30 dnů na vrácení Samsung HU AV launch

LG CJ98

Termékkatalógus
LG CJ98
4,0 1 értékelés
Mini hifi - 2.0ch, 3500W, CD meghajtó, 2 x USB, 1 x portable in - bemenet, 1 x bemenet, FM antenna bemenet, Bluetooth, Karaoke funkció, fejlett DJ funkciók, DH hatások, DJ loop funkció, Auto DJ, Multipoint funkció, fényhatások
Kód:  JLG207d Termékszám:  CJ98 Gyártó honlapja:

LG CJ98

Vigye haza a bulihangulatot! Habár ez a rendszer egy kompakt,  mégis azonnal élénk klub hangulatot képes teremteni. A reprodukció minősége magas és extra erős (3500 W RMS), amit bármilyen lehetséges hangforrás lejátszásakor élvezhet. A ritmus kihangsúlyozza a jól megtervezett hangszórók  világítását és a DJ effekteket is bátran pörgetheti. Énekes szórakozásként kihasználhatja a fejlett karaoke funkciókat. Mindez a gyönyörűen kialakított minirendszer része.

Legfontosabb jellemzők

  • Parti minirendszer (nagy teljesítmény, fényhatások ...)
  • Speciális DJ effektek és karaoke funkció
  • MP3 / WMA lejátszás CD-ről vagy USB-ről
  • Zenehallgatás Bluetooth eszközről
  • Univerzális audio AUX bemenet (3,5 mm-es és RCA)
  • A különböző forrásokból származó hangokat tudja rögzíteni USB (CD, USB1, AUX, FM)
  • Több egység csatlakoztatása vezetéknélküli party hálózaton keresztül (WIRELESS PARTY LINK)
  • LG Hangvezérlés (Sound Sync) a TV irányításához

Application Flow Music Bluetooth

„A Music Flow Bluetooth” számos más funkcióval is rendelkezik.  Töltse le ingyenesen és telepítse (Androidra). Ezzel egyszerre csatlakoztathat akár 3 telefont is a Bluetooth segítségével a háromszoros élményért. A zenét a három telefonról egyaránt le tudja játszani, ahogyan lejátszási listákat is szerkeszthet róluk.  A Sampler Creator effekteket hoz létre az okostelefonján, majd bluetooth-on keresztül szinkronizálja azokat . Élje meg kreativitását!

Karaoke

Énekelni akar? Ne habozzon!  Énekelje akár a kedvenc slágerét a barátaival. Egyszerűen csak vegye fel a számokat CD-re, USB-re vagy Bluetooth eszközre. A Voice Canceller elnyomja az eredeti énekes hangját ezzel az Ön számára elég teret biztosítva. A dal hangterjedelme nem egyezik az Önével? Változtasson a tónuson  probléma nélkül. Ha  féktelen szórakozásra vágyik, változtassa meg a hangját szopránra, jó basszusra, robotra,  vagy akár héliumos hangzásra, a teljesség igénye nélkül.

DJ effekt

A készülék támogatja a különböző hanghatások lejátszását. A DJ effekt csomag tartalmazza az olyan különféle hatásokat, mint például a Flanger, Phaser, Wah, Chorus agy a késleltetés. A scratch-elés funkció is elérhető. Az automata DJ gondoskodik a folyamatos lejátszásról, anélkül, hogy aggódnia kellene emiatt. Észrevétlenül sima az átmenet a dalok között. A DJ LOOP funkcióval ,  gombnyomásra ismételhet meg  bizonyos részeket az audióból akár CD-ről vagy USB-ről is (körülbelül 1 másodperc alatt).

 

Paraméterek

Teljesítmény
3 500 W Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth Kész!
Tuner típusa
FM Kész!
Előbeállítások száma
50 × Kész!
Lejátszó szélessége
450 mm Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!

Rádió

Tuner típusa
FM Kész!
Előbeállítások száma
50 × Kész!

Alapvető paraméterek

Teljesítmény
3 500 W Kész!

Méret & súly

Lejátszó szélessége
450 mm Kész!
Lejátszó magassága
170 mm Kész!
Lejátszó mélysége
349 mm Kész!
Hangszóró szélesség
454 mm Kész!
Hangszóró magasság
652 mm Kész!
Hangszóró mélysége
400 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes Hifitorony

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG CJ98 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG CJ98. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG CJ98.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ