Slevy s AP+ Siguro kuchyňský robot

Laifen Swift Special Silver Blue

Termékkatalógus
Laifen Swift Special Silver Blue
4,9 13 értékelés
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 1600 W teljesítmény, hideg levegő fújás, gyors felmelegedés, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, 1,8 m hosszú kábel, kék kivitel
66 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  laifen08 Termékszám:  Swift Special Silver Blue
Laifen Swift Special Silver Blue 66 390 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Laifen Swift Special Silver Blue

Kiváló hajformázás szalonba járás nélkül? A híres LAIFEN által gyártott hajszárító segítségével pontosan ez az álom fog valóra válni. Imádni fogod, hogy hatékony és gyengéd ápolást biztosít a hajnak. Az alaposan kidolgozott hajszárító nagyszerű jellemzőkkel büszkélkedhet, többek között ionizálás, hideg levegő és gyorsmelegítés. A hajszárító a hosszú élettartamú motornak köszönhetően rendkívül megbízható, továbbá teljesítményfelvétele: 1600 W. 2 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérséklet-fokozattal rendelkezik. A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor egyenletesebben oszlatja el a levegőt a hajtincsek körül. Szimulálja a természetes száradást, ezáltal csökkenti a hajgöndörödést, és fantasztikus hajkoronád lesz. Az átgondolt kialakításnak köszönhetően a styling szűkítő erős légáramlatot biztosít, lehetővé téve, hogy lépésről lépésre alakítsd ki a frizurát, anélkül, hogy a kész részekbe belefújnál.

Hajszárító Laifen Swift Special Silver Blue ...
Hajszárító Laifen Swift Special Silver Blue ...

A híres Laifen Swift Special Silver Blue hajszárító fontosabb előnyei

  • A népszerű LAIFEN hajszárító garantálja, hogy szuper frizurát készítesz magadnak
  • Ionizátor a maximális simaságért és puhaságért
  • A hajszárító nagy teljesítményű motorjának teljesítményfelvétele: 1600 W
  • 2 sebességfokozat közül választhatod ki a neked leginkább megfelelőt, és 3 hőmérsékletfokozat található rajta
  • A hideg levegőáramlás kiválasztása nagyszerű megoldás a frizura végső formázásához
  • A csomagban található többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • Kábelhossz: 1,8 m
  • Rendkívül gyorsan belemegszik
  • Színe: kék

Ionok az egyenletesen sima és puha hajért

A népszerű LAIFEN hajszárító nemcsak remekül néz ki, de kiváló funkcióival is lenyűgöz A hajszárítás szükséges a sima alap megteremtéséhez a további hajformázás előtt. A neves LAIFEN hajszárító az ionizátorral gondoskodik arról, hogy hajd puha és sima legyen. Az ionizátoros hajszárító negatív töltésű ionokkal teszi a dolgát amelyek rugalmasságot kölcsönöznek a hajnak, miközben megakadályozzák a kiszáradását. Az ionoknak köszönhetően a haj megőrzi fényét, puhaságát és természetes szépségét. Befejező lépésként használd a hideg levegő gombot, amely rögzíti a frizurát anélkül, hogy túlmelegítené a hajszálakat. Rendkívül gyorsan belemegszik, így nem kell sokáig várni arra, hogy megfelelő hőmérsékletű legyen.

Hajszárító Laifen Swift Special Silver Blue ...

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Laifen Swift Special Silver Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Laifen Swift Special Silver Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Laifen Swift Special Silver Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Laifen Swift Special Silver Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Laifen Swift Special Silver Blue.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ