AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Leitz Cosy 45x45cm mágneses kék

Termékkatalógus
Leitz Cosy 45x45cm mágneses kék
3,0 2 értékelés
Mágneses tábla üveg felület, táblafilccel írható, szerelő szett a csomag része, mérete 450mm×450mm×4mm (Ma×Sz×Mé)
Kód:  LTZ0105n Termékszám:  70440061 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Leitz Cosy 45x45cm mágneses kék

Leitz COZY - pro pocit pohody!

Leitz COZY

A jó közérzetért!

Neves német márka, amelynek 1871 óta HAGYOMÁNYA VAN

Szereld fel otthonod és irodád a LEITZ COZY DESIGN VÁLASZTÓVAL 

Az új Leitz Cozy vonal ötvözi az otthoni kényelmet a prémium minőségű termékekkel, amelyek hozzájárulnak a pozitív és inspiráló környezet kialakításához. A minimalista design és a matt színek egyedi stílusban vesznek körül, és segítenek abban, hogy nyugodtnak érezd magad, miközben produktív leszel. A termékek széles választéka ideális megoldás otthonod, otthoni irodád vagy munkahelyed számára.

Leitz COZY barvy

Szín koncepció:

Meleg sárga

Hűvös kék

Bársonyszürke

Leitz COZY
Leitz COZY
Leitz COZY
Leitz COZY
Leitz COZY
Leitz COZY
Leitz COZY
Leitz COZY
Leitz COZY
Leitz COZY

Fedezd fel a LEITZ COZY termékek széles választékát

Leitz üveg mágneses tábla

Üveg mágneses táblák

Jegyezd fel ötleteidet személyes vagy online találkozóidon, és dolgozz gördülékenyebben. Rögzítsd az összes jegyzetet a mellékelt száraz tollal, és amint már nincs szükséged a jegyzetekre, könnyedén letörölheted őket a tábláról egy mikroszálas kendővel. Mágnes segítségével rögzíthetsz képeket, fotókat stb. és kellemesebbé teheted munkanapját.

A falon található mágneses tábla tiszta, keret nélküli kialakítással rendelkezik, és tökéletesen illeszkedik minden otthoni belső térbe,dolgozószobába, oktatóterembe vagy irodába. Válaszd ki az igényeinek pontosan megfelelő táblát. A Leitz Cozy táblák három különböző méretben kaphatók - 45x45 cm, 60x45 cm és 80x60 cm. A tábla kompatibilis az üveg mágneses táblákhoz tervezett erősebb mágnesekkel. Erős Nobo ritkaföldfém mágneseket ajánlunk.

Dokumentum tálcák

A dokumentumadagoló megfelelő megoldás az összes dokumentum rendezésére. Legyen szó levelekről, jegyzetfüzetekről, bankszámlakivonatokról, prospektusokról vagy különféle A4-es dokumentumokról. Az irodai tárolókat könnyen egymásra lehet rakni, hogy az asztalon helyet takaríts meg. Ezenkívül a szervező tárolórekesze helyet biztosít a notebook, mobiltelefon, táblagép és még sok más tárolásához.

Fiókos dobozok

Gyorsan tárolj minden írószert, ollót, lyukasztót, tűzőt, vonalzót, betétet és egyéb tárgyakat a fiók dobozában. A minőségi műanyag, letisztult kialakítás és a matt színek pozitív és produktív munkakörnyezetet teremtenek közvetlenül az asztalon.

Leitz dokumentumtartók és fiókdobozok
Leitz mappák, archiváló mappák és indexek

Mappák, archiváló mappák és indexek

Az egyedülálló 180°-os mechanizmusú archiváló mappák akár 20% -kal megkönnyítik és gyorsabbá teszik a dokumentumokkal való munkát. Kiállunk a mechanizmus minőségi feldolgozása mellett, ezért 5 év garanciát vállalunk rá. A fedél puha felülete kellemes tapintású, és matt színekkel kombinálva a kötőanyag egyedülálló prémium megjelenést kölcsönöz. A mappa hátulján egy stílusos címke található, amellyel könnyedén azonosíthatod a tartalmát, ha polcra helyezed.

A Leitz Cozy sorozatarchiváló mappái minden A4-es formátumú dokumentumra alkalmasak, és legfeljebb 600 lapot képesek tárolni. Kaphatók klasszikus, 80 mm-es hátsó szélességű változatban, vagy könnyű mobil változatban, 82 mm-es hátsó szélességgel. Kompaktabb megoldást keresel? Próbáld ki 190 lap kapacitású gyűrűlemezeinket. Ne felejtsd el, hogy a műanyag nyilvántartások segítségével átláthatóan kereshetsz a mappákba.

Füzetek és jegyzettömbök

Írd le ötleteidet, emlékeztetőidet, feladataidat és könnyíts picit túlterhelt memóriádon. A Leitz Cozy füzetek és jegyzettömbök könnyűek, puha felülettel rendelkeznek, és kézitáskába, hátizsákba vagy laptop táskába illeszkednek. Kaphatók 80 oldalas, kemény vagy gyűrűs kötéssel ellátott A5 és B5 füzetek. A termékek FSC fenntartással fenntarthatóan kezelt erdőkből származnak. Erős rugalmas szalag biztosítja, hogy a füzet ne nyíljon ki spontán módon.

Asztali üvegtábla a jegyzetekhez

Az asztali üvegtábla remekül kiegészíti az öntapadó jegyzettömböket. Az üvegtáblával gyorsan rögzíthetők a legfontosabb megjegyzések, amelyeket mindig szem előtt kell tartani. Készen vanaz összes feladat? Nagyszerű! Könnyen törölheted és újra felhasználhatod a táblát. 2 kompakt méretben kaphatók. Válaszd ki a pontos igényeidnek megfelelőt.

Leitz jegyzetfüzetek, jegyzettömbök és asztali üveg flipchartok
Leitz ragasztószalag letekerő

Ragasztószalag letekerő

Akár ajándékokat csomagolsz, akár csomagokat küldesz, a ragasztószalag mindennapos termék a számodra. A Leitz Cozy ragasztószalag-letekercselő biztosítja, hogy mindig kéznél legyen ragasztószalag. A 815 g súlyú nehéz alap és az éles kések biztosítják az egyszerű és gyors használatot akár egy kézzel is. A letekercselő ragasztószalagokat 19 mm szélességig és 33 m hosszúságig képes megtartani.

A csomagban ragasztószalagot is találsz azonnali felhasználásra. A tekercselő kompaktméretei helyet takarítanak meg az íróasztalon, és könnyedén elhelyezheted a Leitz Cozy MyBox-ban. Ne keresd a ragasztószalag végét, csak válassza ki az igényeidnek megfelelő ragasztószalag-letekercselőt.

Lyukasztók, tűzőgépek és tűzőfogók

A lyukasztó kapacitása 30 lap. A furatok távolsága egymástól 8 cm, átmérőjük pedig 5,5 mm. A melléklet megkönnyíti a dokumentum igazítását. A zárható fogantyú helyet takarít meg.

A papír tűzőgépek minden asztalon megtalálják a helyüket. A tűzési kapacitás 30 lap. A szabadalmaztatott technológia megakadályozza a huzalelakadást, és forgó üllő segítségével választhatsz nyitott vagy zárt tűzést. A tűzőgépen van egy huzaltöltés-jelző is.

A fém tűzőfogó robusztus fémanyagból készül. A papír betöltési mélysége legfeljebb 5 cm. Ennek köszönhetően a fogó alkalmas ajándékcsomagok, díszek stb. tűzésére. A tűzési kapacitás 15 lap.

E termékek minősége mögött állunk, és 10 év garanciát vállalunk rájuk.

Leitz lyukasztók, tűzőgépek és tűzőfogók
Leitz csendes írható falióra

Csendes írható falióra

A minimalista négyzet alakú üveg faliórák kényelmet nyújtanak bármelyik helyiségben. Edzett biztonsági üvegből készülnek, amelynek vastagsága 4 mm, és a csatolt jelölővel feljegyzéseket lehet írni rájuk. A faliórát csendes, nem ketyegő mechanizmus működteti, ezért alkalmas dolgozószobákba, gyermekszobákba, hálószobákba vagy irodákba.

A percmutató piros végződése nagyobb távolságból is biztosítja az óra jó olvashatóságát. Könnyedén felakaszthatod az óra hátulján lévő kampóval. Akárkorlátozott idő áll rendelkezésére koncentrált munkára, üzleti találkozóra, jógára vagy ebédszünetre, a Leitz Cozy órákkal könnyedén megtervezheted tevékenységeidet.

A dokumentumok biztonságos szervezése és archiválása

A legtöbb dokumentum bizalmas, ezért biztonságban kell tartani. A Leitz Cozy archiválási termékei átlátszatlan anyagokból készülnek, és elrejtik a bizalmas információkat mások elől. A termékek anyaga kiváló minőségű, rendkívül tartós, könnyű, savtartalom nélküli polipropilén anyagból készül, amely biztosítja az összes dokumentum jó minőségű és hosszú távú tárolását. A Leitz Cozy termékcsalád széles termékpalettát kínál:

  • Dokumentumtáblák gumiszalaggal és belső zsebbel, A4-es formátumban, kapacitása 150 lap
  • Nagy kapacitású irattartók, kötőanyagokhoz alkalmasak, A4-es formátumú, kapacitás 150 lap
  • Katalóguskönyv, 20 beépített zseb, A4 formátum, kapacitás 40 lap
  • L dokumentumtáblák, A4 formátum, kapacitás 40 lap
  • Boríték 2 zsebbel ellátott dokumentumokhoz, A4 formátum, kapacitás 50 lap
  • Dokumentum-válogató táblák, A4-es formátum, 3 rekesz, kapacitás 40 lap
Leitz dokumentumok biztonságos szervezése és archiválása
Leitz tároló dobozok Leitz Cozy MyBox ételekhez is alkalmas

Leitz Cozy MyBox tároló dobozok ételekhez is alkalmasak

Leitz Cozy MyBox moduláris tárolódobozok az irodai cikkek és élelmiszerek egyszerű és gyors tárolásához. A stílusos dobozok prémium tartós, nem veszélyes műanyagból készülnek,a hibás biszfenol A, az úgynevezett BPA tartalma nélkül. A tároló dobozok Food Safe tanúsítvánnyal rendelkeznek, ezért alkalmasak élelmiszerek tárolására is. Helytakarékosan egymásra rakhatók.

A szervezőkkel együtt egyértelműen elkülönítheted a tárolt elemeket. A dobozok lekerekített belső és külső széleideális megoldás az egyszerű és gyors tisztításhoz.

Környezeti felelősség az ökológiai csomagolásnak és a hosszú élettartamnak köszönhetően

A Leitz Cozy termékek kiváló minőségű anyagokból készülnek, hosszú élettartamra vannak tervezve, és több évig újra és újra felhasználhatod őket. Stílusosak, ikonikus minimalista kivitelűek, a csomagolóanyagok pedig újrahasznosított, műanyagmentes anyagokból készülnek, amelyek újrafeldolgozhatók. A környezetbarát csomagolás kíméli a környezetet, de a termékek lehető legnagyobb védelmét is szolgálja.

Leitz odpovědnost k životnímu prostředí

Paraméterek

Szélesség
450 mm Kész!
Magasság
450 mm Kész!
Mélység
4 mm Kész!
Keret szélessége
0 cm Kész!
Típus
Tábla Kész!

Méret

Szélesség
450 mm Kész!
Magasság
450 mm Kész!
Mélység
4 mm Kész!
Keret szélessége
0 cm Kész!

Típus

Típus
Tábla Kész!

Felszerelés és rögzítés

Rögzítés
Falra függesztéshez Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Mágneses Kész!
Rendeltetés
Írás táblafilccel Kész!
Felület
Üveg Kész!
Keret
Keret nélkül Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Szerelő szett Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Leitz Cosy 45x45cm mágneses kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEITZ Cosy 45x45cm magnetická modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Leitz Cosy 45 × 45 cm magnetická modrá.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ