Konyha Artist MEN295

Termékkatalógus
Konyha Artist MEN295
Kancsó kancsó akrilát kivehető tartály a jég és gyümölcs, a mennyiség 2,8 liter
Kód:  KARACC05 Termékszám:  MEN295

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Konyha Artist MEN295

Akril dobó tervezték ital forró nyári napokon. Térfogata 2,8 la tegye meg ebédre nagyobb családok számára. Híresen is szolgálhat délutáni tea felek a kertben, és frissítse a gyermekek és felnőttek. Dobó kivehető tál közepén, amely lehet tölteni jéggel, gyümölcs vagy gyógynövény és az italt hűvös és tovább tart. A tartály egy praktikus hűtőrendszer biztosítja, hogy a jég, gyümölcs vagy gyógynövény nem eldőléséhez öntjük egy pohár. Ez történt a kiváló minőségű anyagból, amely biztonságos és egészségre ártalmatlan. Pořiďte si džbán, který příjemně nachladí domácí nápoje a osvěží tak celou vaší rodinu!

tulajdonságok kancsó

  • kötet 2,8 l
  • Ez egy egyszerű eltávolítható hűtőrendszer
  • Ez történt a akrilát
  • hideg italok és szintén ízesített gyógynövények vagy gyümölcs
  • könnyű, erős és átlátható
  • Ez precíz kezelhetőség, amely biztosítja a hosszú eltarthatóság
  • megelőzése muggings gyümölcs, gyógynövények, vagy jég a pohár, amikor szakadó italok
  • színes fedő és fogantyúk zöld

Frissítő, kérem

Akril víz kancsó levehető hűtési rendszer alakú arca modern kancsó. Tartja italok tökéletesen hűtött és frissítő hosszú idő után, még egy tikkasztó nyári napon. Működés kancsó egyszerű és gyors, csak vegye ki a belső hűtés cső, feltöltése, szükség jég, gyümölcs vagy gyógynövények, és mozgassa vissza a kancsó. Dobó egy gyakorlati kiöntő megkönnyítése öntés és kezelni, amely a kényelmes és biztonságos fogást. Kancsó készült erős és könnyű anyagból precíz feldolgozás. Hogy az otthoni egészséges és ízletes ital, amely köszönhetően a kancsó szolgálhat szépen hűtött!  

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kitchen Artist MEN295. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kitchen Artist MEN295. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kitchen Artist MEN295. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kitchen Artist MEN295.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ