Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LED csillárok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szín
Fehér
(14)
Fekete
(11)
Anyag
Fém
(19)
Műanyag
(11)
Üveg
(1)
Helyiség
Konyhába
(18)
Gyerekszobába
(7)
Hálószobába
(23)
Nappaliba
(25)
Folyosóra
(22)
Lámpa típusa
Mennyezeti
(25)
Csillár
(25)
További tulajdonságok
Fényerő szabályzás
(22)
Smart
(22)
Állítható színhőmérséklet
(22)
Fényszín beállítás (RGB)
(5)
Mobilalkalmazás
(18)
Fényáram
806 lm
6000 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(25)
Semleges fehér
(25)
Hidegfehér
(25)
Energiafelhasználás
9,5 W
78 W
-
Szűrés

A led csillárok feladata elsősorban a világítás, ugyanakkor bármely helyiség stílusát meghatározhatják. Számos modern darab közül választhatsz, amelyek nem csak szépek, hanem olyan funkciókkal is rendelkeznek, amelyek segítségével a fényt az aktuális igényeidhez igazíthatod. Olvass tovább, és tudj meg többet ezekről a funkciókról.

Tovább

Miért jó választás a led csillár?

A ledes csillárok olyan lámpatestek, amelyeket a mennyezetre függesztenek fel, és onnan lógnak le. A felfüggesztés vezetékkel, lánccal, kötéllel, tápkábellel és más különböző módszerek segítségével történik.

  • A csillárok az egész helyiséget megvilágítják, így fő fényforrásként működnek.
  • Nem csupán funkcionálisak, dizájnelemekként is szolgálnak.
  • Az állítható csillárok lehetővé teszik a magasság, és ezáltal a fény intenzitásának beállítását.
  • A LED-es csillárok hosszú élettartamúak és okos funkciókkal is rendelkeznek.

i

Vezetékes led csillár

A vezetékre szerelt LED csillár olyan helyen alkalmas, ahol azt szeretnéd, hogy maga a lámpatest domináljon, ne pedig a felfüggesztés. A vékony vezeték szinte láthatatlan, emiatt úgy látszik, mintha lebegne a lámpatest.

Hol mutat igazán pompásan egy led csillár?

A led csillárok a lakás minden helyiségébe alkalmasak, csupán a megfelelő kialakítást, a megfelelő magasságot és a megfelelő elhelyezést kell kiválasztanod hozzájuk, valamint meg kell találnod a megfelelő kiegészítő világítást hozzájuk.

  • A nappaliba való led csillárok alkalmasak a dohányzóasztal fölé a szoba központi megvilágításaként. Amikor a nappaliba választasz ledes csillárt, vedd figyelembe a belmagasságot. Ha a mennyezet magassága kevesebb, mint 2,5 m, válassz süllyesztett csillárt.
  • A konyhába és étkezőbe való led csillárokat elsősorban a konyhaasztal megvilágítására használják. Kiválasztásukkor a legfontosabb tényező a megfelelő akasztási magasság, így a fény nem vakít majd étkezés közben. Ezért is célszerű lámpaernyővel rendelkező csillárt választani.
  • A gyermekszobákba szánt ledes csillárok nagyszerű világítást biztosítanak a játékhoz és a tanuláshoz is. Ezeknél a csillároknál előnyös, ha állíthatók és változtatható a fényerejük.
  • A fürdőszobába vagy WC-be való led csillárok nem jellemzők, de ezekben a helyiségekben is használhatod őket, különösen, ha tágasak és nagy a belmagasságuk. Kiválasztásuknál fontos szempont, hogy magasabb IP-besorolással rendelkezzenek.
  • A hálószobai ledes csillárok közül különösen azok fognak tetszeni, amelyek távolról is vezérelhetők. Segítségükkel nem kell az ágy és a kapcsoló között szaladgálnod, hanem kényelmesen lekapcsolhatod a lámpát.
  • A ledes csillárok az előszobába is alkalmasak. Szűk folyosókhoz válassz hosszúkás formájú csillárt, és vedd figyelembe a belmagasságot is.
  • A dolgozószobába szánt ledes csillároknak elegendő fényerővel kell rendelkezniük a munkához. Választhatsz dizájnos, mutatós csillárt is, amellyel lenyűgözheted az ügyfeleidet.

led csillár vezetéken
drótos led csillár

ledes kristálycsillár
ledes kristálycsillár

kör alakú led csillár
kör alakú led csillár

Modern és dizájnos led mennyezeti lámpák

A ledes mennyezeti lámpák megdöntik a csillárokról alkotott előítéleteidet. Felejtsd el az évtizedekkel ezelőtti retró lámpákat – a modern csillárok spirál, hullám vagy épp négyzet alakúak. Ezek a ledes csillárok leggyakrabban fémből és a műanyagból készülnek, valamint gyakran kombinálják őket más anyagokkal, például luxus kristályokkal is.

Nem kell lemondanod a klasszikus csillárformáról sem, csak válassz modern változatot, például kör alakú ledes csillárt.

Milyen egyéb lehetőségeket kínálnak a ledes csillárok?

A ledes csillárok számos egyéb lehetőséget kínálnak a fényerősség, a hőmérséklet vagy a fény színének beállítására, így a fényt a hangulatodhoz és az igényeidhez igazíthatod.

A felfüggesztés és a színvilág beállítása

A led csillárok különböző színhőmérsékletűek lehetnek, attól függően, hol helyezkednek el a fehér fény spektrumán. A LED-izzó fényének színét 3000 K körül melegfehérnek látjuk, 6000 K körül pedig hidegfehérnek. A nappali fény a 4500 K és 5500 K körüli tartományba tartozik.

  • A meleg fehér fény sárgás színű, a gyertya vagy a tűz fényére emlékeztet. Olyan helyre illik, ahol pihensz, és kellemes, nyugodt fényt áraszt.
  • A hideg fehér fény élesebb és kékes árnyalatúnak tűnik. Egyesek számára kevésbé kellemes, akár vakító is lehet, munkához azonban megfelelő. Lehetőleg lámpaernyővel használd.
Fényhőmérséklet

A színhőmérsékletet a helyiség és az ott végzett tevékenység alapján választhatod ki.

Milyen a ledes csillárok fényerőssége?

A led csillároknak van egy bizonyos fényerősségük, amely azt fejezi ki, mennyire erős a fényük. Ez alapján megállapíthatod, hogy a csillár alkalmas-e bizonyos tevékenységekhez. A ledes csillárok fényerejének legalább 800 lm-nek kell lennie.

i

Állítható fényerejű ledes csillárok a megfelelő hangulat megteremtéséhez

Ha állítani szeretnéd a ledes csillár fényének intenzitását, válassz fényerőszabályzóval ellátott lámpát, amelyet kapcsolóval vagy távirányítóval irányíthatsz.

A fény színének beállítása

Néhány ledes csillár lehetővé teszi a különböző színű fények beállítását is. Az izzó ebben az esetben 3 alapszínt tartalmaz, amelyekből az összes többi szín keverhető. Innen származik az RGB, azaz a piros, zöld és kék elnevezés.

Távirányítós led csillár a kényelem érdekében

A modern led csillár nem csupán a falon lévő kapcsolóval használható; távirányítóval vagy mobiltelefonnal is vezérelheted. Az okosotthon részeként az okosvilágítást a mobiltelefonodon lévő alkalmazással vagy akár hanggal is vezérelheted. Egyes ledes csillárok érintéssel is vezérelhetők.

Használj mozgásérzékelős led lámpákat, ha azt szeretnéd, hogy bekapcsoljon a világítás, amikor belépsz az adott helyiségbe. Ezeknek a lámpáknak kényelmes és biztonságos a használata.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
25 termék
5,0
Philips Hue White and Color Ambiance Perifo Mennyezeti függőlámpa, fekete
Mennyezeti lámpa - LED, 15,6 W teljesítmény, 1470 lm fényáram, csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, magasság 171,5 cm, szélesség 6,7 cm, anyaga: fém, IP20
280 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHL22040
Philips Hue Enrave függőlámpa fekete - Mennyezeti lámpa
Típusok
5,0
Philips Hue Enrave függőlámpa fekete
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 33,5 W teljesítmény, 4300 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 150 cm, szélesség 42,5 cm, anyaga: fém, IP20
122 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHL21054
Philips Hue Ally 40761/30/P7 - Csillár
Típusok
5,0
Philips Hue Ally 40761/30/P7
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 39 W teljesítménnyel, 3000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 175 cm magas, 47,5 cm széles, anyaga: műanyag, IP20 védelem
116 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ESO515o1
5,0
Yeelight Crystal Pendant Light
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 33 W teljesítmény, 1700 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2700-6000 K), WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Samsung SmartThings kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: műanyag, 50 cm max. magasság, 12,6 cm széles, IP20 védelem
47 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: YeeLa16
Philips Hue Amaze 40233/31/P6 - Csillár
Típusok
4,7 23×
Philips Hue Amaze 40233/31/P6
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 39 W teljesítménnyel, 3000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 150 cm magas, 43,4 cm széles, anyaga: fém, IP20 védelem
116 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO515m2
4,7
Philips Hue Fair 40339/31/P7
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 39 W teljesítménnyel, 3000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 150 cm magas, 44,4 cm széles, anyaga: fém, IP20 védelem
116 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: ESO515n2
Philips Hue Amaze 40233/30/P7 - Csillár
Típusok
4,7 23×
Philips Hue Amaze 40233/30/P7
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 39 W teljesítménnyel, 3000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 150 cm magas, 43,4 cm széles, anyaga: fém, IP20 védelem
116 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO515m1
Philips Hue Ally 40761/31/P7 - Csillár
Típusok
5,0
Philips Hue Ally 40761/31/P7
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 39 W teljesítménnyel, 3000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 175 cm magas, 47,5 cm széles, anyaga: műanyag, IP20 védelem
110 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ESO515o2
WiZ SuperSlim Tunable White 32 W fehér
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 32 W teljesítmény, 3800 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), kompatibilitás: Apple Siri, magasság 2,8 cm, szélesség 55 cm, anyaga: fém és műanyag, IP20
67 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WiZ22_11
Philips Hue White and Color Ambiance Flourish 40906/31/P7
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 31 W teljesítménnyel, 3000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2000-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 180 cm magas, 40,1 cm széles, anyaga: üveg, IP20 védelem
183 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHL19074
5,0
Philips Hue Enrave függőlámpa fekete
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 33,5 W teljesítmény, 4300 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 150 cm, szélesség 42,5 cm, anyaga: fém, IP20
116 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PHL21054
Philips Hue Enrave függőlámpa fehér - Mennyezeti lámpa
Típusok
5,0
Philips Hue Enrave függőlámpa fehér
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 33,5 W teljesítmény, 4300 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 150 cm, szélesség 42,5 cm, anyaga: fém, IP20
129 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHL21053
4,7 23×
Philips Hue Amaze 40233/30/P7
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 39 W teljesítménnyel, 3000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 150 cm magas, 43,4 cm széles, anyaga: fém, IP20 védelem
93 190 Ft
Használt raktáron
Termékkód: ESO515m1
4,7 23×
Philips Hue Amaze 40233/30/P7
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 39 W teljesítménnyel, 3000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 150 cm magas, 43,4 cm széles, anyaga: fém, IP20 védelem
110 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ESO515m1
5,0
Philips Hue Ally 40761/31/P7
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 39 W teljesítménnyel, 3000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 175 cm magas, 47,5 cm széles, anyaga: műanyag, IP20 védelem
104 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ESO515o2
Philips Hue Explore függőlámpa, fehér
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 9,5 W teljesítmény, 806 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 243 cm, szélesség 18,1 cm, anyaga: fém, IP20
76 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHL21055
WiZ SuperSlim Tunable White 22 W fekete
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 22 W teljesítmény, 2450 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), kompatibilitás: Apple Siri, magasság 2,3 cm, szélesség 43 cm, anyaga: fém és műanyag, IP20
45 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WiZ22_10
5,0
Philips Hue Enrave függőlámpa fehér
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 33,5 W teljesítmény, 4300 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 150 cm, szélesség 42,5 cm, anyaga: fém, IP20
122 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PHL21053
Philips Hue Ensis pendant black 2x39W 24V - Csillár Típusok
4,6
Philips Hue Ensis pendant black 2x39W 24V
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 78 W teljesítménnyel, 6000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2000-6500K), csatlakozás: WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 166,4 cm magas, 7 cm széles, anyaga: fém, IP20 védelem
Leárazás -3 %
207 190 Ft 214 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHL21080
Philips Hue White and Color Ambiance Ensis 40903/31/P7 - Csillár
Típusok
4,6
Philips Hue White and Color Ambiance Ensis 40903/31/P7
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 78 W teljesítménnyel, 6000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2000-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 166,4 cm magas, 7 cm széles, anyaga: fém, IP20 védelem
Szuper ár
207 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 04. 25.
Termékkód: PHL19071
5,0
Philips Hue White Ambiance Devote 43006/31/P7
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 9,5 W teljesítménnyel, 806 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 242,6 cm magas, 11 cm széles, anyaga: műanyag, IP20 védelem
43 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 04. 25.
Termékkód: PHL18109
WiZ SuperSlim Tunable White 32 W fekete
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 32 W teljesítmény, 3800 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), kompatibilitás: Apple Siri, magasság 2,8 cm, szélesség 55 cm, anyaga: fém és műanyag, IP20
67 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 04. 22.
Termékkód: WiZ22_12
WiZ RUNE Colors Mennyezeti lámpa - fekete
Mennyezeti lámpa - LED, 21 W teljesítmény, 2100 lm fényáram, kompatibilitás: Apple Siri, magasság 4 cm, szélesség 40 cm, anyaga: fém és műanyag, IP20
63 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 04. 25.
Termékkód: WiZ22_08
WiZ RUNE Colors mennyezeti lámpa, fehér
Mennyezeti lámpa - LED, 21 W teljesítmény, 2100 lm fényáram, kompatibilitás: Apple Siri, magasság 4 cm, szélesség 40 cm, anyaga: fém és műanyag, IP20
63 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 04. 25.
Termékkód: WiZ22_07

LED csillárok

A LED csillárok kategóriában összesen 25 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

LED csillárok – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó LED csillárok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb LED csillárok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: LED csillárok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ