Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

LG Dual Screen LG Velvet készülékhez

Termékkatalógus
LG Dual Screen LG Velvet készülékhez
4,8 9 értékelés
- Kiegészítő képernyő az LG Velvet mobiltelefonhoz, 6,8" OLED 2460 × 1080, külön nem működik
Kód:  LGE2308b1 Termékszám:  LMG905N.APOCTN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG Dual Screen LG Velvet készülékhez

Kiegészítő képernyő az LG Velvet készülékhez

Az LG Dual Screen egy exkluzív eszköz, amelynek nincs konkurenciája a piacon. Alapvetően egy második, teljesen azonos képernyőről beszélünk, amelyet csatlakoztathatunk az LG Velvet készülékéhez. A második képernyő tokként is funkcionál, és külső oldalán információs kijelzővel rendelkezik. Ezért egy rendkívül praktikus eszköz, amely jelentősen kibővíti az LG Velvet mobiltelefon funkcióit.



Kétszer annyi szórakozás az LG Velvet telefonnal

A második LG Dual Screen képernyőnek köszönhetően több művelet is elvégezhető egyszerre. Az LG Velvet használható játékkonzolként, tévét nézhetsz és beszélgethetsz egyszerre, vagy ruhákat vásárolhatsz, amelyeket egy divatvlogban láttál. Mindezt még nagyobb téren.



Használd ki az 5G előnyeit a Dual Screen kijelzővel

Csatlakoztasda Dual Screen tokot, és élvezd az 5G nyújtotta összes lehetőséget. Egyszerre két alkalmazást használhatsz, játékot játszhatsz és videókat nézhetsz, vagy cseveghetsz barátaiddal a film megtekintése közben.



LG Dual Screen

Információs kijelző

A külső 2,1 "-es kijelző érdekes hozzáadott értéket kínál. Egy szempillantás alatt teljes áttekintést kapsz a nem fogadott értesítésekről.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm, szeretném megnézni a terméket, van rá mód? Mikor és hol? Köszönettel: Dr. Gotthard Viktor 06 30 205 37 33

Kérdések és válaszok: LG Dual Screen LG Velvet készülékhez
Kiegészítők: LG Dual Screen LG Velvet készülékhez Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG Dual Screen pro LG Velvet. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG Dual Screen pre LG Velvet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG Dual Screen für LG Velvet. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG Dual Screen für LG Velvet.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ