Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

KRUPS Nescafé Dolce Gusto Movenza KP600E31 ezüst

Termékkatalógus
KRUPS Nescafé Dolce Gusto Movenza KP600E31 ezüst
Kapszulás kávéfőző - 15bar, 1l-es víztartály, ezüst 10942220640
Kód:  KRUES016b Termékszám:  KP600E31 Gyártó honlapja:
KRUPS Nescafé Dolce Gusto Movenza KP600E31 ezüst Megszűnt

KRUPS Nescafé Dolce Gusto Movenza KP600E31 ezüst

Ha otthon szeretnéd magad átadni egy finom kávé élvezetének, mintha csak a kávézóban lennél, vedd meg a KRUPS Nescafé Dolce Gusto Movenza KP600E31 ezüst kapszulás kávéfőzőt. A 15 bar nyomás majdhogynem egyenlő a professzionális, baristak által használt, kávéfőzők nyomásával, így megörvendeztetheted magad egy különleges kávéval, amely krémes bársonyosságával és gazdag aromájával biztosan rabul ejt. A modern külsővel megalkotott kávéfőző nemcsak felbecsülhetetlen segítség lesz a konyhában, hanem speciális nyitó- és zárórendszerének köszönhetően pazar kiegészítője lesz a konyhádnak. 

Miért válaszd a KRUPS KP600E31 kávéfőzőt?

  • Professzionális szintű kávéfőzés
  • A kapszuláknak köszönhetően a kávé tökéletesen friss marad
  • Akár 30 különböző ital közül választhatsz
  • Kávéfőző élénk designnal
  • Nescafé Dolce Gusto Movenza gazdaságos kávéfőző

KRUPS Nescafé Dolce Gusto Movenza kávéfőző - mint a kávé a kávézóban

A hermetikusan lezárt kapszuláknak köszönhetően a kávé tökéletesen friss marad, bármikor átadhatod magad kedvenc italod élvezetének, mintha csak a kávézóban lennél. A kávé elkészítése is nagyon egyszerű. Csak helyezd be a kapszulát, majd válaszd ki a kívánt mennyiséget. Továbbá harminc különböző féle kávé közül választhatsz, a prémium feketétől a cappuccinoig. A KRUPS KP600E31 kávéfőző automatikusan leállítja az ital készítését, amikor a kiválasztott mennyiség elkészül, így közben foglalkozhatsz mással, utána pedig elfogyaszthatod a frissen főzött kávédat.

Egy kávéfőző, ezernyi lehetőség

Lehetőséged van arra, hogy egy egész sor koffeintartalmú italt készíts a kedvenceid közül. Az espresso intenzív íze és aromája garantáltan megkönnyíti a reggeli ébredést, a zamatos Lungo tökéletes megoldás, ha a barátaid érkeznek vendégségbe, de készíthetsz csábító cappuccinot, latte macchiatot vagy ha valami édesebbre vágysz, egy finom  forró csokoládét. Nescafé Dolce Gusto Movenza hideg és meleg tea készítésére is alkalmas. Ez a sok különböző ital mind a rendelkezésedre áll, amint megveszed ezt a rendkívüli készüléket. Minden KRUPS Nescafé KP600E31 kávéfőzőhöz jár egy csomag, amely hat különböző kapszulát tartalmaz.

Takarékos és egyedi

A kávéfőző automatikusan kikapcsol, amennyiben a készüléket öt perce nem használtuk, ez is hozzájárul ahhoz, hogy a KRUPS Nescafé Dolce Gusto Movenza KP600E31 kávéfőző az A energiaosztályú háztartási készülékek közé tartozik. 

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Automatikus kikapcsolás Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Energiatakarékos mód Kész!

Kapszula

Kapszula típusa
Dolce Gusto Kész!

Méret & súly

Mélység
39 cm Kész!
Szélesség
18 cm Kész!
Magasság
19 cm Kész!
Tömeg
3,2 kg Kész!

Kapszula típusa

Kapszula típusa
Dolce Gusto Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KRUPS Nescafé Dolce Gusto Movenza KP600E31 ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS KP600E31 Nescafé Dolce Gusto Movenza stříbrné. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KRUPS KP600E31 Nescafé Dolce Gusto Movenza strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS KP600E31 Nescafé Dolce Gusto Movenza Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS KP600E31 Nescafé Dolce Gusto Movenza Silber.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ