Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

LG CAM plus

Termékkatalógus
LG CAM plus
Grip - alkalmas LG G5-hoz, jobb markolat, kapacitása 1200 mAh, a gombok használatával könnyebben kezelhető a mobiltelefon kamerája
Kód:  LGE5020a2c Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG CAM plus

Csatlakoztasson kedvenc LG G5 telefonjához egy nagyobb méretű energiaforrást és egy ergonomikus markolatot, amelynek köszönhetően biztosabb fogás és kameragombok állnak majd rendelkezésére. A tartozéknak köszönhetően aktívabb lehet az interneten és telefonálás közben, továbbá úgy készíthet fotókat, ahogy képernyőn keresztül eddig még nem volt lehetősége. A kamera alkalmazását közvetlenül aktiválhatja egy speciális gomb segítségével. Ha pedig egy nagyszerű pillanat kerül az objektív elé, elegendő mindössze megnyomnia a fényképezőgép vagy a kamera kioldógombját. A markolaton ráadásul zoom gomb is található! Használja ki teljes mértékében a 16 Mpx-es kamerát, és ne hagyjon elillanni semmilyen fontos pillanatot!

Főbb tulajdonságok

  • Egyedülálló bővítő tartozék LG G5 készülékhez
  • Növeli az akkumulátor élettartamát további 1200 mAh energiával (összességében 4000 mAh)
  • Ergonomikus markolat a telefon biztosabb fogásáért (főként az oldalon)
  • Gomb a kamera közvetlen aktiválására, kioldó, gomb kamerafelvétel indításához, zoom

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG CAM plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG CAM plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG CAM plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG CAM Plus Grip. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG CAM Plus Grip.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ