Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Lenovo ThinkPad laptopok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Lenovo
(4)
Kijelző mérete
14 "
15,6 "
-
Kijelző típusa
Matt
(1)
Tükröződésmentes
(3)
Processzor típusa
Intel Core i5
(2)
Intel Core i7
(2)
RAM memória mérete
8 GB
16 GB
-
Operációs rendszer
Windows 11 Pro
(2)
Windows 10 Pro
(1)
Operációs rendszer nélkül
(1)
Tárhelykapacitás
256 GB
512 GB
-
Felszereltség
Világító billentyűzet
(3)
Numerikus billentyűzet
(1)
Ujjlenyomat-olvasó
(4)
Kártyaolvasó
(4)
Operációs rendszerrel
(3)
USB-C-n keresztüli töltés
Tölthető
(3)
Nem tölthető
(1)

A Lenovo ThinkPad nagyon tartós kialakításával biztosan lenyűgöz majd. Ez a laptop még a kiömlött kávéval vagy más kiömlött folyadékokkal is megküzd. A Lenovo ThinkPad laptop olyan eszköz, amelyet nem akarsz majd lecserélni, különösen, ha úton vagy. Mérete, hozzáférhetősége, tartóssága és akkumulátorának élettartama lehetővé teszi, hogy az utazások vagy üzleti utak közben is használhasd. Olvass tovább, és tudj meg többet.

Tovább

A Lenovo ThinkPad kiemelkedik a versenytársak közül

A Lenovo ThinkPad notebookok hatalmas rajongótáborra tettek szert 1993 óta. Ezek a gépek a vállalati szektorban vagy a hétköznapi felhasználók körében is használatosak. Fejlesztésük lépést tartott a korral, így az újabb Lenovo ThinkPad modellek gyors töltésű akkumulátorral, nagyon tartós kialakítással és kellemes IPS kijelzővel rendelkeznek, amely akár 15,6"-os is lehet.


  • Egységes design.
  • Gyors SSD-vel rendelkezik.
  • Teljesítményből nincs hiány.

Melyik Lenovo ThinkPad eszköz lesz ideális számodra?

Rengeteg Lenovo ThinkPad készülék kapható a piacon. A kiválasztási kritériumok minden személy számára egyediek. Valakinek az akkumulátoros üzemidő a legfontosabb, másnak a nagy teljesítmény nagy tárhely mellett. Általánosságban elmondható - nem kell aggódnod amiatt, hogy rosszul választasz ebből a sorozatból. Minden az apróságokról szól, amelyek élvezetesebbé teszik a munkát.

Lenovo ThinkPad E - stílusos üzleti laptop

A Lenovo ThinkPad E egy stílusos és megfizethető laptop, amelyet irodai alkalmazásokhoz terveztek. Klasszikusan egyszerű és funkcionális dizájnnal rendelkezik. Magasabb szintű biztonság jellemzi, amely a Lenovo és a szoftveróriás Microsoft együttműködésének köszönhető.

Lenovo ThinkPad L - munkához és szórakozáshoz

A Lenovo ThinkPad L laptopok 2in1 kialakításuk miatt népszerűek. Néha tabletre van szükséged, néha pedig egy klasszikus, billentyűzettel ellátott laptopon szeretnél dolgozni? Ez a laptopcsalád orvosolja ezt a problémát. Próbáld ki a Lenovo ThinkPad L érintőképernyős laptopon való munkavégzést.

Lenovo ThinkPad T - maximális megbízhatóság

A Lenovo ThinkPad T laptopok nagy teljesítményű és rendkívül tartós készülékek, hosszú akkumulátor-üzemidővel. Egyetlen feltöltéssel akár 27 órát is kibír ez í típus. Így még vonatozás vagy megbeszélés közben sem fog lemerülni. A villámgyors thunderbolt 3 csatlakozók zökkenőmentes és gyors munkát biztosítanak.

Lenovo ThinkPad X - prémium élmény

A Lenovo ThinkPad X notebookok ideálisak azon felhasználók számára, akiknek nagy teljesítményre van szükségük útközben. Kompakt mérete tökéletesen megfelel ehhez. A Lenovo ThinkPad X Yoga változat kijelzője 360°-ban elforgatható.

Lenovo ThinkPad X1 – igazi vízió

A Lenovo ThinkPad X1 a következő szintre emeli a technológiát. Ezzel a típussal billentyűzet nélküli kialakításban találkozhatsz. A készülék egy zsanérokkal ellátorr, összecsukható kijelzőből áll. Tapasztald meg, hogyan működhet a gyakorlatban egy összecsukható kijelző.

Lenovo ThinkPad 11e – diákoknak tervezve

A Lenovo ThinkPad 11e egy diákbarát kialakítású laptop. A sorozat modelljei támogatják a digitális toll használatát. Gyakran Chrome OS rendszerrel vannak felszerelve.

Lenovo ThinkPad P – mobil munkaállomás

A Lenovo ThinkPad P notebookok csúcsteljesítményt kínálnak igen kompakt kialakításban. Ebbe a kategóriába tartoznak a virtuális valóságot támogató gépek is. Általában nem riadnak vissza a 3D-s világ komplex modellezésétől sem.

Használd ki a különböző kedvezményeket és vásárolj olcsó Lenovo ThinkPad laptopot.

Hogyan kezeli a Lenovo ThinkPad a játékokat?

A Lenovo ThinkPad elsősorban irodai munkára vagy különböző üzleti alkalmazásokra készült. Az ilyen laptopok általában messze nem alkalmasak a barátokkal való hosszú esti játékra. Egyszerűbb játékokkal játszhatsz ezen a gépen, de a Lenovo ThinkPad laptop valószínűleg nem fog minőségi élményt nyújtani az FPS lövöldözős vagy RPG-k játszása során.

i

Ha kompromisszumos megoldást keresel, és használt Lenovo ThinkPad laptopot vásárolnál,outletünkben megtalálod a számodra megfelelő modellt. Kínálatunkban felbontott, újszerű és használt, még érvényes garanciával rendelkező termékeket találsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 termék
Lenovo ThinkPad L15 G2 - Laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Lenovo ThinkPad L15 G2
Laptop - Intel Core i5 1135G7 Tiger Lake, 15.6" IPS matt 1920 × 1080, 8GB RAM DDR4, Intel Iris Xe Graphics, 256GB SSD , numerikus billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, WiFi 6, WiFi, Bluetooth, tömege 1,98 kg, Windows 10 Pro
335 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: NT357m93ne
Lenovo ThinkPad L14 G2 - Laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Lenovo ThinkPad L14 G2
Laptop - Intel Core i5 1135G7 Tiger Lake, 14" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080, 16GB RAM DDR4, Intel Iris Xe Graphics, 512GB SSD , webkamera, USB 3.2 Gen 1, ujjlenyomat-olvasó, tömege 1,74 kg, Windows 11 Pro
336 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NT357m93o4
Lenovo ThinkPad L14 G2 - Laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Lenovo ThinkPad L14 G2
Laptop - Intel Core i7 1165G7 Tiger Lake, 14" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080, 16GB RAM DDR4, Intel Iris Xe Graphics, 512GB SSD , webkamera, USB 3.2 Gen 1, ujjlenyomat-olvasó, WiFi 6, tömege 1,59 kg, Windows 11 Pro
398 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NT357m93o3
Lenovo ThinkPad L14 G2 - Laptop
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Lenovo ThinkPad L14 G2
Laptop - Intel Core i7 1165G7 Tiger Lake, 14" IPS tükröződésmentes 1920 × 1080, 16GB RAM DDR4, Intel Iris Xe Graphics, 512GB SSD , webkamera, USB 3.2 Gen 1, ujjlenyomat-olvasó, WiFi 6, tömege 1,59 kg, operációs rendszer nélkül
357 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NT357m93o2

Lenovo ThinkPad laptopok

Lenovo ThinkPad laptopok

A Lenovo ThinkPad laptopok kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó lenovo ThinkPad laptopok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább lenovo ThinkPad laptopok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb lenovo ThinkPad laptopok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: lenovo ThinkPad laptopok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ