A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

LG SH7

Termékkatalógus
LG SH7
4,0 1 értékelés
SoundBar 4.1ch, 360W, 200W vezeték nélküli mélynyomó, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, Dolby Digital / DTS, ARC, SIMPLINK, HDMI, optikai audio bemenet, hordozható In, DO
Kód:  JLG500b7q7 Termékszám:  SH7 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG SH7

Hang SoundBar LG SH7 mozog az otthoni hangrendszer több szinten nagyobb, nem csak a magas hangminőség érdekében, de azért is, mert a lehetőséget, vezeték nélküli streaming intelligens készülékek. Kapsz világosabb hangot a TV, játékkonzol, vagy MP3 lejátszó. Soundbar támogatja a Bluetooth vezeték nélküli technológia, amely biztosítja a szabadságot, amikor bekötése mélynyomó.

legfontosabb jellemzői

  • 360W teljesítmény és 4,1 csatorna teljesen tölti meg a szobát hang
  • A szerkezet hat hangszóróval és vezeték nélküli subowooferu
  • Vezeték nélküli audio szinkronban a TV
  • Vezeték nélküli zenei streaming a Google Cast
  • Kapsz hozzáférést streaming zenei szolgáltatások, mint a Spotify, a Google Music és egyéb

A hang, amit élvezni

Soundbar nem csak jól néz ki, hanem hallható. Kifinomult formavilág büszkélkedhet vonzó design, amelyek megfelelnek bármilyen környezetbe. De mi is az a fő, köszönhetően 360W teljesítmény és 4.1kanálové leírások élvezheti a magával ragadó hangja filmek, tévéműsorok, zenék és játékok. A szerelvény áll, összesen 6 hangszóróval és vezeték nélküli mélysugárzó teljesítménye 200 W.

vezeték nélküli streaming

LG SH7 büszkélkedhet egy beépített funkció a Google Cast és a Spotify Connect, amely lehetővé teszi a átadása zene okostelefonokon, táblagépeken és laptopok a hangszórók keresztül népszerű alkalmazások, mint a Spotify, a Pandora és a Google Music. Kapsz hozzáférést millió dal minden műfajban. Egy másik módja, hogy a zene, hogy a hangszórókat intelligens eszközök vezeték nélkül Bluetooth kapcsolaton keresztül.

Automatikus beállítás hang

A készülék fel van szerelve a fejlett technológiák, amelyek javítják az általános zenei élményt. Az ASC (Adaptive Sound Control), valós időben elemezni hangminőséget és automatikusan beállítja a magasság vagy mélység. Például, ha figyeli a híreket csökkenti a basszus, és fordítva, ha a koncert megnő. Auto Sound Engine automatikusan kiegyenlíti a hangot az összes frekvenciatartományban. Az eredmény egy tökéletes hangminőséget.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG SH7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG SH7 stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG SH7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG SH7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG SH7.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ