Shop roku AP+ plus nový vizuál

Levoit LV600S

Termékkatalógus
Levoit LV600S
5 5 értékelés
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 70 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 280 W teljesítményfelvétel, 500 ml/óra párásítási teljesítmény, 6 l-es tartály, 40 dB zajszint, funkciók: időzítő, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, tisztítókefe, távirányító és aromaterápia (illóolajokhoz), méretei: 288 × 294 × 195 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
51 290 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LEVZV023 Termékszám:  LUH-A602S-WEU

Levoit LV600S

Levoit LV600S egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Kellemetlen, száraz a levegő a lakásodban, amely nem hagy nyugodni? A Levoit LV600S párásító elegáns megoldást kínál erre a helyzetre. 500 ml/órás teljesítményének köszönhetően egy pillanat alatt nedvesebb lesz a levegő az otthonodban. Ez a fajta párásító 70 m2 nagy szobákban a leghatékonyabb. A 6 literes tartálynak hála a párásító sokáig dolgozhat anélkül, hogy gyakran után kellene tölteni a vizet.Az ultrahangos technológia fő előnyei az alacsony energiafogyasztás, a nagy teljesítmény és a minimális zajszint. A Levoit LV600S párásító feltöltésekor értékelni fogod, hogy felülről lehet feltölteni vízzel. A készüléket éjszaka is kényelmesen bekapcsolhatod, mivel nagyon csendes működéssel van felszerelve, amely nem haladja meg a 25 dB-t. Az áttekinthető LED kijelzőn, vagy a Smart Home alkalmazásban mindent beállíthatsz,amire szükséged van. A Levoit LV600S hanggal is vezérelhető.



A Levoit LV600S párásító legfontosabb jellemzői

  • Csendes üzemmód a zavartalan alváshoz
  • Áttekinthető LED kijelző
  • A Levoit LV600S párásító hideg és meleg párát használ
  • Akár 70 m2 nagy szobákba is alkalmas
  • Smart Home intelligens alkalmazás
  • A párásítót a Google Assistant és az Amazon Alexa hangalapú asszisztensekkel is lehet vezérelni
  • A praktikus páratartalom-érzékelő valós időben mutatja a páratartalmat
  • Levoit LV600S 6 literes tartállyal akár 50 órás üzemidőhöz
  • Felső töltés a könnyű kezelhetőségért
  • Tegyél bele néhány csepp illóolajat a kellemes légkörért
  • 360 fokban forgó fej
  • Add meg a növényeknek a szükséges nedvességet

A Levoit LV600S párásító hideg és meleg párát használ

A Levoit LV600S párásító meleg és hideg párát használ a szoba tökéletes párásítására. A meleg pára kifejezetten a téli időszakra készült, amikor a szoba levegője száraz és kellemetlen. A meleg pára a szoba levegőjét is párásítja, ami megakadályozza a baktériumok kialakulását. Ezzel szemben a hideg pára a nyári hónapokban alkalmas a levegő párásítására. Segít az allergia, a megfázás, az asztma ellen, sőt,csökkenti a kockázatot, amit ezek közül betegségek közül némelyik jelent.

Levoit LV600S 6 literes tartállyal az akár 50 órás üzemidőért

A Levoit LV600S párásító része egy 6 literes tartály, amely egy akár 50 m2-es területen akár 70 óra üzemidőt biztosít. Minden az alkalmazott programtól függ. Ha a párásítóból kifogy a víz, automatikusan kikapcsol. Az intelligens alkalmazásban is folyamatosan tájékoztat téged. A maximális üzemidő a készülék használatától függően 20-36 óra.

A Levoit LV600S párásító nagyon csendes működése

A Levoit LV600S párásító megnyer a nagyon csendes működésével, amely nem haladja meg a 25 dB-t. Így akár alvás közben is kényelmesen bekapcsolhatod a készüléket, semmilyen módon nem fog zavarni. A tökéletes alvást és a szoba jó levegőminőségét a Levoit LV600S biztosítja.

Vezéreld a Levoit LV600S-t alkalmazással vagy az áttekinthető LED kijelzőn

Az áttekinthető LED-kijelzőnek és a Smart Home alkalmazásnak köszönhetően a Levoit LV600S párásítót egyszerű használni. Az alkalmazást kényelmesen letöltheted a mobileszközödre. Az iOS és az Android operációs rendszerrel is kompatibilis. A párásítót hangvezérléssel is irányíthatod, amely kompatibilis a Google Assistanttal és az Amazon Alexával. Ha nem rajongsz az ilyen okos kütyükért, a párásítót a háttérvilágítással ellátott áttekinthető kijelző segítségével is vezérelheted. A Levoit LV600S párásítónak egy praktikus páratartalom-érzékelője is van, amely valós időben mutatja a páratartalmat, és automatikus üzemmódban azonnal reagál a páratartalom változásaira. Ennek az értéknek 40% és 60% között kellene lennie. Az alkalmazásban mindent egyértelműen megtalálsz, ahol minden információt ellenőrizhetsz, és megtervezheted az üzemmódokat.

Tegyél néhány csepp illóolajat a párásítóba a kellemes légkörért

A Levoit LV600S párásítóval kellemes légkört teremthetsz. Egyszerűen add a kedvenc illóolajodat a speciális tartályba, és a szoba kellemesen illatos lesz. Az illóolajok jótékony hatással vannak a szervezetre. Az eukaliptusz megnyugtatja az elmét és enyhíti a fejfájást. A menta szabaddá teszi a felső légutakat. A citrus illatok viszont felélénkítik és felfrissítik a környezetet. Ha pedig meg akarsz szabadulni a stressztől, használj néhány csepp illatos levendulát. A Levoit LV600S párásító csomagolásában aromás szűrőket és egy abszorpciós párnát is találsz.

Felső töltés az egyszerű kezelésért

A Levoit LV600S párásító egyszerű töltéssel rendelkezik, így pillanatok alatt minden készen áll a használatra! A hagyományos párásító készülékeket alulról kell feltölteni, a Levoit LV600S megkímél ettől a fáradságtól, és felső töltéssel örvendeztet meg.

Add meg a növényeknek a szükséges nedvességet

Vannak otthon virágaid? A Levoit LV600S párásító a megfelelő a számodra! Nemcsak nekünk, hanem a növényeknek is szükségük van a megfelelő nedvességre, hogy jobban érezzék magukat. Ebben az esetben egyszerűen helyezd a Levoit LV600S párásítót közelebb a növényekhez.


A Levoit LV600S párásító csomagjának tartalma:

  • 1× Levoit LV600S hibrid ultrahangos párásító
  • 3× Aromaszűrő (1x előre telepítve)
  • 3× Abszorpciós párna (1x előre telepítve)
  • 2× Szűrőpárna (1x előre telepítve)
  • 1× Tisztítókefe


Paraméterek

Összehasonlít
Ajánlott szobaméret
70 m2 Kész!
Mobilalkalmazás
Igen Kész!
Teljesítményfelvétel
280 W Kész!
Párásítási teljesítmény
500 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
6 l Kész!

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret
70 m2 Kész!
Mobilalkalmazás
Igen Kész!
Teljesítményfelvétel
280 W Kész!
Párásítási teljesítmény
500 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
6 l Kész!
Zajszint
40 dB Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Méret

Mélység
195 mm Kész!
Szélesség
288 mm Kész!
Magasság
294 mm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nézz körül teljes párásító kínálatunkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Levoit LV600S
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ