30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Koss PRO / 4S (24 hónap)

Termékkatalógus
Koss PRO / 4S (24 hónap)
Fej-/fülhallgató - professzionális, zárt, összecsukható, 10-25000Hz, 99 dB, 35Ohm, 1,4 m-es leválasztható kábel, 3,5 mm-es jack
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  JK803e Kiterjesztett jótállás+75 hónap Termékszám:  PRO4SB

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Koss PRO / 4S (24 hónap)

A Koss Pro/4S professzionális fejhallgatót különösen olyanoknak tervezték, akik naponta szoktak zenét hallgatni. Hála a vadonatúj SLX40 referencia elementsnek, hihetetlenül precíz és torzításmentes hangzással bír, így ideális választás a stúdióban való használatra. A Koss Pro/4S stúdió fejhallgatóhoz jár egy 1.4m-es kábel, 6.3mm-es adapter és egy táska, mely megvédi a fejhallgatót az utazás során.

Legfőbb jellemzői

  • Stúdió használatra tervezték
  • D-profile memória habból készült párnák
  • Koss SLX40 Elements
  • Leválasztható kábel dupla bemenettel
  • Összecsukható az egyszerűbb hordozhatóságért
  • Védőtok

Mindennapos zenehallgatásra tervezve

Ez a fejhallgató mindennapos használatra készült, ezért a kagylók alumíniumból és memórihabból készültek roppant kényelmes bőrborítással. A forradalmi fémszerkezet rendkívül tartóssá és masszívvá teszi a Pro/4S-t olyan területeken is, ahol más hangszórók kudarcot vallanak.

A Koss Pro/4S leválaszható (3.5 mm-es jack) kábellel rendelkezik, amely tetszés szerint rögzíthető a bal vagy a jobb kagylóhoz. A szabad csatlakozó így kimenetként is használható akár több fejhallgató csatlakoztatásához, így egy hangforrás akár többen is hallgathatnak. 

Egyedi design

Végül, de nem utolsó sorban, feltétlenül meg kell említenünk a különleges D-Profile fülformájú fürpárnákat. Lehet, hogy csak egyszerű marketing fogásnak hangzik, de a "D" forma sokkal nagyobb kényelmet nyújt mint a klasszikus kör. Ezzel a struktúrával szinte bárkire tökéletesen illeszkedik. A párnázott fejpánntal együtt maximális kényelmet biztosít még a hosszan tartó viselés után is. Élvezze a méretét ennek a fejhallgatónak, ami nem éri el a többi stúdió fejhallgatóért.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Koss PRO / 4S (24 hónap) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koss PRO/4S (24měsíců). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Koss PRO/4S (24měsíců). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Koss PRO / 4S (24 Monate). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss PRO / 4S (24 Monate).
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ