0% splátky Siguro AlzaBoxy Q1

LG HBS-820S fekete

Termékkatalógus
LG HBS-820S fekete
5 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, fülbe illeszthető, nyakrész, és egy külső hangszóró a kihangosításhoz, Bluetooth 4.1 aptX támogatással, kettős mikrofon, beépített akkumulátorral beszélgetés/zenehallgatás/standby - 14.5/13/720 óra - Külső hangszóró beszélgetés/zenehallgatás - 8.5/6 óra, rezgőmód
Kód:  JLG823a2 Termékszám:  HBS-820S.AGEUBK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG HBS-820S fekete

Sok időt töltesz egy nap telefonálással, de nem szereted állandóan a kezedben tartani a telefonod? Ezt a problémát könnyen megoldhatod az új vezeték nélküli LG HBS-820S headset segítségével. Egy feltöltéssel akár 14 és fél óra beszélgetési időt vagy 720 óra készenléti időt (720 óra = 30 nap) biztosít. Ezen felül, számos olyan tulajdonsága van, amely miatt azonnal beleszeretsz. Az LG vezeték nélküli headset úgy van kialakítva, hogy gyönyörűen simul a nyakadhoz, miközben kiválóan működik. Az LG készülék egy külső hangszóróval, egy pár minőségi hangszóróval és számos gombot rejtő vezérlőpanellel büszkélkedhet.

Miért válaszd a vezeték nélküli LG HBS 820 headset -et?

  • Egyedülállóan hosszú akkumulátor-élettartamot biztosít, amely eléri a 14,5 órát telefonálás esetén, a 13 órát zenehallgatás közben vagy a 30 napot standby üzemmódban.
  • A modern, fekete design szépen kiegészíti az öltözéked
  • Hallgathatsz zenét fülhallgatón vagy külső hangszórón keresztül
  • Válthatsz a zeneszámok között, módosíthatod a hangerőt, vagy beállíthatod a rezgő üzemmódot
  • Modern és energiatakarékos Bluetooth 4.1 segítségével csatlakoztatható
  • A tömege mindössze 50 g
  • Jobb hangminőséget garantál a támogatott aptX kodeknek köszönhetően
  • Töltés a klasszikus Micro USB-csatlakozón keresztül

Maximális kényelem és szabadság

Mivel a vezeték nélküli headset tömege rendkívül kicsi, megtörténhet veled, hogy észre sem veszed, hogy rajtad van, és úgy tudsz tenni-venni, mintha nem is viselnéd. Hogy ne kelljen állandóan elővenned a mobiltelefonod, hogy például átkapcsolj egy új zeneszámra, a headset egy sor gombbal van felszerelve, amelyeknek segítségével bekapcsolhatod a rezgő üzemmódot, válthatsz külső hangszóróra de akár a hangerőt is szabályozhatod.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG HBS-820S fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG HBS-820S černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG HBS-820S čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG HBS-820S schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG HBS-820S schwarz.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ