A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Ledger Nano S Plus BTC Orange Crypto Hardware Wallet

Termékkatalógus
Ledger Nano S Plus BTC Orange Crypto Hardware Wallet
4,7 44 értékelés
Hardver pénztárca Titkosítás, kompatibilis: Windows, macOS, Linux, Android, USB-C
Változat
Kód:  TREZBIT9c Termékszám:  LEDGERSPLUSOR Gyártó honlapja:

Ledger Nano S Plus BTC Orange Crypto Hardware Wallet

Ledger Nano S Plus hardver pénztárca

Azon gondolkodsz, hogyan védhetnéd meg bitcoinjaidat, és megfelelő tárolási megoldást keresel?A Ledger Nano S Plus egy titkosított trezor Bitcoin, Ethereum és Altcoins számára, amely fejlett biztonsági funkciókkal védi a virtuális vagyont és a biztonságos, digitális fizetéseket.Elődjéhez képest a Ledger Nano S Plus pénztárca a DeFi és NFT kezelésének képességével is gazdagodott.Csatlakoztasd a trezort bármilyen számítógéphez az USB-C csatlakozón keresztül, és a 128 x 64 px-es kijelzőjének köszönhetően mindent jót áttekinthetsz.Az egyes tranzakciókat megerősítő oldalsó gombbal kombinálva minden virtuális valutamozgás a lehető legbiztonságosabb lesz.



Ledger Nano S Plus Orange

Minden egy helyen a Ledger Nano S Plus segítségével

A Ledger Nano S Plus hardver pénztárcával és a Ledger Live alkalmazással egyetlen helyen kielégítheted az összes kriptográfiai igényed.Vásárolj bitcoint és más kriptovalutát, és váltsd át azokat másodpercek alatt!Növeld kriptovaluta vagyonod, és férj hozzá az összes intelligens szolgáltatáshoz!A hardver pénztárca kiváló minőségű rozsdamentes acélból és műanyagból készült, és a Windows 8+, macOS 10,8+, Linux (kivéve ARM processzorok) és Android 7+ rendszerekkel kompatibilis.

Ledger Nano S Plus Orange

A Ledger Nano S Plus Orange hardver pénztárca legfontosabb jellemzői

  • A Ledger Nano S Plus hardver pénztárca megvédi a kriptovalutákat a visszaélésekkel szemben
  • A biztonságot CC EAL5+ tanúsítvánnyal rendelkező chip garantálja
  • Több mint 5500 digitális eszköz kezelése
  • Akár 100 alkalmazás egyidejű telepítése
  • A Ledger Nano S Plus USB-C csatlakozóval rendelkezik
  • Mostantól DeFi és NFT támogatással

Paraméterek

Szín
Narancssárga Kész!

Szín

Szín
Narancssárga Kész!
Megjegyzés:
» További Flash-meghajtók és USB-meghajtók

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ledger Nano S Plus BTC Orange Crypto Hardware Wallet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledger Nano S Plus BTC Orange Crypto Hardware Wallet. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ledger Nano S Plus BTC Orange Crypto Hardware Wallet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ledger Nano S Plus BTC Orange Crypto Hardware Wallet. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ledger Nano S Plus BTC Orange Crypto Hardware Wallet.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ