Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke + tok és fólia

Termékkatalógus
Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke + tok és fólia
4,7 24 értékelés
Tablet - 9" HD 1340 × 800 IPS kijelző, MediaTek Helio G80 2 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, memóriakártya max. mérete 2000 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE, 8 Mpx fő (hátsó) kamera (f/2,2), 2 Mpx szelfi kamera (f/2,2), Nano SIM, USB-C, 10W gyors töltés, 5100 mAh akkumulátor kapacitás, Android 12
64 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NT210h9n8b3f Termékszám:  ZAC50062CZ Gyártó honlapja:
Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke + tok és fólia 64 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

68 790 Ft
Szett megvásárlása

Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke + tok és fólia

Ez a hasznos Lenovo Tab M9 (1st Gen) tablet hűséges partnered lesz, amely kompakt méreteinek köszönhetően a kezedben vagy akár egy kisebb táskában is hordozható. Lehetővé teszi az interneten zajló események megtekintését, valamint videók és fényképek készítését, valamint használhatsz sok hasznos alkalmazást, vagy játékokat játszhatsz. A tablet 9" méretű kijelzővel rendelkezik, amely jól használható üzleti utazásra vagy online igényekre. Segítségével böngészhetsz az interneten, olvashatsz érdekes e-könyvet, hallgathatod a kedvenc zenédet vagy cseveghetsz a barátaiddal. 8 magos MediaTek Helio G80 processzor garantálja az összes művelet és funkció zavartalan működését. A RAM mérete 4 GB. 64GB belső memóriával rendelkezik a fájlok, fényképek és videók számára. Ez a kapacitás megfelel a legtöbb felhasználónak, és több tucat alkalmazás telepítését teszi lehetővé. A megfelelő energiát 5100 mAh. USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval készült. Ez a tablet az elsőrangú Lenovo Tab sorozatba tartozik.

Tablet Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke + tok és fólia ...
Tablet Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke + tok és fólia ...

Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke + tok és fólia tablet - érdekes tulajdonságok

  • Merülj el az audiovizuális tartalmakban Lenovo tablet segítségével!
  • 8magos processzor garantálja a rendszer zavartalan működését
  • A rendszermemória mérete 4 GB
  • 9" kijelzővel látták el
  • USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) portot kínál a csatlakozáshoz
  • A praktikus Lenovo Tab sorozathoz tartozik
  • A fő kamera felbontása 8 Mpx
  • Az akkumulátor kapacitása 5100 mAh
  • Több mint hét órán át működik egy töltéssel
  • 10 W vezetékes töltés jellemzi
  • A játékok és a grafikaigényes alkalmazások zökkenőmentes futása érdekében a tablet Mali-G52 grafikus chipet tartalmaz
  • A tablet belső tárhelye akár 2000 GB méretű Micro SD memóriakártya használatával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról szeretteiddel
  • A tableten van egy foglalat egy Nano SIM típusú SIM kártya számára
  • 4G/LTE mobilhálózat teszi lehetővé, hogy gyorsan hozzáférj az internethez, e-maileket küldj és fogadj, multimédiás tartalmakat, alkalmazásokat tölts le, stb.
Tablet Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke + tok és fólia ...

Bárhol és bármikor fotózhatsz

Fényképezéshez a tablet 8Mpx felbontású hátsó kamerát és 2Mpx szelfikamerát tartalmaz. A fénykép expozícióját a rekesznyílás is befolyásolja. Ezen Lenovo tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/2,2, míg az elülső kamera fényereje f/2,2. Kisebb mélységélességet biztosít, amely megkönnyíti a témára való fókuszálást és a háttér elmosását.

Megbízható teljesítményű akkumulátor

Ezen Lenovo tablet 5100 mAh kapacitású akkumulátorral üzemel., amely több, mint hét órán keresztül könnyedén kitart. 10 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel tölthető fel. Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet integrált Mali-G52 grafikus chippel rendelkezik, amely elég erős a multimédiás tartalmak kezeléséhez.

Tablet Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke + tok és fólia ...
Tablet Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke + tok és fólia ...

A hasznos Lenovo tablet elég memóriával rendelkezik

Ezen Lenovo tablet funkcióinak és műveleteinek működését Android 12 verziójú Google Android operációs rendszer vezérli. Az Android híres a nyitottságáról és az elérhető programok és alkalmazások széles választékáról. A tablet rendszermemóriája 4 GB méretű, amely lehetővé teszi, hogy játssz és több alkalmazást futtass. 64 GB belső memória áll rendelkezésre a fájlok, fényképek és videók számára, amely a nagy igényű felhasználókhoz igazodik, és megfelel a nagyon terjedelmes adatok és alkalmazások tárolására is. Ha a tablet memóriája mégsem lenne elegendő a számodra, kiegészítheted azt egy 2000 GB maximális méretű Micro SD memóriakártya használatával.

Ez a praktikus Lenovo tablet számos kommunikációs lehetőséget kínál

WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot szeretteiddel. A tableten lévő WiFi-vel könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést anélkül, hogy mobiladatot kellene használnod. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot különböző vezeték nélküli eszközökkel, ami megkönnyíti a kommunikációt és lehetővé teszi az adatmegosztást kábeles kapcsolat nélkül. Az A-GPS a GPS továbbfejlesztett változata, amely a műholdas jeleket a földi mobilhálózatokból és referenciaállomásokból származó kiegészítő információkkal kombinálja. Ez a technológia növeli a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor a műholdak jele gyenge vagy szaggatott. A 3,5 mm-es csatlakozónak köszönhetően élvezheted a zenehallgatást a fejhallgatóról. A tableten van egy nyílás egy Nano SIM típusú SIM kártya számára. 4G/LTE mobilhálózat biztosítja az internethez való hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást, és a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalmak megtekintése vagy a videohívások lebonyolítása teljesen zökkenőmentessé és problémamentessé válik.

Tablet Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke + tok és fólia ...
Tablet Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke + tok és fólia ...

Elégedett leszel a hozzáadott funkciókkal

Tedd teljessé mindennapjaidat ezzel a nagyszerű Lenovo tablettel! A környezettel való interakció tekintetében imádni fogod az olyan érzékelők jelenlétét, mint a remek fényérzékelő és g-szenzor. A fényérzékelő méri a környezeti fényszintet, majd automatikusan beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot ér el, és sötét környezetben a fényerő automatikus csökkentésével energiát takarít meg. A G-szenzor képes érzékelni a tablet mozgását a térben. Meg tudja állapítani, hogy a tablet nyugalomban van, himbálózik vagy például egy sétáló személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)

Érzékelők:

fényérzékelő és g-szenzor

A csomag tartalma:

töltőkábel, tok és fólia a kijelzőre

Méret:

7,99 × 215,43 × 136,76 mm (ma×sz×mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző mérete
9" (22,86 cm) Kész!
Felbontás - pixel
HD 1340 × 800 Kész!
RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
64 GB Kész!

Tárhely

RAM mérete
4 GB (4 096 MB) Kész!
Tárhely kapacitás
64 GB Kész!
Memóriakártya max. mérete
2 000 GB (2 048 000 MB) Kész!

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső (szelfi) kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!

Energia­ellátás és akkumulátor

Akkumulátor kapacitása
5 100 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
10 W Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz Kész!
Processzor modell
MediaTek Helio G80 Kész!
Grafikus chip
Mali-G52 Kész!

Egyéb tulajdonságok

Funkciók
Gyorstöltés Kész!

Software

Operációs rendszer
Google Android Kész!
Operációs rendszer verziója
Android 12 Kész!

Konstrukció és szín

Magasság
7,99 mm (0,8 cm) Kész!
Szélesség
215,43 mm (21,54 cm) Kész!
Mélység
136,76 mm (13,68 cm) Kész!
Szín
Szürke Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltőkábel, Tok, Fólia a kijelzőre Kész!

Sorozat

Tablet sorozat
Lenovo Tab Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB szürke + tok és fólia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB šedý + obal a fólie. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo Tab M9 LTE 4 GB/64 GB sivý + obal a fólia. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB + Gehäuse und Folie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Tab M9 LTE 4GB/64GB + Gehäuse und Folie.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ