A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

LG HBS-910 Ezüst

Termékkatalógus
LG HBS-910 Ezüst
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - Fülbe dugható, nyakban hordozható, dupla mikrofonnal, Bluetooth, aptX kodek támogatás, SMS olvasás támogatása (Android), Micro USB a töltéshez, zenehallgatás akár 10.5 órán át
Kód:  JLG820h1 Termékszám:  HBS-910.AGEUSV Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG HBS-910 Ezüst

Hallgasson zenét minőség és stílus. Oneüttműködve egy tapasztalt audio gyártó Harman Kardon fejhallgató volt szaporodás a végső zenei élményt bárhol. Kényelem és zenei élmény itt járnia. Az egyedi design könnyen hordozható, hanem viselni, és a legtöbb képes zenét vezeték nélkül, kiváló minőségű. Vége a kompromisszum.

Legfontosabb jellemzők

  • Harman Kardon hang
  • Könnyen hordozható (51 g)
  • Bluetooth APTX
  • kihangosító profil
  • irányítani a telefont
  • Vezeték nélküli akár 10,5 óra

A részletek elvesztése nélkül

Fejhallgató csatlakozik vezeték nélküli Bluetooth 4.1 Azonban, ha azt szeretnénk, hogy zenét hallgatni a nagy felbontású, értékelni fogja a javulást értékű szállítási codec APTX. Ha a játékos jól ezt a kodeket, meg lehet hallgatni a digitális zene, a legmagasabb szinten ugyanúgy, mint ha volt körülötted folyamatosan kusza kábel.

mobil partner

Csatlakoztatása után a fejhallgató szolgál kihangosítóval. A telefon még mindig a zsebében. A tényleges készülék tartalmaz egy rezgő hívás éber és együttműködve Android telefonok is olvasni az SMS. Valóban nem tudnak korrigálni gombok vezérlésére multimédiás és egyéb funkciókat.

valami extra

Bizonyára mindenki tudja. Valahol, amit tesz, amikor meg kell hagyni, akkor nem találja meg. Tehát ez a fejhallgató már történni. A Find Me megtalálható a párosított fejhallgató hangzott megjegyzés.

Paraméterek

Szín
Ezüst Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG HBS-910 Ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG Tone Infinim HBS-910 stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG HBS-910 strieborná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG HBS-910 silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG HBS-910 silber.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ