30 dnů na vrácení Shop roku

LG 360 CAM

Termékkatalógus
LG 360 CAM
Kamera lövés akár 200 fokos, Bluetooth, Wi-Fi, 2K videó, 4GB memória, 1200mAh akkumulátor
Kód:  RL110b2c Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG 360 CAM

LG 360 Cam is jól sikerült, egy kis kamera rögzíti a teljes környezetet. LG sikerült teletölteni mindössze 2 13megapixelové kamerák. Objektív mutató mindkét oldalon, és a képeket vagy videofelvételt egyidejűleg körül. Önnek nem kell olyan nehéz fordulni és lőni képkocka lejátszása összetett képet. Az egyik kép a LG 360 Cam kiterjed az egész teret.

legfontosabb jellemzői

  • Nagyon kompakt fényképezőgép, a lefedettség 360 °
  • Records 360 videókat 2K felbontású
  • 3 mikrofonok rögzítik a 5.1 térhatású hangzás
  • Vezérlőgombjai
  • Vezeték nélküli vezérlés és az átviteli megosztás (BT + WiFi)

Nem csak állóképek

De nem támaszkodhat kizárólag fényképeket. Egy másik lehetőség egy videót. Cam LG 360 képes kezelni 360 fokos videofelvételt akár 2K felbontású, így elfog az általános hangulat és a hely történik. Ez a hiba nem is hangzik hihető. 3 mikrofon elfog hang minden irányból egyszerre, így a hang nem befolyásolja elfordítható a kamerát.

barátságos társ

Kapcsolódás könnyen használható és kezelhető. Nem kell keresgélni bonyolult beállításokat. Ehelyett egyszerűen válasszuk ki az alkalmazást LG Friend menedzser. Szabályozás LG 360 Cam nem is lehetne egyszerűbb. Nyomja meg a bekapcsoló gombot, hogy a képet, vagy tartsa az elején a videó. LED jelzi, ha Ön videofelvételt, és mennyi energia maradt az akkumulátorban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG 360 CAM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG 360 CAM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG 360 CAM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG 360 CAM.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ