Shop roku AlzaBoxy Q1

LEITZ Precision Home Office A4

Termékkatalógus
LEITZ Precision Home Office A4
4,0 1 értékelés
Papírvágó - A4, 30,5 cm-es vágási hossz, kapacitás: 10 lap, skála, acél penge, fa laminált talapzat, kézi nyomás, színe: szürke
27 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  LTZ359a Termékszám:  90190000 Gyártó honlapja:
LEITZ Precision Home Office A4 27 890 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

LEITZ Precision Home Office A4

Leitz Precision Home Office A4 papírvágógép

Az erőteljes, könnyű és precíz Leitz Precision Home Office vágógép a következő papíráruk vágására használható otthon és az irodában: legfeljebb A4-es méretű papír, címkék, fóliák, fotók, laminált lapok és kártyák. Az ergonomikus fogantyúval ellátott éles pengével gyorsan és egyszerűen át lehet vágni akár 10 lapot is. A Leitz Precision Home Office A4 pengéje védőburkolattal és biztonsági retesszel van ellátva.

A papír könnyen igazítható és rögzíthető a vágógépben a rányomtatott méretjelölésnek és szögmérőnek, valamint az átlátszó vágóablaknak köszönhetően. A maximális pontosság érdekében a Leitz Precision Home Office A4-et az egyedülálló EdgeGlow világítási technológiával is ellátták. A masszív munkafelülettel, a minőségi rozsdamentes acél pengével és a kiterjesztett 3 éves garanciával biztos lehetsz benne, hogy ez a kiváló minőségű karos papírvágó sok éven át megbízhatóan fog szolgálni.

A Leitz Precision Home Office A4-es karos papírvágó legfontosabb jellemzői

  • Nagy teljesítményű és pontos A4-es karos papírvágó ideális otthoni és irodai használatra
  • A Leitz Precision papírvágó és -vágó készülékek minőségüknek, ergonómiájuknak és funkcionalitásuknak köszönhetően elnyerték 2022-es German Design Award díját az irodai termékek formatervezése kategóriában.
  • A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült penge ergonomikus fogantyúval könnyedén vág akár 10 lap 80 g/m2 -es papírt, és könnyen kezeli a címkéket, fóliákat, fényképeket, laminált anyagokat és kártyákat.
  • A védőburkolatnak köszönhetően a különböző anyagok vágása teljesen biztonságos, amikor a vágógép nincs használatban, a penge egy biztonsági retesszel van blokkolva.
  • Az egyedülálló EdgeGlow fény megvilágítja a pengét és annak környezetét a vágási vonal jobb láthatósága és a maximális pontosság érdekében.
  • Rendkívül sima laminált munkafelület egyszerű metrikus rácsokkal és ferde vezetőkkel a könnyű behelyezés és a papír pontos igazítása érdekében.
  • Az átlátszó kézi rögzítőablak biztonságosan a helyén tartja a behelyezett papírt
  • Erős, de könnyű műanyag alap laminált vágófelülettel és csúszásmentes gumilábakkal a biztonság és stabilitás érdekében.
  • Erre a kiváló minőségű Leitz papírvágóra 3 év gyártói garancia vonatkozik (nem terjed ki a normál használatból eredő elkopó alkatrészekre és a fogyóeszközökre).
  • Méretek: 49.8 × 29.8 × 26.2 cm
  • Súly: 1,46 kg

A Leitz Precision Home Office A4-es papírvágó jellemzői

A Leitz Precision Home Office A4-es papírvágó 10 A4-es lapot képes vágni

A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült késnek és a könnyen megfogható, csúszásmentes fogantyúnak köszönhetően akár 10 darab 80 g/m2 A4-es papírt is gyorsan, pontosan és könnyedén vág. Címkéket, fóliákat, fényképeket, laminált anyagokat és kártyákat is képes kezelni. A Leitz Precision Home Office kartonvágó nagyon hasznos munkaeszköz, mivel alkalmas A4-es papírhoz és egyéb anyagokhoz is.

Vágási hossz 305 mm-ig

A sima vágófelület mérete és a kiváló minőségű és éles rozsdamentes acél penge lehetővé teszi a papír pontos és kényelmes vágását akár A4-es méretig. A Leitz Precision Home Office A4-es karos vágógép papír és egyéb anyagok méretre vágásához alkalmas irodai vagy otthoni használatra.

A Leitz Precision Home Office kiemelkedően pontos vágást tesz lehetővé

A nyomtatott metrikus rácsokkal és szögvezetőkkel ellátott, nagyon sima laminált munkafelületnek köszönhetően a vágandó anyag könnyen behelyezhető és pontosan igazítható. Az átlátszó szorítóval pedig a papírlapok vagy más anyagok a vágás előtt szilárdan a helyükön maradnak.

A Leitz vágógép az egyedülálló EdgeGlow világítással rendelkezik.

Az EdgeGlow technológiának köszönhetően a penge és környezete megvilágításának köszönhetően a vágási vonal mindig jól látható. Így a Leitz Precision Home Office A4 papír és más anyagok vágása során maximális pontosságot garantál.

Kiemelkedően biztonságos a használata

A pengét vágás közben egy biztonsági fedél védi. Amikor a Leitz Precision Home Office A4 nincs használatban, a penge könnyen és egyszerűen rögzíthető egy retesszel, és így megbízhatóan megakadályozható, hogy kinyíljon.

Könnyű, mégis stabil alap

A Leitz Precision Home Office A4-es papírvágó műanyag alappal és laminált fából készült vágófelülettel rendelkezik, így egyszerre könnyű és elég erős. A biztonság és stabilitás érdekében csúszásmentes gumilábakkal rendelkezik.

A Leitz Precision Home Office A4-es készülékre három év garancia vonatkozik.

A Leitz Precision Home Office A4-es karos papírvágó olyan kiváló minőségű és tartós, hogy a gyártó 3 év garanciát vállal rá. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült penge és a vágótest robusztus felépítése biztosítja a hosszú évekig tartó zavartalan otthoni vagy irodai használatot. A jótállási időszak nem vonatkozik a normál elhasználódású alkatrészekre és fogyóeszközökre.

Fedezd fel a papírvágók széles választékát
Leitz Precision Home Office

A Leitz 1871 óta a csúcsminőség, a tartósság és az elegáns design szinonimája. A neves német márka minden egyes termékét nagy precizitással tervezi, és a legjobb anyagokból készíti. A Leitz a minőséget képviseli, ezért a kiválasztott termékekre kiterjesztett garanciát biztosít.

További Leitz termékek ITT.

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Karos Kész!
Formátum
A4 Kész!
Vágás hossza
30,5 cm (1,03 A4) Kész!
Kapacitás
10 lap Kész!
Tulajdonságok
Skála Kész!

Típus és tulajdonságok

Típus
Karos Kész!
Formátum
A4 Kész!
Vágás hossza
30,5 cm (1,03 A4) Kész!
Kapacitás
10 lap Kész!
Tulajdonságok
Skála Kész!
Penge anyaga
Acél Kész!
Talapzat anyaga
Fa laminált Kész!
Nyomás
Kézi Kész!
Szín
Szürke Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEITZ Precision Home Office A4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEITZ Precision Home Office A4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEITZ Precision Home Office A4.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ