Akvizice ApF HU Shop roku

LG PJ2 fehér

Termékkatalógus
LG PJ2 fehér
5 2 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, 5W, Bluetooth, többpontos, kihangosító, mikrofon, FM rádió, vízálló, az akkumulátor élettartama legfeljebb 5 óra
Kód:  JLG5014d Termékszám:  PJ2 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG PJ2 fehér

Ha egy kis méretű, hordozható hangszórót keresel, akkor az LG PJ2 minden bizonnyal megfelel majd elvárásaidnak. A hangszóró hengeres kialakítású, így egyenletes hangzást nyújt több irányba is. Nehezen hiszed majd el, hogy egy ilyen kis hangszóró ilyen erős basszust nyújt. A hangszóró IPX4 védettségének köszönhetően akár a zuhanyba vagy a medence mellé is magaddal viheted. A beépített akkumulátor üzemideje akár 5 óra, ami a legtöbb esetben elegendőnek bizonyul. A vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat és a beépített mikrofon lehetővé teszi azt, hogy hívásokat fogadj. A hangszóróhoz akár két eszközt is csatlakoztathatsz, ezért barátoddal felváltva játszhattok le számokat. A hangszórót a klasszikus 3,5 mm-es jackkel is csatlakoztathatod.

Az LG PJ2 fehér hangszóró legfontosabb jellemzői

  • Fröccsenő víz ellen védett
  • Térbeli hangzás
  • Beépített mikrofon
  • A hangszóróhoz több eszköz csatlakoztatható
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő
  • Bluetooth kapcsolat vagy 3,5 mm-es jack csatlakozó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG PJ2 fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG PJ2 bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG PJ2 biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG PJ2 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG PJ2 weiß.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ