútáv -24 °C
i A kiválasztás során ne hagyd figyelmen kívül a kombinált hűtő visszamelegedési idejét sem, hiszen ez azt az időtartamot jelzi, ameddig a fagyasztó hűtő képes az élelmiszereket fagyott állapotban tartani áramellátás nélkül.

Hűtőszekrény fagyasztóval - hasznos funkciók

A kombinált hűtők számos olyan hasznos technológiával rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak az energiatakarékossághoz, megakadályozzák a jegesedést és gátolják a baktériumok szaporodását.

  • Kombinált hűtőszekrény No Frost technológiával - megakadályozza a kombi hűtő falainak jegesedését, ezzel egyidejűleg automatikusan leolvaszt.
  • A kombinált hűtő belső, antibakteriális felülete megakadályozza a baktériumok és gombák elszaporodását.
  • Az ionizátor jobb mikroklímát tart fenn a kombinált hűtő belsejében, így az élelmiszer kevésbé romlik.
  • A párásító hideg levegőt áramoltat a fagyasztó környezetében. Ha a kombinált hűtőszekrény hűtőterén belül egy külön tárolóként került kialakításra, akkor alkalmas fagyasztott élelmiszerek hűtésére és tárolására is, azonban csak rövid időre.
  • A nulla fokos zóna ideális környezetet teremt a gyümölcsök, zöldségek és sajtok tárolására.
  • A nyaralási üzemmód a távolléted ideje alatt stabil hőmérsékletet tart fenn a fagyasztós hűtő belső terében.
  • A Multiairflow biztosítja a hideg levegő állandó és egyenletes áramlását a kombinált hűtő teljes hűtőterében. Ennek eredményeként az étel hosszabb ideig megtartja frissességét.
  • A szuperhűtés és szuperfagyasztás olyan funkció, amely lehetővé teszi élelmiszerek gyors lehűtését azáltal, hogy rövid időre 2 °C alá csökkenti a hőmérsékletet. Ez a funkció leginkább akkor bizonyul hasznosnak, amikor friss élelmiszerekkel töltöd meg a kombinált hűtőszekrényt.

i

Kombinált hűtő ár
A kombi hűtő árak egészen széles skálán mozognak. A legkisebbek 35 ezer forint környékén kezdődnek, az átlagár körülbelül 140-150 ezer forint közé tehető, azonban a legdrágább modellek ára elérheti a 400-500 ezer forintot is.

Kombinált hűtő akció
Kombinált hűtőszekrény olcsón úgy szerezhető be legkönnyebben, ha az akciós kombinált hűtőszekrény kínálatunkból válogatsz.

Kombinált hűtő válaszható zsanérral

A bal oldali menü paraméterszűrője segítségével kilistázhatod a válaszható zsanéros kombinált hűtőszekrények kínálatát. Ez a funkció lehetőséget kínál a kombi hűtő ajtónyitási irányának megváltoztatására, mely hasznos lehet, ha például lakásfelújításra kerül sor és át kell helyezni a készüléket egy másik helyre.

Ha még mindig bizonytalan vagy a döntésben, nézd meg, melyek voltak a legjobb hűtőszekrények 2020-ban!

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LG GBB61SWJMN Szállításra kész > 5 db
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 234 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, antibakteriális tömítés, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 186 × 59,5 × 68,2 cm (H×Sz×Mé)
187 890 Ft

2.
GORENJE RF4142PW4 Szállításra kész > 5 db
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 165 l, fagyasztó kapacitás 41 l, választható nyitási irány, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, méretek 143,6 × 55 × 54,2 cm (H×Sz×Mé)
101 990 Ft

3.
GORENJE RF312EPW4 Szállításra kész > 5 db
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 96 l, fagyasztó kapacitás 28 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 1 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, LED világítás, méretek 117 × 47,5 × 48,7 cm (H×Sz×Mé)
89 790 Ft

Még több
351 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro BF-J140S Arctic - Hűtőszekrény Típusok
4,6 60×
Siguro BF-J140S Arctic
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, összkapacitás 173 l, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, D energiaosztály, választható ajtónyitási oldal, rozsdamentes acél fogantyúk, 2 polc, kihúzható fiók friss élelmiszerre, 3 ajtópolc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, nyitott hűtőajtó jelzés, N/ST klímaosztály, mérete 142,5×49,5×56 cm (Ma×Sz×Mé), tömeg 39 kg, 3 év garancia, 12 év garancia a kompresszorra
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_J140S
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,4 23×
CANDY CHCS 4144WN
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, LED világítás, méretek 142,2 × 50 × 56 cm (H×Sz×Mé)
120 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL119
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,7
WHIRLPOOL ART 9811 SF2
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 227 l, fagyasztótér tárolókapacitása 79 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, szellőzés, méretek 193,5 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Szuper ár
216 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WHCHL094
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
BOSCH KGN49VICT Serie 4 - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
BOSCH KGN49VICT Serie 4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 311 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 203 × 70 × 66,7 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
351 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL152
5,0
AMICA VC 1622 M
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 147 l, fagyasztó kapacitás 55 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, LED világítás, méretek 162 × 55 × 61,5 cm (H×Sz×Mé)
202 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMICHL021
4,6 32×
CANDY CFM 14504SN
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, méretek 142,2 × 50 × 56 cm (H×Sz×Mé)
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL120
GORENJE NRK6202EBXL4, fekete - Hűtőszekrény
Típusok
4,5 50×
GORENJE NRK6202EBXL4, fekete
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 235 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és nyaralási mód, méretek 200 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
198 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL160
4,8 10×
LG GBB61SWJMN
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 234 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, antibakteriális tömítés, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 186 × 59,5 × 68,2 cm (H×Sz×Mé)
187 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LGCHL099
4,5
HOOVER HOCT3L517ES2
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 186 l, fagyasztó kapacitás 74 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző és LED világítás, méretek 176 × 54,5 × 55 cm (H×Sz×Mé)
146 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOVCH018
4,8 17×
GORENJE RF4142PW4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 165 l, fagyasztó kapacitás 41 l, választható nyitási irány, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, méretek 143,6 × 55 × 54,2 cm (H×Sz×Mé)
101 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL181
4,7 24×
HYINDAI RSD086GW8AF
Kis hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály F, klímaosztály N, ST és T, hűtőtér tárolókapacitása 93 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 1 fagyasztórekesz, fehér kivitel, 90°-os ajtónyitás, méretek 86 × 47,2 × 45 cm (Ma×Sz×Mé)
56 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETCHL063
5,0
CANDY CDG1S514ES
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 170 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 142,8 × 54 × 55,1 cm (H×Sz×Mé)
120 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL166
4,5 10×
INDESIT INFC8 TI21X
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), F energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 231 l, fagyasztó kapacitás 104 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 191 × 60 × 68 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
174 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: INDCHL009
4,8
GORENJE RF312EPW4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 96 l, fagyasztó kapacitás 28 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 1 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, LED világítás, méretek 117 × 47,5 × 48,7 cm (H×Sz×Mé)
89 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL216
SAMSUNG RB38C607AB1/EF - Hűtőszekrény Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 32×
SAMSUNG RB38C607AB1/EF
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), A energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 273 l, fagyasztó kapacitás 114 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás, 90°-os ajtónyitás és smart funkciók, méretek 203 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
414 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL173
4,9
LG GBB62SWFGN
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 277 l, fagyasztó kapacitás 107 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, gyerekzár, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés, 90°-os ajtónyitás és smart funkciók, méretek 203 × 59,5 × 68,2 cm (H×Sz×Mé)
212 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LGCHL115
3,5
WHIRLPOOL WHC20 T352
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 212 l, fagyasztótér tárolókapacitása 68 l, választható nyitási irány, 6 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, szellőzés, nyitott hűtőajtó jelzés, 90°-os ajtónyitás és 6, érzék, méretek 194 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
274 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL117
BOSCH KGN49VXCT Serie 4 - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
BOSCH KGN49VXCT Serie 4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 311 l, fagyasztó kapacitás 129 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 203 × 70 × 66,7 cm (H×Sz×Mé)
391 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL192
5,0
HOOVER HOCT3L517EW2
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 186 l, fagyasztó kapacitás 74 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző és LED világítás, méretek 176 × 54,5 × 55 cm (H×Sz×Mé)
134 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOVCH019
Siguro TF-J140S Fresh - Hűtőszekrény Típusok
4,6 54×
Siguro TF-J140S Fresh - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - felülfagyasztós, összkapacitás: 211 l, hűtőszekrény kapacitás: 170 l, fagyasztó kapacitás: 41 l, E energiaosztály, választható ajtónyitási oldal, polcok száma a hűtőszekrényben: 3, kihúzható fiók friss élelmiszerek tárolására, polcok száma az ajtón: 3, rozsdamentes acél palacktartó, rekeszek száma a fagyasztóban: 2, LED világítás, manuális hőmérséklet-szabályozás, sötétszürke/fekete, N/ST klímaosztály, mérete: 142,8 × 54 × 55,1 cm (ma×szé×mé), tömege: 40 kg, 12 év garancia a kompresszorra, 3 év garancia
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
96 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_TF_J140S
Siguro BF-O120S Ideal - Hűtőszekrény Típusok
4,8 27×
Siguro BF-O120S Ideal - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - alsó fagyasztóval, C energiaosztály, hűtőtérfogat 219 l, fagyasztó 104 l, 4 polc, 3 rekesz a fagyasztóban, rozsdamentes acél palacktartó, érintőképernyő, No Frost, szuperfagyasztás, Multi Air 360°, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nulla zóna, LED világítás, hűtőajtó nyitva hagyásának jelzése, nyaralás üzemmód, gyermekzár, 1 hűtőkör, ezüst szín, SN, N, ST és T klímaosztály, jobb oldali zsanérok, méretek 185 × 60 × 68,5 cm (Ma × Szé × Mé), súly 75 kg, 12 év garancia a kompresszorra, 3 év garancia
Szuper ár
184 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_O120S
5,0 23×
BOSCH KGN392ICF
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 260 l, fagyasztó kapacitás 103 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 203 × 60 × 66,5 cm (H×Sz×Mé)
268 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOCHL128
5,0
LG GBV3100CPY
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 234 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, 90°-os ajtónyitás, méretek 186 × 59,5 × 67,5 cm (H×Sz×Mé)
229 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LGCHL128
Siguro BF-J140Y Arctic - Hűtőszekrény Típusok
4,6 60×
Siguro BF-J140Y Arctic - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, összkapacitás 173 l, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, D energiaosztály, választható ajtónyitási oldal, rozsdamentes acél fogantyúk, 2 polc, kihúzható fiók friss élelmiszerre, 3 ajtópolc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, nyitott hűtőajtó jelzés, N/ST klímaosztály, mérete 142,5×49,5×56 cm (Ma×Sz×Mé), tömeg 39 kg, 3 év garancia, 12 év garancia a kompresszorra
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_J140Y

Kombinált hűtő

A TCL innovatív hűtőszekrényei és mosógépei nagyszerű teljesítménnyel és számos praktikus funkcióval nyűgöznek le A TCL hűtőszekrények és mosógépek modern készülékek, amelyek számos praktikus funkcióval rendelkeznek. Innovatív technológiák biztosítják a készülék teljesen zökkenőmentes működését. A TCL készülékek optimális választást jelentenek azok számára, akik nagy teljesítményt...
A hűtőszekrény gyengén hűt, vagy rezeg, túl zajos, esetleg nem világít? Ez problémát jelez. Ma megvizsgáljuk a hűtőszekrények és fagyasztók leggyakoribb meghibásodásait, és megnézzük, mikor kell aggódnod és szakszervízt hívni, és mikor oldható meg a hűtőszekrény javítás...
Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
cikkA fagyasztó és a hűtőszekrény ideális hőmérséklete A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos...
Annak érdekében, hogy a hűtőszekrényben megfelelő körülmények uralkodjanak a benne tartott élelmiszerek számára, és a hűtő hosszú ideig probléma nélkül üzemeljen, a hűtőszekrény tisztítása és karbantartása alapvető fontosságú. Cikkünkben tanácsot adunk a hűtőszekrény...
Új hűtőt keresel, de nem szeretnéd átböngészni az összes modell paramétereit és értékeléseit? A legjobb hűtőszekrényeinkről szóló áttekintést hoztuk el. A legolcsóbbat keresed, esetleg középkategóriásat, vagy nem számít az ár? Nagyszerű ár-érték arányú hűtőszekrényeket...
További cikkek Összes cikk

Kombinált hűtő

A Kombinált hűtő kategóriában összesen 351 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kombinált hűtő Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kombinált hűtő A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kombinált hűtő A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kombinált hűtő vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ