Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

LG HBS-750 Blue

Termékkatalógus
LG HBS-750 Blue
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató HD hang, APTX, elem jelzés, súlya 36 gramm, akkumulátorok zene egész nap, mágneses szerkezet az egyszerű tárolás fejhallgató, modern kialakítású, elegáns görbék
Kód:  RL900c2i4 Termékszám:  HBS-750AGEUBL Gyártó honlapja:

LG HBS-750 Blue

Fejhallgató LG HBS-750, hogy az alapvető kihangosító audio megoldások, amely vonzza a nagy kényelem, ergonomikus kialakítás, hosszú akkumulátor-élettartam és a hang minősége HD hang. Ezek ideális választás azok számára, akik szeretnénk, hogy lerövidíti az unalmas időt az úton hallgatja kedvenc zenéit. 

Alap fülhallgató több hasznot

  • összekötő két eszköz egyszerre - Részletes MultiPoint
  • technológia az adatok csökkentése, digitális audio - APTX
  • ergonómiailag kialakított design és a kényelmes illeszkedés
  • Hosszú akkumulátor-élettartam
  • RedDot 2014. minőség és stílus

Maximális felhasználói kényelmet

Sztereó fülhallgató LG Tone HBS-750 van egy fülhallgató, ergonomikus kialakítás, az úgynevezett 3D NeckBehind TM (éjjel-Neck). Az ívelt forma növeli a felhasználó kényelmét, amely természetes érzést az egész napos viselés és használata fejhallgató. A design, könnyű és kényelmes, így élvezheti hosszú órákon át a hívásokat, illetve zenét hallgatni. 

egyszerű kezelhetőség

Minden kezelőszervet bluetooth fejhallgató kerülnek az oldalán a készülék. Meg kell állandóan rendelkezésre álló valamennyi ellenőrzését hívás vagy a zene. Egyszerűen a hívást fogadni, vagy válthat dalokat. Ott van még a lehetőség, hogy testre rezgés, vagy csatlakoztassa a fülhallgatót két készülékhez egyszerre, és váltani őket keresztül Részletes MultiPoint funkciót. Azt is értékelni fogják a lehetőséget, hogy hangosan olvasni a bejövő szöveges üzenetek. 

Műszaki adatok:

Az akkumulátor élettartama:
A Ball - 500 óra
Zenelejátszás - 10 óra
Beszélgetési idő - 15 óra
Töltési idő - kevesebb, mint 2 óra

Bluetooth:
3.0 verzió
Részletes MultiPoint
A2DP
AVRCP

méretek:
138 × 173 × 175 mm

súly:
36 g

Egyéb:
HD hang
APTX
akkumulátor indikátor
rezgés
automatikus visszakapcsolás
szövegolvasási

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG HBS-750 Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG HBS-750 Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG HBS-750 Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG HBS-750 Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG HBS-750 Blau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ