AlzaBoxy Q1 Shop roku

Lauben Vacuum Containers 3GT

Termékkatalógus
Lauben Vacuum Containers 3GT
Vákuumozó gép - vákuum doboz, 3 db, 1 l/ 1,5 l/ 2 l, mosogatógépben mosható, fagyasztóba alkalmas, ellenálló és egészségre ártalmatlan műanyag, kompatibilitás: Lauben Vacuum Sealer 60SB
Kód:  LAUVC265 Termékszám:  4260645680265

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lauben Vacuum Containers 3GT

Szeretnéd hosszabb ideig, illetve a tápanyag és az íz elvesztése nélkül eltárolni az élelmiszereket? A(z) Lauben Vacuum Containers 3GT átlag feletti tartósságot biztosít számukra és helyet spórol meg a hűtőgépben. A kamrás vákuumozó nagyobb műveletekhez is használható. Elég behelyezned az élelmiszerrel megtöltött zacskót a készülékbe, majd egy gombnyomással kiszívnod a levegőt. A vákuumozás befejezése után a fedél automatikusan kinyílik.

  • A vákuumozónak hála az élelmiszer hosszabb ideig marad friss
  • A kamrás vákuumozó elsősorban igényes műveletekhez használható
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lauben Vacuum Containers 3GT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lauben Vacuum Containers 3GT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lauben Vacuum Containers 3GT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lauben Vacuum Containers 3GT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lauben Vacuum Containers 3GT.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ