ApF HU ApF HU

Tükör nélküli fényképezőgépek (MILC)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Érzékelő mérete
Full Frame
(67)
APS-C
(76)
Micro 4/3
(34)
1/2,3"
(4)
Érzékelő felbontása
10,2 Mpx
47,3 Mpx
-
Maximális videófelbontás
8K
(3)
6K
(22)
5K
(4)
4K
(143)
Full HD
(9)
5,7K
(3)
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható
(123)
180° -os forgatás / billentés (szelfi)
(58)
Érintőképernyős
(172)
Live View
(105)
Memóriakártya típusa
SD
(184)
SDHC
(169)
SDXC
(153)
CFexpress Type B
(12)
Memory Stick Micro
(12)
Szín
Fehér
(3)
Fekete
(162)
Ezüst
(23)

A tükör nélküli MILC gépek lényege, hogy hiányzik belőlük a DSLR fényképezőgépeket jellemző prizma és tükörmechanizmus. Ennek köszönhetően a MILC fényképezőgépeknek kisebb a méretük és a súlyuk. A képminőség, és a képfeldolgozás tekintetében azonban a tükörreflexes gépekkel versenyeznek. Milyen paramétereket kell figyelembe vennünk, ha MILC gépet szeretnénk?

Tovább

MILC vs. DSLR

Még sokáig vitatémát fog szolgáltatni a kérdés, hogy képesek lesznek-e a MILC gépek megásni a DSLR technológia sírját. A tükör nélküli fényképezőgépek számos előnye vitathatatlan, de akadnak paraméterek, amiben még a tükörreflexes gépek vezetnek:

  • Kisebb méretek, kisebb tömeg.
  • Aránylag jobb autofókusz lehetőségek (több fókuszpont).
  • A fókuszpontok a szenzoron lettek elhelyezve = gyors autofókusz.
  • Egy jó EVF kereső bármely körülmények között remekül működik.
  • Csendesebb működés.
  • Akkumulátorok alacsony kapacitása.
  • Kiegészítők, objektívek kínálata, ami azonban rohamosan növekszik.
  • Kényelmetlen fogás több órás munka során.

MILC fényképezőgép kiválasztásához fontos paraméterekk

Mivel cserélhető objektíves megoldásról van szó és ugyanúgy, mint a DSLR esetében, a MILC gépek esetében is rendszerben kell gondolkodni. A MILC fényképezőgépek sűrűjében nem nehéz eltévedni, ezért érdemes tisztázni, mely paraméterekre kell koncentrálni.

MILC érzékelő mérete

A MILC fényképezőgépek esetében is az érzékelő mérete befolyásolja jelentősen a képminőséget. Minél nagyobb a MILC fényképezőgép szenzorának mérete, annál jobb eredményt tud elérni a gép gyenge fényviszonyok mellett - vagyis több fényt tud begyűjteni, ezáltal csökkentve a zajt és növelve a képminőséget. Hasonlóan a tükörreflexes gépekhez, a MILC fényképezők esetében is megállapítunk egy ún. Crop Factor értéket.

  • Full Frame MILC – a 35 mm-es kisfilm képméretével megegyező méretű érzékelő, általában a tükör nélküli fényképezőgépek legmagasabb kategóriájában találjuk őket.
  • APS-C MILC – mérete a Full Frame érzékelő méretének a fele, a szorzó 1,5× vagy 1,6×, ami annyit jelent, ha egy 50mm gyújtótávolságú objektívet teszünk APS-C MILC gépünkre, akkor a keresőben ugyanazt a képet fogjuk látni, mintha egy Full Frame MILC gépen 75mm gyújtótávolságú lencsét használnánk.
  • Micro Four Thirds 4/3 – mérete körülbelül az egynegyede a Full Frame érzékelő méretének, az Olympus és a Panasonic tükör nélküli MILC gépeire jellemző. Ezzel a szenzormérettel kezdődött a MILC története.

érzékelők mérete a MILC fényképezőgépeknél

MILC gépek felbontása

A felbontás határozza meg, hogy az adott oldalarányok mellett a MILC gép képe vízszintes és függőleges irányban hány pontot tartalmaz. Általában minél nagyobb a felbontás, annál részletesebb a kép. A növekvő felbontással azonban a létrehozott fájlok mérete is növekszik. A MILC fényképezőgépek esetében többnyire a 12-36 megapixeles felbontás az általános, de a tükör nélküli fényképezőgépek már átlépték a 40 Mpx határt is.

Az MILC gépeket egyre inkább videófelvételekhez is használják a - akár 4K felbontást is képesek kezelni.

  • Full HD – 1920 × 1080 képpont felbontású kép, ma ezt a belépő szintű MILC gépnek is tudnia kell. Ezenkívül számos tükör nélküli fényképezőgép akár 120 fps mellett is tud Full HD videót rögzíteni, ami lélegzetelállító lassított felvételeket produkál.
  • Ultra HD – 3840 × 2160 felbontás, a mai trend, fokozatosan igyekszik felváltani a Full HD-t. Hozzá képest négyszer nagyobb a képpontok száma, vagyis négyszer részletgazdagabb. Szintén lényeges szempont az fps, amely MILC fényképezőgép képes ilyen felbontásban UHD videót rögzíteni, az már csúcskategória.
  • 4K – 4096 × 2160 képpontos felbontás. Bár több képpontot tartalmaz, mint a HD Ultra, a képaránya nem 16:9, és ezért nem használja ki a széles képernyők teljes területét - a videó alatt és felett vékony fekete csíkok jelennek meg. Ilyen adatmennyiség rögzítésére a MILC fényképezőgép részéről szükség van nagy pufferkapacitásra is és gyors, nagykapacitású memóriakártyákra is.

Fontos paraméter a videó fps értéke is, ami a másodpercenként rögzített képkockákat jelenti. Ez meghatározza a rögzített videó folyamatosságát, és a nagy képsebesség elengedhetetlen a lassított felvételek készítéséhez. Tartsd észben, hogy a felbontás tükröződik a keletkező fájl méretében is - a memóriában így csak rövidebb videó tárolható. Mivel a MILC gépek a filmeseket is igyekeznek megszólítani, a gyártók versenyt futnak a magas fps értékek elérése érdekében.

MILC fényképezőgép bajonett

Ha ránézünk egy MILC fényképezőgép vázára, rögtön láthatjuk mi is a bajonett. A bajonett az a mechanikai rögzítő elem, ami az objektívet a MILC kamera vázához rögzíti. Minden gyártónak általában saját típusú bajonettje van, ezért nem kompatibilisek egymással. Az inkompatibilis objektívekhez és vázakhoz különböző átalakítók, adapterek vannak, de ezek sokszor korlátoznak bizonyos funkciókat, például az autofókuszt.

Az adapterek szerepe a MILC gépek esetében hatványozottan fontos. Mivel a DSLR gépekre szánt objektíveknek komoly múltja van, ezt a potenciált a gyártók is igyekeztek kihasználni. Például a Nikon és Canon olyan adaptereket fejlesztett ki, amelyek segítségével a DSLR objektívek tökéletesen működnek a MILC fényképezőgépeken is.

MILC fényképezőgép bajonett
Nikon MILC fényképezőgép hatalmas bajonettel

Mivel a tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépben a lencse és az érzékelő között rövidebb a távolság, ezért ez szerkezetileg eltér a tükörreflexestől. Ez kisebb objektív-választékot eredményez, mint amit a digitális tükörreflexes fényképezőgépeknél láthatunk. A MILC fényképezőgépekre való objektívek fejlesztésén az összes komoly gyártó gőzerővel dolgozik, ugyanúgy elérhető rengeteg third-party obi is.

Ne felejtsük el figyelembe venni azt a tényt se, hogy a MILC fényképezőgép kiválasztásakor az egész rendszert (objektívek, fotós tartozékok stb.) választjuk. Minden gyártó olyan tartozékokat kínál, amelyek csak a saját MILC kamerákkal kompatibilisek. Az idő múlásával a konkurens márkára való áttérés már a felszerelés jelentős részének lecserélését jelentené.

MILC fényképezőgép kijelző

A legtöbb tükör nélküli fényképezőgép hátoldalán kijelző található, amelynek átlója kb. 3 hüvelyk. Egyes MILC modellek kijelzője érintőképernyős, ami általában megkönnyíti a kezelését. A kijelzők konstrukciójukban is különböznek - csak fel- és lehajthatóak, a legtöbb azonban akár 360 fokban forgatható és sok más pozícióba is állítható.

MILC fényképezőgép kihajtható kijelzővel
Sony MILC fényképezőgép kihajtható kijelzője

Egy MILC fényképezőgép esetében a kijelző sokkal fontosabb szerepet tölt be, mint a DSLR esetében. Alapgól egy MILC fényképezőgép sokkal több fókuszponttal rendelkezik, mint egy tükörreflexes gép, így nagyon hasznos lehet, ha érintéssel ki tudjuk választani a kijelzőn, hová fókuszáljon az autofóokusz rendszer.

MILC akkumulátor

Az MILC gépek akkumulátorainak üzemideje nagyban függ a kapacitásuktól. A jelenlegi MILC fényképezőgépek akkumulátorainak kapacitása 680 és 2300 mAh között mozog. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az akkumulátor egy töltéssel 210-750 felvétel készítését teszi lehetővé. Egyes tükör nélküli fényképezőgépek USB csatlakozón keresztül is tölthetőek, akár powerbankról is utazás közben.

A MILC gépek kis méreteivel összefügg az akkumulátorok mérete is. Egyelőre ez az a terület, ahol sokat kell még fejlődnie a MILC gépeknek, az akkumulátor üzemidőt emlegetik leggyakrabban a technológia kritikusai. Energiaigényes feladatoknál (4K videó rögzítése), hosszabb munkafolyamat során (például esküvő) sok tartalék erőforrásra lesz szükség.

MILC memóriakártya foglalat

Minél nagyobb a rendelkezésre álló tárhely, annál több felvételt tudsz tárolni a MILC fényképezőgépben, anélkül, hogy azt továbbítani kellene a számítógépre. A tükör nélküli cserélhető objektíves fényképezőgépekben a képek és videók tárolására memóriakártyák szolgálnak (többnyire SDHC vagy SDXC), amelyek képesek befogadni akár 1 TB adatot. A MILC fényképezőgépek belső memóriája általában csak szimbolikus méretű, valójában csak firmware adatok kezelésére szolgál.

A MILC gépek videós potenciáljának kiaknázása miatt, új memóriakártya formátum is megjelent, ezek az XQD kártyák, amelyek szinte SSD szintű adatátvitelre képesek, néhány Nikon és Panasonic MILC gép használja ezt a szabványt.

A profi szegmensből egyre többen követelik a MILC fényképezőgépekben a Dual Slot megoldást, ami két memóriakártya használatát teszi lehetővé. Ezt a megoldást számos DSLR fényképezőgép használja. A MILC gépeknél ez a kisebb váz miatt nehezebben valósítható meg.

MILC fényképezőgépek egyéb hasznos jellemzői

  • Optikai stabilizálás – különösen hasznos a videókhoz és a távoli felvételek készítésénél, biztosítja a remegésmentes, éles képet. Hatalmas előnye, hogy bármely nem stabilizált objektívet használunk, az úgy fog viselkedni, mintha rendelkezne stabilizátorral. Ezenkívül a stabilizált szenzor és stabilizátoros objektív tökéletes együttműködése is jellemző pár MILC fényképezőgépre.
  • Nagy felbontású EVF kereső – egy MILC gép számára nem csak az érzékelő és a hátsó kijelző felbontása fontos, hanem az EVF keresőnek is pontos információt kell nyújtania az objektív által látott képről.
  • GPS – hozzáadja a földrajzi koordinátákat a képekhez, így pontosan fel tudod idézni, hogy mikor és hol vetted a fel a videót, készítetted a fényképet. Az ilyen MILC fényképezőgép utazásaink során hasznos.
  • Időjárásállósság – lehetővé teszi, hogy kedvezőtlen és nedves időben is felvételeket készíts. A profi MILC gépek jellemzője.
  • Wi-Fi, Bluetooth és NFC – gyors kapcsolódást biztosít például egy okostelefonhoz vagy tablethez és távirányítást tesz lehetővé.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Nikon Z f + Z 40 mm f/2 SE Kérés esetén megrendeljük 2 db
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, vakupapucs, állványmenet, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, elektronikus képstabilizálás képstabilizálás, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,5 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó és Log, kijelző mérete 3,15", kijelző felbontása 2,1 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC, SDXC és micro SD memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, HDMI és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 10,3 × 10,3 × 2,25 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,8 kg, akkumulátor, szíj/pánt, objektív, objektív sapka és vázsapka a csomag része
-16 %
1 183 900 Ft
990 900 Ft

2.
Sony Alpha A7 II váz Szállításra kész > 5 db
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,3 Mpx, Full HD video, Log és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,24 Mpx, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi és NFC, micro HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) segítségével, mérete 9,57 × 12,69 × 5,97 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,556 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, használati útmutató, töltőkábel/adapter, tartó és vázsapka a csomag része
+Ajándék Kiterjesztett garancia SONY melynek értéke 30 690 Ft
428 790 Ft

3.
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, vakupapucs, selfie tükör, videóhoz alkalmas, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Fujifilm X bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 26,1 Mpx, max. videófelbontás 6K, kijelző mérete 3", érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB-C, USB-C, jack 3,5 mm és MicroHDMI a felszerelés része, mérete 8,51 × 12,77 × 6,54 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,491 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, használati útmutató, töltőkábel/adapter és objektív a csomag része
538 890 Ft

Még több
184 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Nikon Z fc + Z DX 16–50 mm f/3,5–6,3 VR Silver - Digitális fényképezőgép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
Nikon Z fc + Z DX 16–50 mm f/3,5–6,3 VR Silver
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, vakupapucs, beépített vaku, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás nélkül, Nikon Z bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 20,9 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD és SDHC memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 9,35 × 13,45 × 4,35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,445 kg, akkumulátor, szíj/pánt, software (CD), használati útmutató, objektív és vázsapka a csomag része
Leárazás -14 %
399 900 Ft 465 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OI22fck
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Canon EOS R7 váz - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5 10×
Canon EOS R7 váz
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, vízhatlan, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Canon RF bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 32,5 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó, Log és korlátlan rögzítés, kijelző mérete 2,95", kijelző felbontása 1,62 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 9,04 × 13,2 × 9,17 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,53 kg, szíj/pánt és töltőkábel/adapter a csomag része
619 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC0989aa
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Sony Alpha A6700 + E PZ 16-50 mm f/3.5-5.6 - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9
Sony Alpha A6700 + E PZ 16-50 mm f/3.5-5.6
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, webkameraként használható, tartós kialakítás, vakupapucs, videóhoz alkalmas, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony E bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 26 Mpx, max. videófelbontás 4K, zebra élőkép, Sony E PZ 16–50 mm f/3,5–5,6 OSS objektív, kijelző mérete 2,99", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB-C, micro HDMI és jack 3,5 mm a felszerelés része, magassága 6,9 cm, objektív a csomag része
666 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS073d1b
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Sony Alpha A7 IV + FE 28–70 mm F3,5–5,6 OSS - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 18×
Sony Alpha A7 IV + FE 28–70 mm F3,5–5,6 OSS
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, állapotjelző, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 33 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó, Log, HLG, korlátlan rögzítés és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW , SD, SDHC, SDXC és CFexpress Type A memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, objektív a csomag része
+Ajándék Kiterjesztett garancia SONY melynek értéke 30 690 Ft
1 036 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS170b
Canon EOS R50 fekete + RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9
Canon EOS R50 fekete + RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, webkameraként használható, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, elektronikus képstabilizálás, Canon RF bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó, Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM objektív, kijelző mérete 2,95", érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW , JPEG, DCF és HEIF, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és külső mikrofon a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) és PictBridge segítségével, mérete 8,55 × 11,63 × 6,88 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,329 kg, szíj/pánt, töltőkábel/adapter, objektív és objektív sapka a csomag része
299 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC0990b2
Canon EOS R50 fekete + RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM + RF-S 55-210mm f/5-7.1 IS STM - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9
Canon EOS R50 fekete + RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM + RF-S 55-210mm f/5-7.1 IS STM
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, webkameraként használható, vakupapucs, állványmenet, állapotjelző, beépített vaku, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, elektronikus képstabilizálás, Canon RF bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó, Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM és Canon RF-S 55-210mm f/5-7,1 IS STM objektív, kijelző mérete 2,95", érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW , JPEG, DCF és HEIF, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és külső mikrofon a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) és PictBridge segítségével, mérete 8,55 × 11,63 × 6,88 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,329 kg, szíj/pánt, töltőkábel/adapter, objektív és objektív sapka a csomag része
394 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC0990b3
Sony Alpha A7 III váz - Digitális fényképezőgép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 26×
Sony Alpha A7 III váz
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, SD, SDHC, SDXC és Memory Stick Micro memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi, bluetooth és NFC, micro HDMI a felszerelés része, mérete 9,56 × 12,69 × 7,37 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,65 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, töltőkábel/adapter és vázsapka a csomag része
+Ajándék Kiterjesztett garancia SONY melynek értéke 30 690 Ft
659 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS160a
Canon EOS R50 váz, fekete - Digitális fényképezőgép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9
Canon EOS R50 váz, fekete
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, webkameraként használható, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás nélkül, Canon RF bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó, kijelző mérete 2,95", érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW , JPEG, DCF és HEIF, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és külső mikrofon a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) és PictBridge segítségével, mérete 8,55 × 11,63 × 6,88 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,329 kg, szíj/pánt és töltőkábel/adapter a csomag része
319 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC0990b1
5,0
Panasonic LUMIX DMC-G80 + Lumix G Vario 12-60 mm f/3,5-5,6 ASPH. Power O.I.S.
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Micro 4/3 bajonett, Micro 4/3 érzékelő, érzékelő felbontása 16 Mpx, max. videófelbontás 4K, zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0 és Wi-Fi, micro HDMI a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) segítségével, mérete 8,9 × 12,84 × 7,43 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,505 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, objektív, objektív sapka és vázsapka a csomag része
274 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ON082b1d
Canon EOS R8 váz - Digitális fényképezőgép Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
Canon EOS R8 váz
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, webkameraként használható, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás, Canon RF bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó, kijelző mérete 3", érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW , JPEG, DCF és HEIF, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és külső mikrofon a felszerelés része, mérete 8,61 × 13,25 × 7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,46 kg, szíj/pánt és töltőkábel/adapter a csomag része
+Ajándék Fotós táska Peak Design melynek értéke 54 890 Ft
727 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC0990a1
Nikon Z 30 Vlogger kit - Digitális fényképezőgép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Nikon Z 30 Vlogger kit
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, selfie tükör, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, kereső nélkül, képstabilizálás nélkül, Nikon Z bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 20,9 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD és SDHC memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 7,35 × 12,8 × 5,95 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,405 kg, akkumulátor, használati útmutató, USB kábel, objektív, tripod és távirányító a csomag része
+Ajándék Tartó Peak Design melynek értéke 32 690 Ft
411 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OI209a4
Nikon Z30 + 16–50 VR - Digitális fényképezőgép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Nikon Z30 + 16–50 VR
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, selfie tükör, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, kereső nélkül, képstabilizálás nélkül, Nikon Z bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 20,9 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD és SDHC memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI, USB-C és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 7,35 × 12,8 × 5,95 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,405 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, USB kábel, objektív és vázsapka a csomag része
368 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OI209a2
OM SYSTEM OM-5 váz fekete - Digitális fényképezőgép
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
OM SYSTEM OM-5 váz fekete
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, webkameraként használható, tartós kialakítás, állványmenet, vízhatlan, cserélhető lencsék, elektronikus, optikai képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Micro 4/3 bajonett, Micro 4/3 érzékelő, érzékelő felbontása 20,4 Mpx, max. videófelbontás 4K, elektronikus (EVF) kereső, kijelző mérete 3", érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 0,512 GB, Wi-Fi, bluetooth és micro USB interfész, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) segítségével, mérete 8,52 × 4,97 × 12,53 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,366 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, használati útmutató és vázsapka a csomag része
Leárazás -4 %
469 890 Ft 489 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OL301c1a1
OM SYSTEM OM-5 + ED 14-150 mm f/4,0-5,6 II EZ fekete - Digitális fényképezőgép
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
OM SYSTEM OM-5 + ED 14-150 mm f/4,0-5,6 II EZ fekete
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, webkameraként használható, tartós kialakítás, állványmenet, vízhatlan, cserélhető lencsék, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Micro 4/3 bajonett, Micro 4/3 érzékelő, érzékelő felbontása 20,4 Mpx, max. videófelbontás 4K, elektronikus (EVF) kereső, kijelző mérete 3", érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 0,512 GB, Wi-Fi, bluetooth és micro USB interfész, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) segítségével, mérete 8,52 × 4,97 × 12,53 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,366 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, használati útmutató és vázsapka a csomag része
671 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OL301c1b1
Sony Alpha A7 III + FE 50mm f/1.8 - Digitális fényképezőgép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 26×
Sony Alpha A7 III + FE 50mm f/1.8
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC, SDXC és Memory Stick Micro memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi, bluetooth és NFC, micro HDMI a felszerelés része, mérete 9,56 × 12,69 × 7,37 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,65 kg
705 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS160aset4
Sony Alpha A7 III + FE 85mm f/1.8 - Digitális fényképezőgép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 26×
Sony Alpha A7 III + FE 85mm f/1.8
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, SD, SDHC, SDXC és Memory Stick Micro memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi, bluetooth és NFC, micro HDMI a felszerelés része, mérete 9,56 × 12,69 × 7,37 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,65 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, töltőkábel/adapter és vázsapka a csomag része
852 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS160aset2
FujiFilm X-S20 + Fujinon XC 15-45 mm f/3,5-5,6 OIS PZ - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
FujiFilm X-S20 + Fujinon XC 15-45 mm f/3,5-5,6 OIS PZ
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, vakupapucs, selfie tükör, videóhoz alkalmas, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Fujifilm X bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 26,1 Mpx, max. videófelbontás 6K, kijelző mérete 3", érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB-C, USB-C, jack 3,5 mm és MicroHDMI a felszerelés része, mérete 8,51 × 12,77 × 6,54 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,491 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, használati útmutató, töltőkábel/adapter és objektív a csomag része
538 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: OG260a1a2
Sony Alpha A7 II váz - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 18×
Sony Alpha A7 II váz
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,3 Mpx, Full HD video, Log és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,24 Mpx, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 2.0, Wi-Fi és NFC, micro HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, közvetlen nyomtatás DPOF (Digital Print Order format) segítségével, mérete 9,57 × 12,69 × 5,97 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,556 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, használati útmutató, töltőkábel/adapter, tartó és vázsapka a csomag része
+Ajándék Kiterjesztett garancia SONY melynek értéke 30 690 Ft
428 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS072i1p5
4,5 16×
Sony Alpha ZV-E10 - váz
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, kereső nélkül, elektronikus képstabilizálás, Sony E bajonett, APS-C érzékelő, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 6,42 × 11,52 × 4,48 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,343 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, USB kábel és töltőkábel/adapter a csomag része
284 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: OS062a
Canon EOS RP + RF 24-105 mm f/4.0-7.1 IS STM - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 14×
Canon EOS RP + RF 24-105 mm f/4.0-7.1 IS STM
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, vakupapucs, állványmenet, beépített vaku, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás, Canon RF bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 26,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 512 GB, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi és bluetooth, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 8,5 × 13,25 × 7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,485 kg, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter, objektív és objektív sapka a csomag része
535 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: OC850a5
Sony Alpha A7 IV váz - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 18×
Sony Alpha A7 IV váz
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, állapotjelző, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 33 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó, Log, HLG, korlátlan rögzítés és zebra élőkép, kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC, SDXC és CFexpress Type A memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, mérete 9,64 × 13,13 × 7,98 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,658 kg
+Ajándék Kiterjesztett garancia SONY melynek értéke 30 690 Ft
961 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS170a
Sony Alpha ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6 - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5 16×
Sony Alpha ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, kereső nélkül, elektronikus képstabilizálás, Sony E bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC, SDXC és Memory Stick PRO memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 6,42 × 11,52 × 4,48 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,343 kg, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, USB kábel, töltőkábel/adapter és objektív a csomag része
322 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OS062a1
Sony Alpha A7 III + FE 28–70 mm F3,5–5,6 OSS - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 26×
Sony Alpha A7 III + FE 28–70 mm F3,5–5,6 OSS
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, SD, SDHC, SDXC, Memory Stick PRO és Memory Stick Micro memóriakártya, SD kártya max. mérete 256 GB, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi, bluetooth és NFC, micro HDMI a felszerelés része, mérete 9,56 × 12,69 × 7,37 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,65 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, töltőkábel/adapter és vázsapka a csomag része
+Ajándék Kiterjesztett garancia SONY melynek értéke 30 690 Ft
Szuper ár
751 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OS160b
Canon EOS RP váz fekete - Digitális fényképezőgép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 14×
Canon EOS RP váz fekete
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, elektronikus képstabilizálás, Canon RF bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 26,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 512 GB, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi és bluetooth, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 8,5 × 13,25 × 7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,485 kg
397 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OC098d1

Tükör nélküli fényképezőgépek (MILC)

4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
A Panasonic bevezeti az új, tükör nélküli Lumix G100 fényképezőgépét. Elsősorban vloggereknek készült, amint azt az általa nyújtott szolgáltatások is mutatják. Ám ahogy például a csúcskategóriás elektronikus keresőből is látszik, fotósok számára is érdekes lehet....
Állíts be egy fix állóképet! Kezdj el játszani a fényhatásokkal, készíts professzionális képeket. Ebben a cikkben megtudhatod, mit jelent az arany és a kék óra, és hogyan tudod használni őket a fotográfiában.
DJIA Peak Design Everyday Sling 5L egy stílusos táska fényképezőgépek és drónok számára A kamera táskák praktikusak és vonzó kinézetűek is lehetnek! Olvasd el tesztünket, amelynek során napi használatban teszteltük a Peak Desing Everyday Sling 5l-t. Összefoglaljuk, mit érdemes tudni a fotóstáskáról.
Az Olympus PEN E-PL8 tükörreflex nélküli fényképezőgép egy jó, pici, egyúttal stílusos készülék, amely fényképészek széles skáláját szólítja meg - a főképp design-t kereső fiatal lányoktól a tapasztalt fotósokig, akiket elsősorban a képminőség és a funkcionalitás...
A Panasonic teljesen új készüléke, a Lumix G9 képes akár 80Mpx képeket is rögzíteni, akár 60 képkocka / másodperc folyamatos felvételkészítést, két memóriakártya-foglalatot és még sok mást. Helyenként elég nehéz körülmények között teszteltük. Hogyan működött és kinek...
További cikkek Összes cikk

Tükör nélküli fényképezőgépek (MILC)

A cserélhető objektíves digitális fényképezőgépek a kompakt és tükörreflexes gépek előnyeit egyesítik. A tükörreflexesekkel szemben könnyebbek és kisebb méretűek, ugyanakkor megőrzik annak előnyeit a cserélhető objektívek formájában, amelyek a fényképezőgép vázához vásárolhatóak. A cserélhető objektíves kompakt fényképezőgépek könnyen elcsomagolhatóak utazások során is és a velük készített képek nagyon jó minőségűek lesznek.

Kompaktok tapasztalt fotósoknak

A cserélhető objektíves kompakt fényképezőgépek automatikus módokat és manuális beállításokat is kínálnak, így félprofesszionális gépekről beszélünk, melyek tapasztaltabb fotósok számára előnyösek. Felszereltségük között megtalálható például az automatikus élességállítás vagy autofókusz, illetve az érintőképernyő, akár forgatható változatban is. A cserélhető objektíves kompakt fényképezőgépek általában videófelvételek készítésére is alkalmasak.

Minőségi cserélhető objektíves kompaktok

A kapott képek minősége jobb, mint az egyszerűbb kompakt gépeknél. A cserélhető objektíves fényképezőgépek külön is megvásárolhatóak, de akár egy csomagban, objektívvel együtt is. A jobb minőségű cserélhető objektíves kompakt gépek kínálatunkban olyan gyártók közül található meg, mint az Olympus vagy a Panasonic, mely márkák a precíz kialakítás zálogai.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tükör nélküli fényképezőgépek (MILC) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tükör nélküli fényképezőgépek (MILC) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tükör nélküli fényképezőgépek (MILC) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tükör nélküli fényképezőgépek (MILC) vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ