30 dnů na vrácení Výměna nevhodného dárku

HDD dokkoló és merevlemez házak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Támogatott lemezformátumok
M.2 NVMe
(51)
M.2 SATA
(34)
2.5"
(78)
3,5"
(32)
Maximum kapacitás
2000 MB
80 TB
-
Lemez maximális magassága
9 mm
80 mm
-
Külső csatlakozók
USB-A
(95)
USB-C
(108)
ESATA
(5)
USB-B
(16)
Micro USB
(2)
Micro USB B 3.2 Gen 1
(17)
SATA
(7)
Külső felület
USB 3.0
(54)
USB-C
(47)
USB 3.2 Gen 2
(42)
USB 3.1 Gen 2
(40)
USB 3.2 Gen 1
(38)

A külső merevlemez ház és a HDD dokkoló hatékony megoldást kínál azoknak, akik bővíteni szeretnék számítógépes tárolóhelyeiket. Csak helyezd be a megfelelő meghajtót, csatlakoztasd a számítógépedhez, és máris elkezdheted az írást, archiválást, biztonsági mentést és még sok minden mást. Használhatod őket 3,5″, 2,5″, M.2 NVMe és M.2 SATA meghajtókkal. Mi az a külső merevlemez ház, mikor jön jól, és hogyan válassz egyet? Olvass tovább!

Tovább

Mi az a külső merevlemez ház és mikor jön jól?

A külső merevlemez ház egy olyan speciális eszköz, amelyet egy belső HDD vagy SSD számára terveztek, és amely lehetővé teszi, hogy hordozható tárolóként is használható legyen. Hasznos megoldás azon felhasználók számára, akiknek szükségük van a tárhelyük bővítésére, több számítógép közötti adatátvitelre vagy fontos fájljaik biztonsági mentésére. A külső házakat gyakran használják a régebbi belső merevlemezek használatára is, amikor egy számítógépet modernizálnak vagy lecserélnek. Két típust különböztetünk meg:

 1. A külső merevlemez ház doboz formájú, amelybe a teljes lemezt behelyezik, majd lezárják. Hosszú távú használatra tervezték a belső meghajtó cseréje nélkül, és könnyű vele utazni, de általában csak egy meghajtó fér el benne.
 2. A HDD dokkoló megjelenésében és használatában egy kenyérpirítóra hasonlít, a lemezeket tehát a felső nyílásba helyezik be. Általában több pozícióval rendelkezik, több formátummal kompatibilis és alkalmas a gyakori lemezcserére. Utazásra azonban nem teljesen alkalmas.

M2 NVMe külső HDD ház
Külső HDD ház

2.5 sata winchester dokkoló
HDD dokkoló

A külső HDD ház kiválasztása

A külső merevlemez ház kiválasztását több paraméter alapján javasoljuk.

Válaszd ki a megfelelő HDD ház a meghajtó formátumához

Mindenekelőtt a külső merevlemez ház legyen a te meghajtó formátumodhoz kialakítva. Legyen szó 3,5″, 2,5″, M.2 NVMe vagy M.2 SATA meghajtóról, mindegyik formátumnak megvannak a maga sajátos méretei, végződései, felhasználási módjai és jellemzői. Miben különböznek?

 • A 3,5" HDD ház a hagyományos merevlemezekhez készült, amelyek gyakran az asztali számítógépekben találhatók meg. Nagy kapacitást kínálnak megfizethető áron, de lassabbak és nehezebbek lehetnek kisebb társaiknál.
 • A 2,5" külső HDD ház a 3,5″-os merevlemezek kisebb változataihoz készültek, amelyek gyakran laptopokban találhatók. A 2,5″-os merevlemezek könnyebbek és kevésbé energiaigényesek, mint a 3,5″-os merevlemezek, de kisebb kapacitással rendelkezhetnek.
 • Az M.2 SSD külső ház a legújabb és leggyorsabb SSD-formátumokhoz alkalmas. Ezek a merevlemezek drágábbak, de kivételes sebességet kínálnak, így ideálisak a gyors operációs rendszerekhez és az igényes feladatokhoz és folyamatokhoz.
 • Az M.2 SATA külső HDD ház hasonló az M.2 NVMe formátumhoz, de a lassabb SATA-interfészen működik. Ezek azonban jellemzően olcsóbbak, mint az NVMe, és még mindig gyorsabbak, mint a hagyományos 3,5″ és 2,5″ HDD-k.

A külső merevlemez ház fizikailag és belsőleg is kompatibilis kell legyen

Minden külső merevlemez ház korlátozza a házba helyezhető lemezek magasságát és kapacitását. Ezek a paraméterek gyakran meghatározzák, hogy milyen lemez helyezhető el fizikailag a házban, és milyen maximális tárolókapacitást támogathat a ház. Ezért mielőtt külső házat vásárolnál, mindenképpen ellenőrizd a megvásárolt vagy a megvásárolni kívánt merevlemez méreteit, hogy megbizonyosodj arról, hogy kompatibilis lesz.

A HDD dokkoló egyszerre több merevlemezt is képes tárolni

Néhány merevlemez dokkoló és külső HDD ház több rekeszt kínál 2 vagy több merevlemez számára. Ezek különösen hasznosak azon felhasználók számára, akiknek egyszerre több merevlemezhez kell hozzáférniük, vagy több tárhelyre van szükségük. Az említett winchester dokkoló többnyire 3,5″ és 2,5″ HDD-szabványokhoz készült, de van M.2 NVMe SSD-khez való változat is.

HDD dokkoló csatlakoztatása a PC-hez

Attól függően, hogy milyen gyors adatátvitelre van szükséged, és milyen eszközöket tervezel csatlakoztatni, fontos, hogy a megfelelő interfésszel és csatlakozókkal rendelkező merevlemez dokkoló készüléket válaszd. Ezek lehetnek különböző típusú USB-, SATA- és egyéb csatlakozók.

 • Az USB-C külső HDD ház egy modern univerzális csatlakozó, amely támogatja a nagy sebességű adatátvitelt és töltést.
 • A Micro USB egy régebbi típusú USB-csatlakozó, amelyet még mindig gyakran használnak számos eszközben, különösen mobiltelefonokban és egyes táblagépekben.
 • Az USB-A a hagyományos csatlakozó, amelyet a legtöbb asztali és laptop számítógépben használnak. Többféle változatban kapható, amelyek adatátviteli sebességükben különböznek.
 • A SATA a merevlemez és a számítógép alaplapja közötti adatátvitelre szolgáló interfész. Ez az asztali és hordozható számítógépek belső merevlemezeihez és SSD-meghajtókhoz használt általános interfész.
 • Az eSATA a SATA-interfész egy olyan változata, amelyet kifejezetten külső eszközökhöz terveztek. Gyorsabb átviteli sebességet kínál, mint a hagyományos USB-interfész, és ideális a gyors adatátvitelt igénylő külső merevlemezekhez.

Befolyásolja-e a külső merevlemez ház a meghajtó sebességét?

A külső merevlemez ház sebességét maga a ház és a benne használt merevlemez kombinációja határozza meg. A külső HDD ház típusok közötti fő különbség a chip, amely meghatározza a csatlakozási módot és a sebességet. Az egyes HDD külső ház és külső merevlemez dokkoló adatátviteli sebessége ezért nincs megadva, de a csatlakozási mód szerint sebességosztályokba sorolható. Az alábbi táblázatban látható, hogy egy külső HDD ház a csatlakozási típustól függően milyen maximális sebességet tud kezelni másodpercenként gigabitben kifejezve.

Csatlakozás típusa Maximális adatátviteli sebesség
USB 3.2 Gen 1 5 Gb/s
USB 3.2 Gen 2 10 Gb/s
USB 3.2 Gen 2×2 20 Gb/s
USB4 40 Gb/s

i

Van otthon egy régebbi lemezed? Egy IDE HDD dokkoló segíthet

Egy külső 3,5″-es IDE (Integrated Drive Electronics) HDD dokkoló segítségével a nagyon régi merevlemezeket modern rendszerekhez csatlakoztathatod. Ezt a csatlakozót 1986-ban találták fel, és 2007-ig használták, amikor is nagyrészt felváltotta a SATA.

Miből készül a külső merevlemez ház?

A külső merevlemez ház és merevlemez dokkoló különféle anyagokból készül, a könnyű és megfizethető műanyagtól kezdve a tartós és elegáns alumíniumig vagy fémig. Az anyag befolyásolja a tartósságot, az esztétikát és az eszköz hővezető képességét is.

A 3,5″-os és 2,5″-os HDD-k olyan alkatrészeket tartalmaznak, amelyek hajlamosak a mechanikai sérülésekre. Ha adataidat az utazásaidra is magaddal viszed, mindenképpen válassz olyan HDD házat, amely védelmet nyújtó kialakítással rendelkezik. Ezzel szemben az M.2 NVMe szabványú SSD-k külső házának hővezetőnek kell lennie, mivel ezek a formátumok gyakran felmelegednek, és jobb hűtést igényelnek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
AXAGON ADSA-ST DUAL HDD Szállításra kész > 5 db
Külső dokkoló - 3,5" és 2,5" merevlemez dokkoló, USB 3,1 Gen 1, USB 3,0 és USB 3,2 Gen 1 interfész, USB-A és USB-B csatlakozó, meghajtók max. kapacitása 40 TB
-25 %
13 290 Ft
9 990 Ft

2.
Külső merevlemez ház - M.2, M.2 NVMe és M.2 SATA merevlemezekhez, 8 TB max. kapacitás, USB 3.0, USB 3.1 Gen 2 és USB 3.2 Gen 2 interfész, USB-A és USB-C csatlakozók, 1 szabad lemezhely, anyaga alumínium
10 990 Ft

3.
Külső merevlemez ház - 2.5" merevlemezekhez, 6 TB max. kapacitás, USB 3.0 interfész, 1 szabad lemezhely
4 890 Ft

Még több
188 termék
4,7 223×
AXAGON ADSA-FP3 FASTport3
Átalakító - hosszúság 0,22 m, male csatlakozó 1× USB-A (USB 3,2 Gen 1), female csatlakozó 1× SATA (Serial ATA III), LED-jelző
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200b04
3,7
AKASA DuoDock X3, 2 x Kettős HDD/SSD slot USB 3.1 Gen 1 / AK-DK08U3-BKCM
Külső dokkoló - 3,5" és 2,5" merevlemez dokkoló, USB 3,1 Gen 1 interfész,
23 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CT281q6
3,0
ICY BOX IB-3740-C31 fekete
Külső merevlemez ház - 3,5" és 2.5" merevlemezekhez, USB-C interfész, USB-C csatlakozók, 4 szabad lemezhely, anyaga műanyag és alumínium
72 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FV036a6
AXAGON EEM2-SG2, M.2 NVMe and SATA screwless RAW box, gray, SuperSpeed USB-C 10Gbps - Külső merevlemez ház
Típusok
4,7 128×
AXAGON EEM2-SG2, M.2 NVMe and SATA screwless RAW box, gray, SuperSpeed USB-C 10Gbps
Külső merevlemez ház - M.2, M.2 NVMe és M.2 SATA merevlemezekhez, 8 TB max. kapacitás, USB 3.0, USB 3.1 Gen 2 és USB 3.2 Gen 2 interfész, USB-A és USB-C csatlakozók, 1 szabad lemezhely, anyaga alumínium
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG309b
4,6 47×
UGREEN USB-A 3.0 to 2,5'' SATA Hard Drive Enclosure
Külső merevlemez ház - 2.5" merevlemezekhez, 6 TB max. kapacitás, USB 3.0 interfész, 1 szabad lemezhely
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre14
4,7 28×
AXAGON EE25-A6C, screwless RAW alu box 2,5" HDD/SSD, SuperSpeed USB-C 5Gbps
Külső merevlemez ház - 2.5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, 8 TB max. kapacitás, USB 3.1 Gen 1, USB 3.0 és USB 3.2 Gen 1 interfész, USB-A és USB-C csatlakozók, 1 szabad lemezhely, anyaga alumínium
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG204a02
4,7 19×
UGREEN M.2 SATA/NVMe Hard Drive Enclosure
Külső merevlemez ház - M.2, M.2 NVMe és M.2 SATA merevlemezekhez, lemez max. magassága 80 mm, 2 TB max. kapacitás, USB 3.1 Gen 2 és USB-C interfész, USB-A és USB-C csatlakozók, 1 szabad lemezhely, anyaga alumínium
Szuper ár
13 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre149
4,6 32×
AXAGON EE25-SLC, screwless SLIDE box 2,5" HDD / SSD, SuperSpeed USB-C 5Gbps
Külső merevlemez ház - 2.5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, 8 TB max. kapacitás, USB 3.1 Gen 1, USB 3.0 és USB 3.2 Gen 1 interfész, USB-A és USB-C csatlakozók, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag
Leárazás -16 %
4 190 Ft 4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG204b02
4,9 29×
AXAGON EE25-SL, screwless SLIDE box 2,5" HDD / SSD, SuperSpeed USB 5Gbps
Külső merevlemez ház - 2.5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, 8 TB max. kapacitás, USB 3.1 Gen 1, USB 3.0 és USB 3.2 Gen 1 interfész, USB-A és Micro USB B 3.2 Gen 1 csatlakozók, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG204b01
4,6 293×
AXAGON ADSA-ST DUAL HDD
Külső dokkoló - 3,5" és 2,5" merevlemez dokkoló, USB 3,1 Gen 1, USB 3,0 és USB 3,2 Gen 1 interfész, USB-A és USB-B csatlakozó, meghajtók max. kapacitása 40 TB
Leárazás -25 %
9 990 Ft 13 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200b3
4,4 19×
AXAGON EEM2-SBC, M.2 SATA screwless RAW box, black, SuperSpeed USB-C 10Gbps
Külső merevlemez ház - M.2 és M.2 SATA merevlemezekhez, 4 TB max. kapacitás, USB 3.0, USB 3.1 Gen 2 és USB 3.2 Gen 2 interfész, USB-A és USB-C csatlakozók, 1 szabad lemezhely, anyaga alumínium
Leárazás -8 %
5 890 Ft 6 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG309a
4,8 513×
AXAGON EE25-XA6 ALINE fekete
Külső merevlemez ház - 2.5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, 8 TB max. kapacitás, USB 3.1 Gen 1, USB 3.0 és USB 3.2 Gen 1 interfész, USB-A és Micro USB B 3.2 Gen 1 csatlakozók, 1 szabad lemezhely, anyaga alumínium
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200b02a
AXAGON EEM2-SB2, M.2 NVMe and SATA screwless RAW box, black - Külső merevlemez ház
Típusok
4,7 128×
AXAGON EEM2-SB2, M.2 NVMe and SATA screwless RAW box, black
Külső merevlemez ház - M.2, M.2 NVMe és M.2 SATA merevlemezekhez, 8 TB max. kapacitás, USB 3.0, USB 3.1 Gen 2 és USB 3.2 Gen 2 interfész, USB-A és USB-C csatlakozók, 1 szabad lemezhely, anyaga alumínium
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG309d
4,6 626×
AXAGON ADSA-1S6 SLIMport6
Külső merevlemez ház - 2.5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, 8 TB max. kapacitás, USB 3.1 Gen 1, USB 3.0 és USB 3.2 Gen 1 interfész, USB-A és Micro USB B 3.2 Gen 1 csatlakozók, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200b02
3,9 14×
AXAGON EEM2-SA, M.2 SATA screwless RIBBED box, SuperSpeed USB, 5Gbps
Külső merevlemez ház - M.2 és M.2 SATA merevlemezekhez, 4 TB max. kapacitás, USB 3.1 Gen 1, USB 3.0 és USB 3.2 Gen 1 interfész, USB-A és Micro USB B 3.2 Gen 1 csatlakozók, 1 szabad lemezhely, anyaga alumínium
5 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG205a01
4,9 12×
AXAGON ADSA-M2C, dual M.2 NVMe SSD CLONE MASTER dock, SuperSpeed USB-C 10 Gbps
Külső dokkoló - M,2 és M,2 NVMe merevlemez dokkoló, USB 3,0, USB 3,1 Gen 2 és USB 3,2 Gen 2 interfész, USB-A és USB-C csatlakozó, meghajtók max. kapacitása 16 TB
46 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG304a1
ORICO 2,5" USB3.0 Micro-B Hard Drive Enclosure White - Külső merevlemez ház Típusok
4,5 41×
ORICO 2,5" USB3.0 Micro-B Hard Drive Enclosure White
Külső merevlemez ház - 2.5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, 6 TB max. kapacitás, SATA interfész, Micro USB B 3.2 Gen 1 csatlakozók, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag
3 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ORI075
4,7 475×
AXAGO EE25-XA ALINE
Külső merevlemez ház - 2.5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, 8 TB max. kapacitás, USB 2.0 interfész, USB-A csatlakozók, 1 szabad lemezhely, anyaga alumínium
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200c5
4,7 598×
Axago EE35-XA3 ALINE
Külső merevlemez ház - 3,5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 27 mm, 22 TB max. kapacitás, USB 3.1 Gen 1, USB 3.0 és USB 3.2 Gen 1 interfész, USB-A és USB-B csatlakozók, 1 szabad lemezhely, anyaga alumínium
8 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200e8c
4,9 20×
AXAGON EE25-A6M, screwless RAW alu box 2,5" HDD / SSD, SuperSpeed USB 5Gbps
Külső merevlemez ház - 2.5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, 8 TB max. kapacitás, USB 3.1 Gen 1, USB 3.0 és USB 3.2 Gen 1 interfész, USB-A és Micro USB B 3.2 Gen 1 csatlakozók, 1 szabad lemezhely, anyaga alumínium
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG204a01
4,9 45×
I-TEC MySafe Easy USB 3.0 fehér
Külső merevlemez ház - 2.5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, eSATA és USB 3.1 Gen 1 interfész, USB-A és eSATA csatlakozók, 1 szabad lemezhely
4 270 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JP911d
4,6 69×
AXAGON ADSA-SN COMPACT dock
Külső dokkoló - 3,5" és 2,5" merevlemez dokkoló, USB 3,1 Gen 1, USB 3,0 és USB 3,2 Gen 1 interfész, USB-A és Micro USB B 3,2 Gen 1 csatlakozó, meghajtók max. kapacitása 20 TB
8 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200b4
4,6 38×
Orico 2580U3-CR-EP
Külső merevlemez ház - 2.5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, 4 TB max. kapacitás, USB 3.2 Gen 1 interfész, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag
4 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI0778
AXAGON EE25-S6 SCREWLESS - Külső merevlemez ház
Típusok
4,7 67×
AXAGON EE25-S6 SCREWLESS
Külső merevlemez ház - 2.5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, 8 TB max. kapacitás, USB 3.1 Gen 1, USB 3.0 és USB 3.2 Gen 1 interfész, USB-A csatlakozók, 1 szabad lemezhely, anyaga műanyag
4 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200c4d

HDD dokkoló és merevlemez házak

NASMilyen külső merevlemezt vegyek? Rengeteg külső merevlemez létezik - és ez nemcsak a kapacitásról és a gyártókról szól, hanem a típusokról is. Kaphatók nagy és kicsi, egyszerű és összetett, letisztult és dizájnos külső merevlemezek. Milyen típusokat különböztetünk meg? Mit takarnak az egyes kategóriák?...

HDD dokkoló és merevlemez házak

A HDD dokkoló és merevlemez házak kategóriában összesen 188 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó HDD dokkoló és merevlemez házak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább HDD dokkoló és merevlemez házak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb HDD dokkoló és merevlemez házak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: HDD dokkoló és merevlemez házak vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ