A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

LG HBS-A100 fekete

Termékkatalógus
LG HBS-A100 fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, fülbe helyezhető, nyakszirtre illeszkedő pánt, külső hangszórók kihangosító, sport, Bluetooth 4.2 támogatással APTX HD, dual mikrofon beépített akkumulátorral beszéd / hallgatás - 13/12 óra, telefon vezérléssel és rezgéssel, ellenáll a nedvességnek és a verejtéknek
Kód:  JLG822a3 Termékszám:  HBS-A100.AGEUBK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG HBS-A100 fekete

Az olyan vezeték nélküli fejhallgató amely kényelmes lóg a nyakban jól jön nemcsak a sport szerelmeseinek, hanem azoknak is, akik nem akar foglalkozni az összegubancolódott kábelekkel. A zenehallgatást kellemessé teszik a könnyen hozzáférhető Play és Pause gombok, valamint a hangszórók, aminek köszönhetően hangosan is lehet hallgatni a zenét. Az LG HBS-A100 telefonáláshoz is jó választás, mivel a rajta található gomb lehetővé teszi a gyors választ a hívásra, és zajszűrős mikrofonnal van felszerelve.

LG HBS-A100 főbb jellemzői

  • Vezeték nélküli fejhallgató, amely támogatja az aptX HD kodeket
  • Play / Pause gomb és egy gomb a telefonhíváshoz
  • A fejhallgató rezeg, amikor valaki felhív
  • Kompatibilis a Bluetooth 4.2 verzióval
  • Kettős mikrofon
  • Külső kihangosító hangszórók
  • Kihúzható dugók
  • Beépített akkumulátor (feltöltés mikro USB-kábel révén)
  • Ellenálló az izzadsággal és a nedvességgel szemben (IPX 4)

A fejhallgató ellenáll az izzadságnak és a nedvességnek

A legjobb hangforrás természetesen az LG HBS-A100 lehet, de a headset együttműködik minden Bluetooth eszközzel - az MP3 lejátszóktól a tabletekig. Fejhallgató tápellátásáért egy beépített akkumulátor a felelős, ennek teljesítménye lehetővé teszi az akár 13 órás beszédidőt a telefonon, a 12 órányi zenehallgatást és a majdnem 18 nap készenléti időt. Különösen a sportolóknak jöhet jól, hogy ellenáll az izzadságnak és a nedvességnek, rendelkezik egy IPX 5 tanúsítvánnyal.

A csomag tartalma:
Fülhallgató LG HBS-A100
Hálózati mikro USB-kábel
Cserélhető párna S és M méretben
Felhasználói kézikönyv és garancia dokumentum

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG HBS-A100 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG HBS-A100 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG HBS-A100 čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG HBS-A100 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG HBS-A100 schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ