Rapture Rapture

Lenovo Laser Wireless Mouse

Termékkatalógus
Lenovo Laser Wireless Mouse
4,7 193 értékelés
Egér - vezeték nélküli, lézeres, 1600DPI, 3 gomb, miniatűr szenzor, USB és vezeték nélküli USB vevőegység, szimmetrikus, fekete kivitel
Kód:  NT486r6a Termékszám:  0A36188 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Laser Wireless Mouse

Lenovo Lézeres Vezeték nélküli Egér egy olyan egér, amely a tulajdonságainak és a kis méretekének köszönhetően, egy tökéletesen alkalmas kiegészítő laptopokhoz és utazáshoz. A vezeték nélküli lézeres technológia azoknak lett tervezve, akik minden nap szeretnének egy megbízható egeret használni, akár utazás közben is. Az egér görgője rendkívül pontos és oldalra is dönthető, így tökéletesen használható hosszú dokumentumok vagy weboldalak görgetésénél.

Az egeret két AA elem működteti, de a továbbfejlesztett energiagazdálkodásának és a kifejezetten hatékony lézeres érzékelőnek köszönhetően, az elemek lemerülése miatt nem kell aggódnia. Ráadásul a kikapcsoló gomb mindig rendelkezésére áll. Az egeret nagyon gondosan tervezték, így kényelmesen beleilleszkedik a jobb- és balkezes felhasználók tenyerébe is.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
5,6 cm Kész!
Magasság
3,2 cm Kész!
Mélység
9,6 cm Kész!
Tömeg
60 g Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB, Vezeték nélküli USB vevőegység Kész!
Elem típusa
AA Kész!
Elemek száma
2 × Kész!

Kompatibilitás

Kompatibilitás
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Kész!

Egér használata

Típus
Irodai Kész!
Felhasználási mód szerint
Szimmetrikus Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Laser Wireless Mouse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Laser Wireless Mouse. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Laser Wireless Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Laser drahtlose Maus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Laser drahtlose Maus.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ