Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

LG OLED65E6V 65" 4K OLED TV

Termékkatalógus
LG OLED65E6V 65" 4K OLED TV
5 2 értékelés
Televízió - 4K OLED 3D SMART 164 cm képátlójú 4K Ultra HD 3840x2160, HDR, DVB-T2 / S2 / C, H.265 / HEVC codec, WebOS 3.0, 4x HDMI, 3x USB, LAN, DLNA, Wi-Fi Miracast WiDi, Bluetooth , web böngésző, Netflix, PVR felvétel, Pixel Dimming technológia, WebOS 3.0, 2.2 hangszóró 40W, mágikus távirányító, 3D szemüveg, VESA 400x200, energiaosztály: A
Kód:  WK608t7 Termékszám:  OLED65E6V Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG OLED65E6V 65" 4K OLED TV

le
LG Signature OLED
 

Ismerd meg a jövő televízióját, mely a legjobb OLED technológia.

Festés üvegre

Ultra-vékony OLED panel vastagsága mindössze 2,57 mm átlátszó üveglap borítással, először a piacon. Kivételes OLED TV design, az LG védjegye garantálja a kiváló képminőséget

SoundBar állvány

Az LG OLED TV egy rendkívül elegáns állványt kapott, amely beépített, SoundBar Harman / Kardon. hangszórót rejt. Hibátlan hangminőséget nyújt füleidnek, emellett a SoundBar előre irányítja a hangot. Élvezd a gazdag, mély hangot, minden jelenetben.

OLED HDR

Gyönyörködjön a csillagos égbolt szépségeiben LG OLED 4K TV képernyőjén. A képminőséget az OLED HDR technológia garantálja, amely egyszerre a Dolby Vision és az Ultra HD Premium képminőségét is biztosítja. Az LG OLED 4K TV segítségével a fényerő 20 fokozatban állítható, így sötét és világos képek esetén egyaránt látszik minden részlet.

ULTRA HD PREMIUM Új sztenderd a televíziózásban

Nem minden 4K TV egyforma. Az ULTRA HD PREMIUM minősítés garantálja, hogy a készülék kép- és hangminősége minden tekintetben megfeleljen a legmagasabb minőségi elvárásoknak. Az OLED TV kiváló alapot biztosít a technológia érvényesüléséhez, tökéletes eszköztárat kínálva az ULTRA HD Premium tévézéshez.

Dolby Vision – miért számít?

Az LG OLED HDR a Dolby Vision technológiát is támogatja, amellyel garantált az élénkebb és élesebb képminőség, illetve a jobb kontrasztarány, a meghökkentően gyönyörű színek mellett. Biztos lehet benne, hogy a rengeteg új Dolby Vision technológiával rendelkező tartalmat úgy adja vissza készüléke, ahogy azt az alkotók megálmodták.

Az univerzum szépsége az OLED BLACK által

„„Az LG OLED TV képes visszaadni a legmélyebb fekete árnyalatokat is, és így a lehető legjobb készülék a nemrégiben beharangozott NASA TV UHD adásának közvetítéséhez, sokkal közelebb hozva a nézőket az űrutazás élményének valósághű átéléséhez.” “

- Harmonic, a NASA hivatalos partnere, a NASA TV UHD csatornaindítási projektben -

LG OLED TV – a tökéletes választás Netflixhez

Élvezze a Netflix 4K tartalmakat LG OLED TV készülékével az LG webOS 3.0 platformján keresztül.

* A szolgáltatás igénybevételéhez regisztrációra van szükség.Az UltraHD szolgáltatás igénybevétele a Netflix előfizetéstől, az internet sebességétől, a hardver hátterétől és a rendelkezésre álló tartalmaktól függ.

Végtelen kontrasztarány

A csillagok a szurokfekete égbolton ragyognak a legfényesebben. Ilyen, végtelen kontrasztarány és tökéletes fekete jellemző az LG OLED 4K TV-kre is, amelyek képesek teljesen kikapcsolni minden egyes pixelüket.

Pixelenként vezérelt fényerő

AZ LG OLED 4K TV pixelei önmaguktól kapcsolnak be és ki, tökéletes sötétséget biztosítva, amelyben a tökéletes színek szinte életre kelnek. Mivel nincs többé szükség háttérvilágító panelre, kialakítása, minimalista felépítésével lélegzetelállítóan szép.

Ezt a minőségi feltételt semmilyen más TV nem fogja tudni még csak meg sem közelíteni.

Tökéletes színek

A tökéletes szín azt jelentik, hogy a színek torzításmentesen, élethűen jelennek meg. Az LG OLED TV széles palettán, részletes kidolgozottsággal és pontos színképzéssel jeleníti meg a színeket. Lássa a világot valósághűbb és mélyebb árnyalatokban, miközben a rejtett szépség életre kel

Harman Kardon® hangzás

Mivel a tökéletes képminőségnek általában első osztályú hangminőséggel kell párosulnia, az LG OLED 4K TV-k Harman Kardon® tervezésű hangrendszerrel kaphatóak. Fokozza még tovább a prémium televíziózás élményét a rendkívüli gondossággal megtervezett Harman Kardon® hangrendszernek köszönhetően.

le
webOS 3.0
 

webOS 3.0

Az LG Smart TV webOS 3.0 operációs rendszer tovább egyszerűsíti az okos funkciók használatát, hogy igénybevételük egyedülálló és izgalmas élményt nyújtson. Önnek csupán egy feladata maradt: lazítson, mivel a webOS 3.0 még kellemesebbé teszi a tévézést.

le
Magic Remote
 

Mágikus távirányító

A mozgásérzékelős távirányító mindent egyidőben működtet a televízión és a vevőegységen a hang- és csatorna szabályozó révén. Vegye kezébe az irányítást az új, még kényelmesebb távirányítóval! Töltsön kevesebb időt kereséssel és többet a tartalmak és szolgáltatások megtekintésével!

le
Magic Zoom
 

Magic Zoom

A Magic Zoom (nagyítás) révén felnagyítható az éppen nézett tartalom a képernyőn. A távirányító Zoom (nagyítás) gombjának megnyomásával az adott jelenet egy-egy részlete felnagyítódik.

le
Magic Mobile Connection
 

Magic Mobile Connection

A Magic Mobile Connection lehetővé teszi az okostelefonon tárolt tartalomak megosztását és annak megtekintését a televízión is. Mi több, csupán Wi-Fi csatlakozásra van szükség és máris élvezhetik zenéiket, videóikat, vagy akár alkalmazásaikat is a széles képernyőn is.

 
  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    Telly Kész!
    SMART funkciók
    Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, DLNA Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    146,1 cm Kész!
    Magasság
    89,3 cm Kész!
    Mélység
    20 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    89,3 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,67 cm Kész!
    Tömeg
    24,8 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: LG OLED65E6V 65" 4K OLED TV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG OLED65E6V. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" LG OLED65E6V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65-Zoll-TV LG OLED65E6V.
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ