30 dnů na vrácení Shop roku

Lenovo ThinkPad X1 Tablet

Termékkatalógus
Lenovo ThinkPad X1 Tablet
Tablet PC - Intel processzor, 12" multi-touch IPS LED 2160x1440, akár 16GB RAM, Intel HD Graphics, akár 512GB-os SSD, WiFi, Bluetooth, 4G LTE, NFC, 2 Mpx + 8 Mpx webkamera, ujjlenyomat-olvasó, billentyűzet, érintőceruza, Windows 10
Kód:  NT009f3gNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo ThinkPad X1 Tablet

Az érintőképernyős laptop kiváló megoldás, ha éppen egyetlen számítógépet szeretnél munkára vagy filmezésre. A hordozható számítógépek specifikációi különbözőek, ezért egyetlen modell sem tud minden feladatot ellátni.

Milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) Lenovo ThinkPad X1 Tablet érintőképernyős notebook monitorja?

A tablet PC kijelzőjének képátlója.

A(z) Lenovo ThinkPad X1 Tablet érintőképernyős laptop CPU-ja és teljesítménye

A processzor minden kimagasló notebook alapköve. Sokkal meghatározóbb a processzor modellje, mint kizárólag a teljesítménye, amit a magok száma és frekvenciája mutat. Az Intel letisztult és ésszerű felosztást hozott létre. Processzorait a kisebb teljesítményűtől a nagyobb teljesítményűig számozza: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb modellsorozat, a Celeron pedig még ennél is gyengébb. Az Intel Atom egy teljesen különálló modell, amelyet tabletekhez fejlesztettek ki. Kicsit más tipológiát ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 CPU-k a legerősebbek, amelyek felváltották a korábbi generáció - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos processzorokat. A magasabb szám nagyobb teljesítményt fejez ki. Az ún. Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb teljesítmény mellett képes nyújtani. A szám egy plusz információ a processzor energiaéhségének megállapításához. A notebookok többsége 25 W érték körül mozog, nagyobb számokat főleg a nagyobb méretű notebookoknál fedezhetünk fel.

A videokártyák hierarchiája is nagyon hasonló. Az önálló videokártyák jellemzően gyorsabbak, mint a processzorba integráltak. A komolyabb csipek erősebbek, mint a régebbiek. A memória kapacitása a videokártya teljesítményének kardinális mutatója. Az irodai programok futtatásához megfelel 2 GB RAM . Ha néhanapján intenzívebben játszol, akkor az alap a 4 GB. Megrögzött gamerek számára 6 GB, vagy annál is nagyobb méretű memória ésszerű.

A(z) Lenovo ThinkPad X1 Tablet notebook/tablet merevlemez és memória kapacitása

A rendszermemória kapacitását a várt felhasználás határozza meg. A leggyengébb tablet PC-k 2 GB memóriával rendelkeznek. 4 GB RAM az elérhető árú hordozható számítógépek ismérve, de ha nem csak alapvető programokat szeretnél futtatni akkor olyan hibrid notebookot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Programjaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD meghajtón raktározhatod. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - magyarul, flash memórián alapuló meghajtó. Érezhetően gyorsabb és durvább bánásmódot is kibír, mint a normál merevlemezek. A HDD jelenti az egyszerű winchestert forgó mágneslemezekkel. Az SSHD az előző típusok kombinált használata azzal az eltéréssel, hogy az SSD tagja a HDD modulhoz mérten kisebb méretű. HDD + SSD meghajtó kizárólag olyan hordozható számítógépeknél használható, amelyek két HDD slottal vannak ellátva. A master SSD a második pedig a hagyományos HDD. A tablet PC-hez tartozik:.

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo ThinkPad X1 Tablet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkPad X1 Tablet. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo ThinkPad X1 Tablet.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ