Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

LAMAX Muse 1

Termékkatalógus
LAMAX Muse 1
4,6 14 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fejhallgató, zárt, Bluetooth, frekvenciatartomány: 20 Hz - 20000 Hz, 40 mm-es átalakító, akár 22 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  LMA033a Termékszám:  MUSE1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LAMAX Muse 1

LAMAX Muse1 - nagyszerű hang egész nap

Kiváló minőségű fejhallgató elegáns és tartós kivitelben, praktikus kialakítás mellett. A teljesen intuitív működtetés közvetlenül a héjon szintén hozzájárul a maximális kényelemhez. Tegye fel a LAMAX Muse1 fejhallgatót, és élvezze az élő, valósághű hangot bármikor, bárhol torzítás és torzítás nélkül - valamint a vezeték nélküli Bluetooth vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően akadályozza meg akábelek akadályozását.



Ne hagyd magad zavarni se otthon se az utcán

Mindenki szeretné, ha nyugalma lenne, miközben nem zavarja a környéket - tanulmányok, munkahelyi, otthoni és városi közlekedés közben. A LAMAX Muse1 fejhallgató tökéletesen elkülöníti Önt a környező zajtól, és folyamatos hallgatást biztosít. A 40 mm átmérőjű inverterek biztosítják az élő és torzítás nélküli teljesítményt. És a karcsú kialakításával a LAMAX Muse1 nagyszerű kiegészítő, függetlenül attól,hogy milyen stílusban ismeri.



Hosszabb ideig tartanak, mint te figyelsz

A LAMAX Muse1 fejhallgatóval több száz zeneszámot játszhat le, megnézheti kedvenc sorozatának legújabb sorozatait, vagy hosszabb utat folytathat USB-töltő nélkül. Vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat esetén a fülhallgató akár 22 órán keresztül képes lejátszani. A lemerült akkumulátor azonban nem a szórakozás vége - csak dugja be az audiokábelt és folytassa.



Fedezd fel magadnak az új hangminőséget 

A LAMAX Muse1 vezeték nélküli fejhallgatót úgy tervezték, hogy a lehető legtisztább és torzításmentes hangot biztosítson. A Super Sound technológiával erős basszusra, tiszta középsugárra és tiszta magasra hangoltuk őket. Értékelni fogja a hangminőséget, ha zenét hallgat, videókat néz, telefonhívásokat kezdeményez, vagy hangos könyveket hallgat.



Hangsúly a basszuson

Mivel azt szeretnénk, ha sűrű, torzítás nélküli basszust élvezne a modern, klasszikus és alternatív zeneben, minden hangerőn, Super Bass fejhallgatóval rendelkeznek.


Tartós kialakítás

A prémium anyagok biztosítják a nagy tartósságot és kényelmet egész nap. Az ergonómiailag kialakított felső híd kellemes műbőrrel van borítva. A leginkább igénybe vett alkatrészekhez minőségi acélt használnak.


Nagy kapacitású akkumulátor

Töltés nélkül akár 22 órán keresztül hallgathatja kedvenc dalait, és a következő 2-3 órában a következő nap kerül felszámolásra.


Vezérlők kéznél

Beállíthatja a hangerőt, mozoghat a zeneszámok között, és könnyedén és kényelmesen fogadhat telefonhívást a fejhallgatón, valamint vezérelheti az összes alapvető módot.


A zajnak nincs esélye

A fejhallgató zajcsökkentő funkcióval van felszerelve. Még zajos környezetben is, pl. élénk utcán csak a zenét hallhatja. A hangszín tökéletesítésre hangolható a hangszínszabályzóval.


Bluetooth 4.1

A Bluetooth Wireless Standard 4.1 biztosítja a zökkenőmentes kapcsolatot az okostelefonokkal és más audio forrásokkal. Az előző verzióhoz képest többek között hatékonyabb energiagazdálkodást - és ezért hosszabb tartósságot biztosít mindkét oldalon -, és jobb adatátvitelt kínál.


Pamutszerű fül

A progresszív modern kialakítás mellett a fejhallgató csodálatos kényelmét és bársonyos analóg hangját is szeretni fogja. És természetesen a LAMAX hagyományosan kiváló minőségű kivitelezést és nagy tartósságot produkált.


Zene és telefon

A vezeték nélküli kapcsolat révén akár 10 méter távolságon is zenét játszhat, valamint kihangosítóval folytatott telefonhívásokat.


Csomag tartalma:

  • fejhallgató
  • Micro USB töltőkábel
  • 3,5 mm-es jack audio kábel
  • Utazótáska fejhallgatóhoz
  • 3 címke LAMAX
  • Használati utasítások

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LAMAX Muse 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX Muse 1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAMAX Muse 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX Muse 1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAMAX Muse 1.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ