Shop roku Shop roku

LG SH4

Termékkatalógus
LG SH4
3,0 2 értékelés
SoundBar - 2.1 csatornás, 300W, 180W vezeték nélküli mélynyomó, Bluetooth, Dolby Digital/DTS, ARC, SIMPLINK, USB, HDMI, optikai audio bemenet, Portable In (hordozható), DO, alkalmas 40" és nagyobb TV-khez is
Kód:  JLG500b7q4 Termékszám:  SH4 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG SH4

A LG SH4 SoundBar hangsugárzó több szinttel magasabbra emeli a hangzást a háztartásában, nem csak a kiváló hangminőséget illetően, hanem annak köszönhetően is, hogy egyben egy vezeték nélküli hanglejátszásra alkalmas okos készülék. Tisztább hangot és jobb hangzást kap a TV-ből, játékkonzolból vagy MP3 lejátszótól. A Soundbar hangsugárzó támogatja a Bluetooth vezeték nélküli technológiát, amely szabadságot biztosít, amikor beköti a mélynyomó egységet.

Legfontosabb jellemzői

  • 300W kimenő teljesítmény és 2.1 csatorna teljesen betölti hanggal a szobát
  • A szerkezet 4 hangszóróból és vezeték nélküli mélynyomóból áll
  • Pontos zenelejátszás intelligens eszközökkel Bluetooth -on keresztül
  • Vezeték nélküli audio szinkronizálás a TV-vel
  • Magas szintű Dolby Digital és DTS Digital Surround térbeli hangzás
  • Modern formai kialakítása illeszkedik a modern belső térkialakításhoz

Az élvezhető hang

A Soundbar hangsugárzó nem csak jól néz ki, hanem a hangzása is kiváló. A kifinomult formavilág vonzó dizájn kialakítással büszkélkedik, amely bármilyen környezetben.megfelelő. De mi is a fő előnye a 300W-os teljesítmény specifikációnak és 2.1 csatornás Dolby Digital vagy DTS Digital Surround hangnak, ennek köszönhetően élvezheti a magával ragadó hangzást a filmek, tévéműsorok, zenék és játékok esetében. A készülék összesen 4 hangszóróból és egy 180 W.teljesítményű vezeték nélküli mélynyomóból áll. 

Vezeték nélküli zenei

A LG SH4 Bluetooth technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli zenelejátszást a csatlakoztatott okos eszközről, mint például okostelefonok, tablet vagy laptop. Ha a SoundBar alvó üzemmódban van, egyszerűen küldjön zenét az okos telefonjáról. A készülék felébred és elkezdi lejátszani. Egyszerű és nincs várakozási idő.

Automatikus hang beállítás

A fejlett technológiák feladata, hogy javítsák az általános zenei élményt. Az ASC (Adaptive Sound Control), valós időben elemzi a hangminőséget és automatikusan beállítja a magasságot vagy mélységet. Például, ha a híreket nézi, csökkenti a basszust és fordítva, ha koncert előadást hallgat, akkor növeli. Az Auto Sound Engine automatikusan kiegyenlíti a hangot az összes frekvenciatartományban. Az eredmény egy tökéletes hangzás minőség lesz.

A csomag tartalma:
Távirányító
Akkumulátor
 

Támogatott formátumok:
FLAC (192 kHz-ig)
OGG (akár 48 kHz)
WAV
MP3
WMA

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG SH4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG SH4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG SH4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG SH4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG SH4.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ