30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Kombinált hűtő

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
A
(3)
B
(13)
C
(63)
D
(76)
E
(172)
F
(40)
Modell típusa
Szabadonálló
(292)
Beépíthető
(75)
Funkciók
No Frost
(102)
Total No Frost
(118)
Önleolvasztó fagyasztó
(17)
Automatikus leolvasztás
(120)
Párásító
(11)
Szín
Bézs
(12)
Fehér
(125)
Fekete
(39)
Piros
(9)
Fémes
(1)
Kék
(3)
Inox
(61)
Ezüst
(37)
Szürke
(22)
Sötétkék
(1)
Sötét rozsdamentes acél
(2)
Sötétszürke
(2)
Türkizkék
(1)
Borvörös
(2)
Nincs
(45)
Sárga
(1)

A kombinált hűtő az egyik legpraktikusabb és legelterjedtebb fagyasztós hűtőszekrény típus a piacon. Kimagasló népszerűsége abban az egyszerű tulajdonságban rejlik, hogy a kombinált hűtőszekrény hűtő- és fagyasztó része két külön ajtóval nyílik, tehát teljesen elkülönülnek egymástól. Kombi hűtő vásárlásakor a kialakításon és a méreteken kívül érdemes szem előtt tartani néhány egyéb tényezőt is. Ha kíváncsi vagy, melyek ezek, akkor olvass tovább és mi segítünk eligazodni a kombinált hűtők színes választékában.

Tovább

A fagyasztóval kombinált hűtők előnyei és hátrányai

  • Külön ajtóval nyíló hűtő- és fagyasztó rész
  • Méretek és funkciók szempontjából hatalmas a választék
  • Felül- és alulfagyasztós kombinált hűtő is kapható
  • A kombi hűtő fagyasztójának űrtartalma általában kevesebb

i

A kombinált hűtő megfelelő működése érdekében fontos, hogy az egyenletes légkeringés érdekében hagyj körülötte néhány centiméternyi szabad helyet. Ha a fagyasztós hűtő körül kevés a szabad hely, akkor magasabb lehet a fogyasztása.

Kombinált hűtőszekrény méretek és kapacitás

Banális tanácsnak tűnhet, de a kiszemelt fagyasztós hűtő megvásárlása előtt mindenképp érdemes lemérni a helyének szánt tér méreteit, megbizonyosodni róla, hogy biztosan elfér és semminek nem lesz az útjában, hiszen a kényelem sokszor csupán néhány centiméteren múlik.

A fagyasztós hűtő nettó űrtartalmát érdemes a háztartás tagjainak száma alapján kiválasztani.

  • Általánosságban elmondható, hogy személyenként körülbelül 60 literes hűtőtérrel és 25 literes fagyasztótérrel kell számolni.
  • Fontos szempont lehet az is, hogy a kombinált hűtő belső elrendezése a saját igényeidnek megfelelően alakítható legyen.

A fagyasztós kombi hűtő gazdaságos használata érdekében érdemes úgy kalkulálni, hogy a rendelkezésre álló űrtartalom 70%-a legyen megtöltve élelmiszerrel. Ha azonban az benne tárolt étel mennyisége 90% vagy annál több, akkor előfordulhat, hogy a kombinált hűtő már nem képes azt megfelelően lehűteni.

Amit a fagyasztós hűtő energiafogyasztásáról tudni kell

Abból az egyszerű tényből kiindulva, hogy a kombinált hűtő folyamatosan üzemel, elengedhetetlen, hogy tisztában légy a fogyasztásával, ezt szem előtt tartva dönts egyik-másik modell mellett. A piacon manapság a fagyasztóval kombinált hűtőszekrényeket is egy A-G közötti skálán sorolják be energiatakarékossági osztályokba, ahol A legtakarékosabb, G a legkevésbé takarékos készülékeket jelöli.

Amit a kombinált hűtő fagyasztójának teljesítményéről tudni kell

Az alábbi paraméterek azt jelzik, hogy a kombinált hűtő fagyasztója milyen hatékonysággal és milyen gyorsan képes tenni a dolgát.

  • A fagyasztó teljesítmény azt mutatja meg, hogy a kombinált hűtő fagyasztója hány kilogramm élelmiszer lefagyasztására képes 24 óra alatt. Ez a mennyiség általában 2 és 24 kg között mozog.
  • A fagyasztási osztály pedig azt határozza meg, hogy a fagyasztó milyen hőmérsékletre képes lehűteni az élelmiszert, és mennyi ideig alkalmas annak tárolásra. A kombinált hűtő fagyasztási osztályát csillagokkal jelzik.
Fagyasztási osztály Tárolási időtartam Hőmérséklet
* napok -6 °C
** hetek -12 °C
*** hónapok -18 °C
**** hosszútáv -24 °C
i A kiválasztás során ne hagyd figyelmen kívül a kombinált hűtő visszamelegedési idejét sem, hiszen ez azt az időtartamot jelzi, ameddig a fagyasztó hűtő képes az élelmiszereket fagyott állapotban tartani áramellátás nélkül.

Hűtőszekrény fagyasztóval - hasznos funkciók

A kombinált hűtők számos olyan hasznos technológiával rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak az energiatakarékossághoz, megakadályozzák a jegesedést és gátolják a baktériumok szaporodását.

  • Kombinált hűtőszekrény No Frost technológiával - megakadályozza a kombi hűtő falainak jegesedését, ezzel egyidejűleg automatikusan leolvaszt.
  • A kombinált hűtő belső, antibakteriális felülete megakadályozza a baktériumok és gombák elszaporodását.
  • Az ionizátor jobb mikroklímát tart fenn a kombinált hűtő belsejében, így az élelmiszer kevésbé romlik.
  • A párásító hideg levegőt áramoltat a fagyasztó környezetében. Ha a kombinált hűtőszekrény hűtőterén belül egy külön tárolóként került kialakításra, akkor alkalmas fagyasztott élelmiszerek hűtésére és tárolására is, azonban csak rövid időre.
  • A nulla fokos zóna ideális környezetet teremt a gyümölcsök, zöldségek és sajtok tárolására.
  • A nyaralási üzemmód a távolléted ideje alatt stabil hőmérsékletet tart fenn a fagyasztós hűtő belső terében.
  • A Multiairflow biztosítja a hideg levegő állandó és egyenletes áramlását a kombinált hűtő teljes hűtőterében. Ennek eredményeként az étel hosszabb ideig megtartja frissességét.
  • A szuperhűtés és szuperfagyasztás olyan funkció, amely lehetővé teszi élelmiszerek gyors lehűtését azáltal, hogy rövid időre 2 °C alá csökkenti a hőmérsékletet. Ez a funkció leginkább akkor bizonyul hasznosnak, amikor friss élelmiszerekkel töltöd meg a kombinált hűtőszekrényt.

i

Kombinált hűtő ár
A kombi hűtő árak egészen széles skálán mozognak. A legkisebbek 35 ezer forint környékén kezdődnek, az átlagár körülbelül 140-150 ezer forint közé tehető, azonban a legdrágább modellek ára elérheti a 400-500 ezer forintot is.

Kombinált hűtő akció
Kombinált hűtőszekrény olcsón úgy szerezhető be legkönnyebben, ha az akciós kombinált hűtőszekrény kínálatunkból válogatsz.

Kombinált hűtő válaszható zsanérral

A bal oldali menü paraméterszűrője segítségével kilistázhatod a válaszható zsanéros kombinált hűtőszekrények kínálatát. Ez a funkció lehetőséget kínál a kombi hűtő ajtónyitási irányának megváltoztatására, mely hasznos lehet, ha például lakásfelújításra kerül sor és át kell helyezni a készüléket egy másik helyre.

Ha még mindig bizonytalan vagy a döntésben, nézd meg, melyek voltak a legjobb hűtőszekrények 2020-ban!

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
CANDY CFM 14504SN Szállításra kész > 5 db
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, méretek 142,2 × 50 × 56 cm (H×Sz×Mé)
126 690 Ft

2.
Siguro BF-O120S Ideal Szállításra kész > 5 db
Hűtőszekrény - alsó fagyasztóval, C energiaosztály, hűtőtérfogat 219 l, fagyasztó 104 l, 4 polc, 3 rekesz a fagyasztóban, rozsdamentes acél palacktartó, érintőképernyő, No Frost, szuperfagyasztás, Multi Air 360°, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nulla zóna, LED világítás, hűtőajtó nyitva hagyásának jelzése, nyaralás üzemmód, gyermekzár, 1 hűtőkör, ezüst szín, SN, N, ST és T klímaosztály, jobb oldali zsanérok, méretek 185 × 60 × 68,5 cm (Ma × Szé × Mé), súly 75 kg, 12 év garancia a kompresszorra, 3 év garancia
204 590 Ft

3.
GORENJE RF4142PW4 Szállításra kész > 5 db
Hűtőszekrény - felülfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 165 l, fagyasztó kapacitás 41 l, választható nyitási irány, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LowFrost, méretek 143,6 × 55 × 54,2 cm (H×Sz×Mé)
98 490 Ft

Még több
367 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro BF-O120S Ideal - Hűtőszekrény Típusok
4,8 24×
Siguro BF-O120S Ideal - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - alsó fagyasztóval, C energiaosztály, hűtőtérfogat 219 l, fagyasztó 104 l, 4 polc, 3 rekesz a fagyasztóban, rozsdamentes acél palacktartó, érintőképernyő, No Frost, szuperfagyasztás, Multi Air 360°, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nulla zóna, LED világítás, hűtőajtó nyitva hagyásának jelzése, nyaralás üzemmód, gyermekzár, 1 hűtőkör, ezüst szín, SN, N, ST és T klímaosztály, jobb oldali zsanérok, méretek 185 × 60 × 68,5 cm (Ma × Szé × Mé), súly 75 kg, 12 év garancia a kompresszorra, 3 év garancia
Szuper ár
204 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_O120S
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
SAMSUNG RB34C670DWW/EF - Hűtőszekrény Típusok
4,5
SAMSUNG RB34C670DWW/EF
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 230 l, fagyasztó kapacitás 114 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, jégkocka készítő, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, smart, méretek 185,3 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
163 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL181
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7 34×
GORENJE NRC61CSXL4
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 220 l, fagyasztó kapacitás 106 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, ionizáló, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, gyerekzár, méretek 185 × 60 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
234 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL199
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
GORENJE NRC69BSXL5 - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 11×
GORENJE NRC69BSXL5
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, B energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 220 l, fagyasztó kapacitás 106 l, jobb oldali zsanéros, no Frost, kijelző, zero zone, LED világítás, szuper hűtés, méretek 185 × 60 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
316 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL208
TCL RP323BSE0CZ
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 219 l, fagyasztó kapacitás 104 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, no Frost, LED világítás, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 184 × 60 × 66,5 cm (H×Sz×Mé)
212 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TCLCHL012
Siguro BF-J140S Arctic - Hűtőszekrény Típusok
4,7 52×
Siguro BF-J140S Arctic
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, összkapacitás 173 l, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, D energiaosztály, választható ajtónyitási oldal, rozsdamentes acél fogantyúk, 2 polc, kihúzható fiók friss élelmiszerre, 3 ajtópolc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, nyitott hűtőajtó jelzés, N/ST klímaosztály, mérete 142,5×49,5×56 cm (Ma×Sz×Mé), tömeg 39 kg, 3 év garancia, 12 év garancia a kompresszorra
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_J140S
Siguro BF-J140Y Arctic - Hűtőszekrény Típusok
4,7 52×
Siguro BF-J140Y Arctic - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, összkapacitás 173 l, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, D energiaosztály, választható ajtónyitási oldal, rozsdamentes acél fogantyúk, 2 polc, kihúzható fiók friss élelmiszerre, 3 ajtópolc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, nyitott hűtőajtó jelzés, N/ST klímaosztály, mérete 142,5×49,5×56 cm (Ma×Sz×Mé), tömeg 39 kg, 3 év garancia, 12 év garancia a kompresszorra
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_J140Y
Siguro BF-J140W Arctic - Hűtőszekrény Típusok
4,7 52×
Siguro BF-J140W Arctic - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, összkapacitás 173 l, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, D energiaosztály, választható ajtónyitási oldal, rozsdamentes acél fogantyúk, 2 polc, kihúzható fiók friss élelmiszerre, 3 ajtópolc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, nyitott hűtőajtó jelzés, N/ST klímaosztály, mérete 142,5×49,5×56 cm (Ma×Sz×Mé), tömeg 39 kg, 3 év garancia, 12 év garancia a kompresszorra
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_J140W
Siguro BF-O120W Ideal - Hűtőszekrény Típusok
4,8 24×
Siguro BF-O120W Ideal - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 219 l, fagyasztó kapacitás 104 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, kijelző, zero zone, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, gyerekzár, méretek 185 × 60 × 68,5 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
204 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_BF_O120W
GORENJE NRK6202EXL4 - Hűtőszekrény Típusok
4,5 48×
GORENJE NRK6202EXL4
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 235 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, méretek 200 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
170 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL151
4,9 15×
GORENJE RF4142PW4
Hűtőszekrény - felülfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 165 l, fagyasztó kapacitás 41 l, választható nyitási irány, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LowFrost, méretek 143,6 × 55 × 54,2 cm (H×Sz×Mé)
98 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL181
4,6 31×
CANDY CFM 14504SN
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, méretek 142,2 × 50 × 56 cm (H×Sz×Mé)
126 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL120
GORENJE NRK6202EBXL4, fekete - Hűtőszekrény Típusok
4,5 48×
GORENJE NRK6202EBXL4, fekete
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 235 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, önleolvasztó fagyasztó, automatikus leolvasztás, kijelző, LED világítás, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, méretek 200 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
198 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL160
4,0
WHIRLPOOL ART 65011
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 194 l, fagyasztótér tárolókapacitása 79 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 177 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
169 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WHCHL101
4,5
HISENSE RB390N4BW20
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 204 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, total No Frost, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, twin Cooling, Multi-AirFlow, méretek 185 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
176 390 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: HISCHL110
4,4 23×
CANDY CHCS 4144WN
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, LED világítás, méretek 142,2 × 50 × 56 cm (H×Sz×Mé)
120 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL119
4,9 11×
SAMSUNG RB33B610ESA/EF
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 230 l, fagyasztó kapacitás 114 l, választható nyitási irány, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, dTest minőségi díj nyertese, total No Frost, LED világítás, méretek 185,3 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
161 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL130
4,3 17×
WHIRLPOOL W55TM 4110 W 1
Hűtőszekrény - felülfagyasztós, F energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 171 l, fagyasztó kapacitás 41 l, választható nyitási irány, 4 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, automatikus leolvasztás, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 144 × 54 × 57 cm (H×Sz×Mé)
110 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL087
4,6 45×
GORENJE RB493PW
Kis hűtő - felülfagyasztós, energiaosztály D, klímaosztály N és ST, hűtőtér tárolókapacitása 107 l, fagyasztótér tárolókapacitása 13 l, választható nyitási irány, 1 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, fehér kivitel, párásító, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, statikus hűtés, méretek 84,5 × 56 × 57,9 cm (Ma×Sz×Mé)
84 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL124
4,7 12×
GORENJE NRK418ECW4
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 171 l, fagyasztó kapacitás 85 l, választható nyitási irány, 3 polc, 4 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, méretek 182,4 × 55 × 55,7 cm (H×Sz×Mé)
164 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL172
WHIRLPOOL WHC18 T573 - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2 17×
WHIRLPOOL WHC18 T573
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 182 l, fagyasztótér tárolókapacitása 68 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper fagyasztás, szellőzés, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 177 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Szuper ár
300 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL118
4,0
GORENJE NRKI419EP1
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 225 l, fagyasztótér tárolókapacitása 56 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, no Frost, automatikus leolvasztás, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, twin Cooling, méretek 193,7 × 54 × 54 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
214 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL203
5,0
CANDY CCE3T618EW
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 222 l, fagyasztó kapacitás 119 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, total No Frost, kijelző, szuper hűtés, szuper fagyasztás, antibakteriális tömítés
Szuper ár
148 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANCHL146
3,7
WHIRLPOOL ART 9811 SF2
Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 227 l, fagyasztótér tárolókapacitása 79 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, szuper hűtés, szellőzés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 193,5 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
Leárazás -16 %
216 290 Ft 256 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHCHL094

Kombinált hűtő

háztartási elektronikaA hűtőszekrények és fagyasztók hibái A hűtőszekrény gyengén hűt, vagy rezeg, túl zajos, esetleg nem világít? Ez problémát jelez. Ma megvizsgáljuk a hűtőszekrények és fagyasztók leggyakoribb meghibásodásait, és megnézzük, mikor kell aggódnod és szakszervízt hívni, és mikor oldható meg a hűtőszekrény javítás...
Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos...
tisztításA hűtőszekrény tisztítása (ÚTMUTATÓ) Annak érdekében, hogy a hűtőszekrényben megfelelő körülmények uralkodjanak a benne tartott élelmiszerek számára, és a hűtő hosszú ideig probléma nélkül üzemeljen, a hűtőszekrény tisztítása és karbantartása alapvető fontosságú. Cikkünkben tanácsot adunk a hűtőszekrény...
Új hűtőt keresel, de nem szeretnéd átböngészni az összes modell paramétereit és értékeléseit? A legjobb hűtőszekrényeinkről szóló áttekintést hoztuk el. A legolcsóbbat keresed, esetleg középkategóriásat, vagy nem számít az ár? Nagyszerű ár-érték arányú hűtőszekrényeket...
Az energiaosztály a készülék energiafogyasztása szerinti csoportosításra utal. Az energiacímke, amely minden hűtőszekrényen kötelezően szerepel, megkönnyítheti a választást . A fogyasztást ideális működési feltételek mellett - 20 °C-os környezeti hőmérséklet és a...
További cikkek

Kombinált hűtő

A Kombinált hűtő kategóriában összesen 367 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kombinált hűtő Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kombinált hűtő A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kombinált hűtő A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kombinált hűtő vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ