Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Lexmark CS317dn

Termékkatalógus
Lexmark CS317dn
4,6 5 értékelés
Lézernyomtató - színes A4-es nyomtató, percenként akár 23 fekete vagy 23 oldal színes kép nyomtatására képes, 1200 x 1200 dpi, 5000 oldal nyomtatása havonta, 800 MHz-es CPU, 256 MB, 250 lapos tálca, duplex, USB 2.0, LAN
Kód:  LX2317dn Termékszám:  28CC070 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lexmark CS317dn

Fantasztikus színek

Lexmark CS317dn színes lézernyomtató. A magas minőségű nyomtatásnak köszönhetően ideális a professzionális üzleti anyagokhoz és prezentációkhoz. Az eredmény a lélegzetelállító élénk színek tökéletesen alkalmazkodva a PANTONE palettához. A 1200 x 1200 dpi felbontás biztosítja, hogy a képek és grafikák mindig rendkívül élesek és könnyen olvashatóak.


Gyors nyomtatás és magas termelékenység

A színes és a monokróm nyomtatás sebessége egyaránt akár 23 oldal percenként. A legmodernebb papírkezelésnek hála a rendszer 5000 oldalt tud nyomtatni havonta, különösebb karbantartási igény nélkül. A kiegészítő tálcák biztosítják a magas minőséget, a teljes kapacitás 900 lap, így nem kell aggódnod a gyakori újratöltés miatt.


Megbízható teljesítmény

A nyomtató fel van szerelve egy 256 MB bővíthető memóriával és kétmagos processzorral. Az egyszerű vezérlési funkciókat és a nyomtatási feladatokat biztosítja a színes LCD-kijelző és a billentyűzet. A nyomtató könnyen csatlakoztatható a hálózathoz szabványos Ethernet kábellel és könnyen megosztható más számítógépekkel. A mobil eszközökről való nyomtatáshoz egy külön kezelőfelület található a készüléken.


Költséghatékonyság

Az Unison toner fenntartja az alacsony nyomtatási költségeket és a magas minőséget az elsőtől az utolsó nyomtatott oldalig. Az azonnali fixáló fűtés, automatikus kétoldalas nyomtatás és a gazdaságos nyomtatási mód - beleértve a hibernáció jellemzőit -, minimálisra csökkentik a zajt és anyag- és energiatakarékos használatot eredményeznek.


 
  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!
Csatlakozás
USB, LAN Kész!
Szabványos papírméretek
A4 Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4 Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
23 oldal/perc Kész!
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
23 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
250 lap Kész!
Első oldal kinyomtatási ideje (fekete-fehér nyomtatásnál)
10 s Kész!
Maximális havi kapacitás
5 000 oldal/hónap Kész!
Kimeneti tálcák
125 lap Kész!

Méret

Magasság
291 mm Kész!
Mélység
442 mm Kész!
Szélesség
407 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Grafikus Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Tápkábel, Kezdő toner Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lexmark CS317dn Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lexmark CS317dn. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lexmark CS317dn.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ