Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

LG OLED77G7V 77"

Termékkatalógus
LG OLED77G7V 77"
Televízió - OLED Picture-on-Glass design, 195cm, 4K Ultra HD, Active HDR Dolby Vision, Pixelenként vezérelt fényerő, DCI 98,5%, DVB-T2 / S2 /C, H.265/HEVC, 4x HDMI, 3x USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, HBbTV, Bluetooth, Miracast, WiDi, webböngésző, hangsugárzó állvánnyal, MR16A illesztőprogram, USB rögzítés, webOS 3.5, VESA / OTW630, Dolby Atmos / DTS 4.2k 80W, A
Kód:  WK607y8 Termékszám:  OLED77G7V Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG OLED77G7V 77"

Picture-On-Glass design

Letisztult formatervezés és tökéletes képvilág - ez a két tulajdonság jellemzi leginkább a G7-es sorozatot. A forradalmi tervezés és az OLED technológia révén a készülék képernyője rendkívül vékony és könnyű. Ezáltal lehetséges, hogy egy vékony és áttetsző üvegpanelen helyezkedjen el. Ez azt jelenti, hogy egyáltalán semmi sem fogja megzavarni, ahogy a lélegzetellálító képvilággal rendelkező képernyőt nézed.

Összecsukható hangsugárzó állvány

Ez a sorozat audiovizuális innovációval is büszkélkedhet, amely a kiváló minőségű hangsugárzójában nyilvánul meg, egyedi hangsávot kínálva, a hangsugárzó ezen felül állványként is funkcionál. Amennyiben a TV-t a falra szeretnéd rögzíteni, egyszerűen hajtsd be az állványt, így az észrevétlenül lapul meg a képernyő mögött. Ez a hihetetlenül korszerű stílus eszméletlen 
hangminőséget nyújt további hangfelszerelés szükségessége nélkül. 

Tökéletes színek

Az OLED panel páratlan kontrasztjának egyedülálló választéka élénk színeket és színárnyalatokat kínál, amelyeket a hagyományos LED TV nem képes biztosítani. Az OLED technológia lenyűgöző színeket biztosít a színskála teljes színtartományában.

Az egyedülálló pixelenként változó fényerő gondoskodik a fekete szín tökéletes megjelenítéséről fényátszűrődés nélkül, végtelen kontrasztarányt kínálva. Ezért az LG OLED TV-k lehetővé teszik a fekete árnyalatok tökéletes reprodukcióját, minden színt a maga teljes szépségében megjelenítve. Élvezd a több mint egymilliárd élénk színt, amelyet egy 10 bites panel hoz létre.

Mozi élmény az otthonodban

A G7 TV a 

HDR 4K kép

Az Advanced Active HDR technológia könnyen alkalmazkodik a különböző HDR formátumokhoz. Közvetlenül az LG fejlesztette ki, minden jelenetre optimalizálja a HDR képminőséget, ezáltal a leglátványosabb és legéletszerűbb vizuális élményt élvezheted.

Az Advanced Format technológia lehetővé teszi az LG TV számára, hogy minden ismert algoritmust, a HDR-től a HDR10-en át a Dolby Vision Technicololor-ig támogasson. Élvezd a HDR élményét függetlenül a választott szórakoztatás típusától.

 

A G7 modell támogatja a Dolby Vision ™ HDR tartalmakat, kiemelten kezeli a jelenetek dinamikus metaadatait, ezáltal rendezői látványt hoz el a nappalidba. A HDR10 és HLG formátumok esetén az LG kizárólagos feldolgozási technológiát alkalmaz. A technológia által létrehozott dinamikus adatoknak köszönhetően minden jelenet számára külön, kiváló képminőséget hoz létre.

DOLBY ATMOS® - tökéletes hangzás

A Dolby Atmos® technológia háromdimenziós hangsávot hoz létre, amely minden egyes objektum számára egyedülálló térbeli hangzást biztosít a magával ragadó élmény érdekében.

A Dolby Atmos® magával ragad Téged és mindenki mást is a rendkívüli, valósághű térbeli hangzásával. Ez a technológia olyan térhangzású rendszeren alapul, amely a képernyőn látható tárgyak térben mozgásának hangját biztosítja. A hangzást tehát minden irányból megtapasztalhatod - fentről, lentről, balról és jobbról. Összességében teljes térbeli hangzásban lesz részed.

WebOS 3.5 - a szórakozás végtelen forrása

Internet-hozzáférés, film- és zenelejátszás, valamint a kedvelt szolgáltatások, mint például a Netflix és az Amazon, mostantól mindegyik csak egy karnyújtásnyira lesz Tőled. Az egyszerű Magic Remote navigáció segítségével kényelmesen és zökkenőmentesen kommunikálhatsz a tévékészülékkel a kurzor segítségével, a képernyőre történő kattintással és görgetéssel. A kényelem érdekében az egyes funkciókat hangutasításokkal is vezérelheted.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    77" (195,58 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    77" (195,58 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, DLNA Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    173,4 cm Kész!
    Magasság
    105,5 cm Kész!
    Mélység
    31,7 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    106,7 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,3 cm Kész!
    Tömeg
    54,1 kg Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: LG OLED77G7V 77" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 77" LG OLED77G7V. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 77" LG OLED77G7V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 77" LG OLED77G7V.
    P-DC1-WEB20
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ