Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Levoit Core200S SMART

Termékkatalógus
Levoit Core200S SMART
4,8 12 értékelés
Légtisztító - 170 m³/h légtisztító teljesítmény, 26 W teljesítményfelvétel, 35 m² max. ajánlott szobaméret, 24 - 45 dB(A) zajszint, antibakteriális, HEPA, karbon porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző, távirányító, gyerekzár és érintőpanel, méret: 32 × 20,5 × 20,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LEVCV190 Termékszám:  Core200S

Levoit Core200S SMART

Allergiával vagy egyéb felső légúti megbetegedéssel küzdesz? Ebben az esetben nagyszerű választás számodra ezen Levoit Core200S levegő tisztító. Megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól. Ez a légtisztító készülék allergiásoknak képes megszabadítani nem csak a különböző szennyeződésektől, hanem az összes levegőben lévő allergéntől is. A levegő minősége jelentősen javul, és az allergiás reakciók kockázata jelentősen csökken. Az innovatív technológia és a hatékony antibakteriális, HEPA, por, szén szűrő lehetővé teszi, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhess. Ez a praktikus mobil segédeszköz 35 alapterületű helyiségekbe ajánlott. Lenyűgöző kialakításán kívül olyan modern funkciói vannak, mint időzítő, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító Levoit Core200S SMART Lifestyle
Légtisztító Levoit Core200S SMART Jellemzők/technológia

Levoit Core200S SMART légtisztító készülék alapvető tulajdonságai

  • Ezen Levoit légtisztító használatával kiszűrhetjük a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészgombákat és baktériumokat
  • Csökkenti a levegőben lévő allergéneket
  • Szűrő típusa: HEPA, szén, por és antibakteriális
  • 35 m² alapterületű helyiségekbe ajánlott
  • 170 m³/h mennyiségű levegőt szűr meg játszi könnyedséggel
  • A teljesítményét igény szerint változtathatjuk
  • A beépített időzítő kikapcsolja a légtisztítót a beállított idő után
  • A légtisztító kényelmesen irányítható a mobilalkalmazáson keresztül
  • Kompatibilis olyan technológiákkal, mint Wi-Fi
  • Az információkat a könnyen leolvasható kijelzőn találjuk
  • Érintésvezérlő panel
  • Egy ilyen hasznos Levoit levegő tisztító teljesítménye 26 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 24 dB(A), és ez az érték legfeljebb 45 dB(A)

Bátran megbízhatsz ebben a nagy teljesítményű levegő tisztítóban a népszerű Levoit gyártótól

Egy ilyen Levoit levegőtisztító hasznos funkcióit biztosan nagyra fogod értékelni. A tökéletes szűrési képességnek köszönhetően megbízhatóan kiszűri és eltávolítja az allergéneket a levegőből. Nélkülözhetetlen minden olyan háztartásban, ahol allergiások élnek. Lehetőséged van arra, hogy a pillanatnyi igényeidnek megfelelően állítsd be a teljesítményt, az optimális tisztítási szint elérése érdekében. A beépített időzítőnek köszönhetően a tisztító az általunk kiválasztott idő elteltével kikapcsol.

Légtisztító Levoit Core200S SMART Jellemzők/technológia
Légtisztító Levoit Core200S SMART Jellemzők/technológia

Remek felszereltség a könnyű kezelésért

Eme Levoit légtisztító készülék nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert csökkenti a por mennyiségét a szobában, így időt takaríthatunk meg a takarítás során. A légtisztító vezérlése egyszerű a mobilalkalmazáson keresztül, amivel bekapcsolhatjuk, és kiválaszthatjuk az éppen szükséges módot. Támogat olyan technológiákat, mint Wi-Fi. Az aktuálisan szükséges információkat a jól olvasható kijelzőn olvashatjuk. Az érintős vezérlőpanelen mindent kényelmesen ellenőrizhetünk. A légtisztító távirányítóval kényelmesen beállítható anélkül, hogy el kellene hagynunk a kanapét. A gyermekzár funkció megakadályozza, hogy véletlenül módosítsuk a beállításokat vagy kikapcsoljuk a készüléket.

Eme Levoit levegőtisztító meglep majd érdekes funkcióival

Egy ilyen praktikus Levoit levegőtisztító nagyszerű eszköz, amellyel friss és tiszta környezetet teremthetünk otthonunkban. Az éjszakai üzemmódnak köszönhetően akár alvás közben is elindíthatjuk, egyáltalán nem lesz zavaró hatással alvásunkra.

Légtisztító Levoit Core200S SMART Jellemzők/technológia

A tökéletes szűrőrendszer garantálja az összes szennyeződés hibátlan eltávolítását

Egy ilyen hasznos Levoit légtisztító levegőt szív be, amely aztán áthalad egy kifinomult szűrőrendszeren, amely hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A HEPA-szűrő hatékonyan távolít el minden szilárd részecskeanyagot, baktériumot, vírust, penészt, atkát és allergént. A szénszűrő elsősorban a szagok, de a mérgező füst, például a kén-dioxid és egyebek eltávolításáról gondoskodik. A porszűrő megbízhatóan eltávolítja a nagyobb részecskéket, például a port, a szőrt és a háziállatok szőrét. Az antibakteriális szűrő képes semlegesíteni a levegőben lévő baktériumokat. A teljesítmény kulcsfontosságú tényező. Eme Levoit levegő tisztító 170 m³/h kapacitású. A háztartási légtisztítót úgy tervezték, hogy működése ne zavarjon minket. A legalacsonyabb zajszint értéke 24 dB(A), illetve az érték legfeljebb 45 dB(A).

Méretei:

32 × 20,5 × 20,5 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
26 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
170 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
35 m2 Kész!
Maximális zajszint
45 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
24 dB(A) Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Por, Antibakteriális Kész!

Méret & súly

Szélesség
20,5 cm Kész!
Mélység
20,5 cm Kész!
Magasság
32 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Levoit Core200S SMART Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Levoit Core200S SMART . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Levoit Core200S SMART. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Levoit Core200S SMART. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Levoit Core200S SMART.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ