Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Levoit Core300S SMART

Termékkatalógus
Levoit Core300S SMART
4,7 76 értékelés
Légtisztító - 195 m³/h légtisztító teljesítmény, 26 W teljesítményfelvétel, 41 m² max. ajánlott szobaméret, 22 - 48 dB(A) zajszint, antibakteriális, HEPA, karbon porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző, távirányító, gyerekzár és érintőpanel, méret: 36 × 22 × 22 cm (Ma×Sz×Mé)
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LEVCV814 Termékszám:  Core300S

Levoit Core300S SMART

Légtisztító Levoit Core300S SMART Lifestyle

A közismert Levoit légtisztító üde levegőt szavatol az asztmában, allergiában vagy más légzési nehézségekben szenvedőknek. Ez a hordozható berendezés pont megfelel a max. 41 m2 nagyságú szobákba. A magas megbízhatóságáról a légtisztító teljesítmény mond el többet – ez az eszköz akár 195 m3/óra levegő megszűrésére is képes. A levegőt legelőször megtisztítja a hajszálaktól, az állatszőrtől, vagyis a nagyobb szennyeződésektől az alumínium előszűrőn át. A sűrű szövetből készült antibakteriális szűrő likvidálja a baktériumokat és felfogja a nedvességet, így meggátolja a penész megjelenését. A minőségi Levoit levegőtisztító fő eleme a HEPA szűrő, mely egykettőre kiszűri a levegőből a különböző baktériumok, porszemcsék és pollenek csaknem 100%-át. A nemkívánatos szagok és a konyhában keletkező pára ártalmatlanításához a szénszűrő a legjobb választás. Mérete 22 × 36 × 22 cm.

Levoit Core300S SMART légtisztító lényegesebb tulajdonságai

  • A neves Levoit légtisztító 41 m2 helyiségmérethez ajánlott
  • A HEPA szűrő felfogja a porszemcsék és az allergének 99%-át
  • A szén szűrő eltávolítja a levegőből a konyhai gőzöket, a különböző füstöket, gőzöket és a járművek által kibocsátott káros anyagokat
  • Az előszűrő megszűri a levegőt a nagyobb szennyeződésektől, mint például a hajszálak, vagy az állatszőr
  • Maximális zajszint: 48 dB(A), minimális zaj: 22 dB(A)
  • A készülék teljesítménye: 195 m3/óra
  • Levoit levegőtisztítójának méretei: 22 × 36 × 22 cm
Légtisztító Levoit Core300S SMART Jellemzők/technológia
Légtisztító Levoit Core300S SMART Jellemzők/technológia

Levoit Core300S SMART légtisztító komoly előnyei

Ez a nem mindennapi légtisztító időzítő funkcióval is bír, amellyel igényeidnek megfelelően állíthatod be a működési időt. A teljesítményt kényelmesen szabályozhatjuk, akárcsak az energiafogyasztást és a zajterhelést is. A közismert Levoit légtisztítót csendes éjszakai módra is át lehet kapcsolni a nyugodt és zavartalan pihenéshez. Ezenfelül automata üzemmódra is állítható, vagyis a berendezés a levegő milyenségének kiértékelése alapján testre szabja a teljesítményt. A ki-bekapcsolás az egyedi távirányítóval , illetve telefonos alkalmazással is lehetséges. A digitális kijelző és az érintőképernyő igen hasznos kiegészítő, mely gyors és egyszerű kezelést tesz lehetővé. Mindemellett, gyermekzárral is büszkélkedhet, ami nagyon jól jön, ha gyermeked szereti felfedezni a dolgokat. A közismert Levoit légtisztító hatalmas pozitívuma a Wi-Fi technológia támogatása. Valamint, ötvözi a vonzó, kompakt kialakítást és a modern kezelhetőséget.

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
26 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
195 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
41 m2 Kész!
Maximális zajszint
48 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
22 dB(A) Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Por, Antibakteriális Kész!

Méret & súly

Szélesség
22 cm Kész!
Mélység
22 cm Kész!
Magasság
36 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Dizájn díj

Dizájn díj
iF Product Design Award Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Levoit Core300S SMART Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Levoit Core300S SMART. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Levoit Core300S SMART. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Levoit Core300S SMART. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Levoit Core300S SMART.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ