Shop roku Shop roku

KRUPS NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo - KP110F31

Termékkatalógus
KRUPS NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo - KP110F31
4,6 19 értékelés
Kapszulás kávéfőző - 15 bar, 1460W, Thermoblock, 0,8 literes kivehető víztartály, kizárólag NESCAFÉ Dolce Gusto kapszula használható, narancssárga
Kód:  EAN3068m3 Termékszám:  KP110F31 Gyártó honlapja:

KRUPS NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo - KP110F31


Takarít meg időt és energiát

Výhodou tohoto kávovaru je extrémně rychlý, čistý a šetrný provoz. Ez az automatikus leállítás, így jelentős energia-megtakarítást. Kivehető víztartály térfogata 0,8 liter. Mint minden modern eszközök az ilyen típusú, sem hiányzik tanúsított rendszer gyors melegítés Thermoblock.

le
Krups KP110F31 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo


le
Krups KP110F31 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo

Kompakt és eredeti design

Kávé ív rendhagyó tervezési és kompakt mérete miatt (25 cm széles x 32 cm magas x 25 cm-es mélység) nem lesz nehéz, hogy azt bárhol a konyhában.


le
Krups KP110F31 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo

szakmai nyomás

Kávé a szakmai nyomás: 15 bar előkészítésével bársonyos habbal az eszpresszó és a bolyhos hab a cappuccino.


le
Krups KP110F31 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo

A széles italválaszték

Széles választéka kávé eszpresszó keresztül Lungo latte macchiato, cappuccino, hogy csokoládé és egyéb különlegességek. Válassza ki a legjobb magad vagy meglepetés kínál a vendégek számára.


egyszerű kezelhetőség

KRUPS Nescafé Dolce Gusto ív nagyon felhasználóbarát, így könnyen elég mindenkinek. Ez használ a hagyományos kézi vezérlés, így csak helyezzen be NESCAFÉ Dolce Gusto kapszula egy műanyag tartóba, és a kart választhatjuk ki, hogy meleg vagy hideg vízzel. Arról, hogy a kávégép jelenleg használatban van, mindig megbízhatóan tájékoztassa LED kijelző.

le
Krups KP110F31 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo


le
Krups KP110F31 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo

Hideg és meleg italok

A kapszulák egyaránt megtalálhatók hideg és meleg italokat. Fedezze fel a lehetőségeket és meglepni a vendégeket széles választékát.


le
Krups KP110F31 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo

"INTELLIGENS kapszula"

A SMART kapszula "felismeri a helyes nyomás előállítására ital egy igazán tökéletes ízélményt. Minden kapszula külön van csomagolva, és vákuum megőrzése kávé frissességét és gazdag ízű. Ebben a csészét, így Önnek csak a legjobb.


le
Krups KP110F31 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo

energiatakarékosság

  • Rapid fűtőkészülékek - 30 másodperc.
  • Automatikus kikapcsolás A készülék - 5 perc után.
  • Energia osztály A.

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KRUPS NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo - KP110F31 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS KP110F31 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KRUPS KP110F31 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS KP110F31 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS KP110F31 NESCAFÉ DOLCE GUSTO Oblo.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ