Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Levoit Core300-RAC

Termékkatalógus
Levoit Core300-RAC
4,3 4 értékelés
Légtisztító - 187 m³/h légtisztító teljesítmény, 33 W teljesítményfelvétel, 40 m² max. ajánlott szobaméret, 24 - 48 dB(A) zajszint, HEPA, karbon porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, allergiásoknak ajánlott, felszereltség: kijelző, gyerekzár és érintőpanel, méret: 36 × 22 × 22 cm (Ma×Sz×Mé)
64 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LEVCV448 Termékszám:  Core300-RAC

Levoit Core300-RAC

Úgy érzed, hogy nem elég tiszta a levegő a lakásban? Ebben az esetben ideális választás otthonodba eme Levoit Core300-RAC légtisztító. Könnyedén semlegesítheted vele a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat. Ez a levegőtisztító allergiásoknak nemcsak a különböző szennyeződésektől, hanem a levegőben lévő összes allergéntől is megszabadít. Jelentősen javítja a levegő minőségét, miközben csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. A fejlett technológia és a hatékony HEPA, por, szén szűrő biztosítja a tiszta és friss levegőt minden lélegzetvételkor. Ez a praktikus mobil segédeszköz 40 alapterületű helyiségekbe ajánlott. Stílusos kialakításán kívül olyan modern funkciókat kapott, mint időzítő, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás. iF Product Design Award dizájn díjat is nyert.

Légtisztító Levoit Core300-RAC Lifestyle
Légtisztító Levoit Core300-RAC Jellemzők/technológia

Levoit Core300-RAC légtisztító készülék fontosabb paraméterei

  • Egy ilyen hasznos Levoit levegőtisztító gép megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól
  • Megszünteti az allergéneket a levegőben
  • Szűrő típusa: HEPA, szén és por
  • 40 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális
  • 187 m³/h teljesítményű
  • Igény szerint szabályozhatjuk a teljesítményét
  • A kívánt időpontban a beépített időzítő kikapcsolja a légtisztítót
  • Az aktuális információk leolvashatók a kijelzőn
  • Érintéssel irányítható vezérlőpanel
  • Ezen Levoit légtisztító teljesítménye 33 W
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 24 dB(A), illetve a maximális érték 48 dB(A)

Bátran megbízhatsz ebben a nagy teljesítményű légtisztítóban a méltán népszerű Levoit gyártótól

Egy ilyen modern Levoit légtisztító olyan hasznos funkciókkal rendelkezik, amelyeket minden nap értékelni fogsz. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően nagyszerűen gondoskodik az allergének kiszűréséről és eltávolításáról a levegőből. Nem hiányozhat egyetlen olyan háztartásból sem, ahol allergiások élnek. Természetesen teljesítmény-szabályozás is rendelkezésünkre áll, amely lehetőséget biztosít arra, hogy kiválasszuk a jelenlegi igényeinknek leginkább megfelelő teljesítményszintet. A beépített időzítőnek köszönhetően az egyéni igényeinknek megfelelően pontosan beállíthatjuk, hogy a légtisztító milyen gyakran és mikor legyen aktív.

Légtisztító Levoit Core300-RAC Jellemzők/technológia
Légtisztító Levoit Core300-RAC Jellemzők/technológia

A modern felszereltség megkönnyíti az irányítást

Egy ilyen hasznos Levoit légtisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert csökkenti a por mennyiségét a szobában, így időt takaríthatunk meg a takarítás során. A könnyen leolvasható kijelzőn a legfrissebb információk jelennek meg. Az érintős kezelőpanelen mindent ellenőrizhetünk, amire szükségünk van. A gyermekzár megakadályozza a beállítások nem szándékos visszaállítását vagy kikapcsolását.

Egy ilyen praktikus Levoit légtisztító kellemes meglepetést okoz majd lenyűgöző funkcióival

Egy ilyen hasznos Levoit légtisztító berendezés nagyszerű eszköz, amely hozzájárul a friss és tiszta környezetet megteremtéséhez otthonunkban. Az éjszakai üzemmód csendesebb működést és csökkentett fényerőt biztosít, így alvás közben is problémamentesen használható.

Légtisztító Levoit Core300-RAC Jellemzők/technológia

A tökéletes szűrőrendszer hatékonyan felfogja az összes káros részecskét

Ezen Levoit levegőtisztító beszívja a levegőt, és a nagy teljesítményű szűrőrendszerén keresztül hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át is. A HEPA-szűrő nagy hatékonysággal felfogja a szilárd részecskéket, baktériumokat, vírusokat, penészgombát, poratkákat és egyéb allergéneket. A szénszűrő hatékonyan eltávolítja a szagokat és kiszűri a mérgező füstöt, például a kén-dioxidot és egyebeket. A porszűrő könnyedén kiszűri a nagyobb részecskéket, beleértve a port, a hajat és a háziállatok szőrét. Nagyon fontos tényező a készülék teljesítménye. Egy ilyen Levoit légtisztító készülék 187 m³/h kapacitással rendelkezik. Nem kell aggódnunk amiatt, hogy a tisztító túlságosan zavaró hatással lesz a nyugalomra. A legalacsonyabb zajszint értéke 24 dB(A), illetve az érték legfeljebb 48 dB(A).

Méretei:

36 × 22 × 22 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
33 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
187 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
40 m2 Kész!
Maximális zajszint
48 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
24 dB(A) Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Por Kész!

Méret & súly

Szélesség
22 cm Kész!
Mélység
22 cm Kész!
Magasság
36 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Dizájn díj

Dizájn díj
iF Product Design Award Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Levoit Core300-RAC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Levoit Core300-RAC . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Levoit Core300-RAC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Levoit Core300-RAC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Levoit Core300-RAC.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ